Sakarya///54

oburum kilolar gidiyor buluşmada dahada mutlu olucam valla moralim yerine geldi:dance:

oh valla ne güzel haydeç ablam 5 kilo olmuş bilee...Çok sevndim valla şunun sırrını bana da versenesırnaşık şey ama benim veremiceğim adımdan belli baksana OBUR...Neyse buluşmada sen bak bakayım bana vermem lazım mı diil miŞeniz

fotonda hiçte kilolu durmuyon canım ya bence sen kendin takıntı yapıyorsun neyse buluşmada bakarız :1hug:

Günaydın Sakarya'nın güzelll bayanlarıııı.
Nasılsınız?a.s. :içelim:

günaydınlar.............. selam olsun herkese.....ya arkadaşlar nerdesiniz bakayım özletmeyin kendinizi

selam kızlar boşverime ve çalıkuşuma özel selamŞenizçünkü onlardan başka benimle ilgilenen olmamış:dilcikar:neyse buluşma olursa bana telden falan haber verin yoksa fena bozuşuruz ona göre hepinizi öptüm by:a015:

bende sakarya sayfasına misafir geldim nasılsın beyaz toprak
ve sakaryalı hatunlara.s.

slm nazoo hoşgeldin bende 3 yıl karamanda oturdum şimdi evim tamamlandı evime geçtim buluşmalara katılırsan tanışırız sevgilera.s.

merhaba bende aranıza katılmaktan dolayı çok mutluyum tabiki buşulmaya katılmayı çok isterim hepiniz ile tanışmayı çok istiyorum sevgilerrrra.s.

bu arada evin hayırlı olsun canım allah huzuru ve bereketi evinden hiç eksik etmesin iyi günlerde oturman dileği ile

slm hanımlar nasılsınız bakalım ben pek iyi değilim bahçede iş yaparken benim oluş kaşımın üstüne keserle vurdu kaş yarıldı of nasıl acıyo :a015:

slm hanımlar nasılsınız bakalım ben pek iyi değilim bahçede iş yaparken benim oluş kaşımın üstüne keserle vurdu kaş yarıldı of nasıl acıyo :a015:

Ablacım geçmiş olsun yaaa..Önemli bişey yok dimi.Doktora gittin mi?:teselli:

Ablacım geçmiş olsun yaaa..Önemli bişey yok dimi.Doktora gittin mi?:teselli:

teşekkür ederim canım benimkafamçokkarıştı
yok canım iyiyim şimdi canım çok yandı ama benim oğlan benden çok korktu kazara oldu ama allahtan fazla bişey yok ama gözü mor gezecem bikaç gün gözümün etrafı morardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…