Sakarya///54

iyi akşmalar hanımlar kış tekrar geldimi ne çok esiyor du bu gün hava üşüdüm vallakafamçokkarıştıbizim topiçinde hiç neşesi yok bu günlerde niyedirki acep:uhm:
bu arada bilgecikten msj var anneleriyle memlekete gitmiş garibim birde çok kötü hastacık olmuş o yüzden nete girememiş hepinize selamı varsengözlerimebaksanab
ayy bune yaa yeni gördüm :roflol:çok hoşşşalkisalkisalkisalkisalkisalkisbayıldımalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol:

diloşuum diloşuum aman bugün pek bi hoşuum
kk nın tozunu attrıyon gene,arada burayada uğra bakem ,kontrol etçem
şincik mama yapmaa gidiyom,
beroşumlan seni ayrıcana öpiiiimmm muck....
Sakarya 54. tümenden ''Diloşun sana gurban olsun'' emir ve komutalarınıza hazırdır komtanımmmm,emreeeet delikafadulden

Sakarya 54. tümenden ''Diloşun sana gurban olsun'' emir ve komutalarınıza hazırdır komtanımmmm,emreeeet delikafadulden

emrediiim beroşumu ye bitir benim içün,mıncık et,tez vakıtte sakaryaya geliin görüşek tanışak alkisalkisalkis

emrediiim beroşumu ye bitir benim içün,mıncık et,tez vakıtte sakaryaya geliin görüşek tanışak alkisalkisalkis
Var yaaaa ne fırsatçı hatınsın heee,dizginleri verince eline salladın kırbacı şaaaaak.E mecbur geliciiiz,baksana emret demişiz bi kere sırnaşık şey

Gel kız ama bi fire verdik,Roşum uçti gittiiiii fisfisfis
Kala kala bi ben kaldım,bilmem uygun muyum dişine naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…