Sakarya///54

selam bayanlar aslında uzun zamandır siteyi takip ediordum bu bölümü yeni gördüm...
Hoşgeldinnnnna.s.
slm hanımlar nasılsınız bakalım ben pek iyi değilim bahçede iş yaparken benim oluş kaşımın üstüne keserle vurdu kaş yarıldı of nasıl acıyo :a015:

Geçmiş olsun.:çok üzgünüm:..Oğlunda epey yaramazmış:roflol:

slm hanımlar nasılsınız bakalım ben pek iyi değilim bahçede iş yaparken benim oluş kaşımın üstüne keserle vurdu kaş yarıldı of nasıl acıyo :a015:

Çok geçmiş olsun ablacım. Çocuklar işte.. Bazen bu tür kazalar olabiliyor.
Allah daha beterinden sakınsın inşallah.
Sanırım sende bahçe işleri ile meşgulsün.
Ben şimdiye kadar ilk kez bahçeli bir evde oturuyorum, bir coştum sorma.
Heryere fideler dikiyorum, çok keyifli geldi bana.
Toprakla pek bir haşır neşirim bu günlerde...:roflol:

Sakaryalı tüm hanımlar Günaydınlarr.
Pekçok yeni arkadaş katılmış aramıza ne güzel.
Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.

sağol canım. benim oluş biraz fazla hareket durak yok malesef. evet bahçe işi ne demek bi görsen evin arkası baya büyük aklına gelebilecek bütü sebzeler mevcut. evin önüde çiçeklik anla artık halimi ama zevk alıyorum terapi oluyor yorgunluğu olsada...yerimseniben

eminecim teşekkürler canım:1hug:

rica ederim canım ucuz atlatmışsın ALLAH korumuş!....bahçe işlerini bende çok severim hele taze biber koparıp yemek varya çok süper oluyo ah ah ama bahçeli bi evim yok malesef ALLAH nasip ederde olursa çıkmam heralde bahçeden bende yerimseniben rabbim herkese nasip etsin gönlüne göre versin AMİİİN!

eminecim hepsini ektim taze fasulyeden tut barbunyaya kadar yalnız benimki zevk sınırlarını aştı yer büyük olunca emekte çok oluyor allah kalbine göre versin canımŞeniz

eminecim hepsini ektim taze fasulyeden tut barbunyaya kadar yalnız benimki zevk sınırlarını aştı yer büyük olunca emekte çok oluyor allah kalbine göre versin canımŞeniz

ay negüzel kendi emegini yiyosun:1rolleyes: bırak zevk sınırını aş bahçen büyükse buldugunu ek salatalık marul taze taze yiyin ohhh ne bulursan göm bahçeyea.s amin canım cümlemizin gönlüne göre versin

gömdüm canım ne bulduysam gömünce iş bitmiyorki sula kaz birde bende 4 yaşında afacan var sorma gitsin benden çalışkan

ablam geçmiş olsunnnnnn
yaramazda üzülmüştür çok
allah daha buyuk dertler göstermesinn ablam

ablam geçmiş olsunnnnnn
yaramazda üzülmüştür çok
allah daha buyuk dertler göstermesinn ablam

sağol canım. üzülmezmi kanı görünce yanıma gelemedi bu sabah unuttu sanırım. yaramazlığa tam gaz devam.kafamçokkarıştı

merhaba hanımlar nasılsınız.Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldi.Burası hareketlenmeye başladı ohhh:teytey::içelim:

gömdüm canım ne bulduysam gömünce iş bitmiyorki sula kaz birde bende 4 yaşında afacan var sorma gitsin benden çalışkan

sulamanında kazmanında ayrı bi zevki vardır ama... bak negüzel yardımcında varmış ver eline hortumu sulasın heryeri:icecream:

ablacım yaramaz oğluşun kaç yaşında?:icecream:

4 yaşında canım en küçüğü bu 10 yıl sonra olunca böyle oluyor sanırım 2 de ablaları var büyüğü 19 yaşında ortancada 15 yaşında ablaları çok şımartıyor :smiley-cool:

sulamanında kazmanında ayrı bi zevki vardır ama... bak negüzel yardımcında varmış ver eline hortumu sulasın heryeri:icecream:

yardımcım çok hamarat canım bahçenin dışında beni ve kendinide sulamayı ihmal etmiyorkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…