Sakarya 54. tümenden ''Diloşun sana gurban olsun'' emir ve komutalarınıza hazırdır komtanımmmm,emreeeet delikafaduldendiloşuum diloşuum aman bugün pek bi hoşuum
kk nın tozunu attrıyon gene,arada burayada uğra bakem ,kontrol etçem
şincik mama yapmaa gidiyom,
beroşumlan seni ayrıcana öpiiiimmm muck....
Sakarya 54. tümenden ''Diloşun sana gurban olsun'' emir ve komutalarınıza hazırdır komtanımmmm,emreeeet delikafadulden
hoşgeldin hemşerim,her zaman gel olar mıı?
Var yaaaa ne fırsatçı hatınsın heee,dizginleri verince eline salladın kırbacı şaaaaak.E mecbur geliciiiz,baksana emret demişiz bi kere sırnaşık şeyemrediiim beroşumu ye bitir benim içün,mıncık et,tez vakıtte sakaryaya geliin görüşek tanışak alkisalkisalkis
Var yaaaa ne fırsatçı hatınsın heee,dizginleri verince eline salladın kırbacı şaaaaak.E mecbur geliciiiz,baksana emret demişiz bi kere sırnaşık şey
Dedim dedimmm,hay demez olaydım :roflol:yaneee,olcek tebii,komtan demişin bi kere kaydirigubbakcemile
hayırlı cumalar herkezeeeea.s.[/QUOT
adaşım sana da herkese de hayırlı cumalaaaaaaaar
hatunlar hoş gelmişseniz..herzaman bekleriz.............:teytey::teytey:selam hanımlar bende sakaryalıyım...
yaf bu biraz tuzsuz delibekirim gibin oldu :roflol::roflol::roflol:Kedicim iyi geceler kısmetsiz kısmetim mirmirmirmir
yaf bu biraz tuzsuz delibekirim gibin oldu :roflol::roflol::roflol:
yi tatlum..ama bende beroşu kemircem ona göre..:ecrin_bebek:Olsun ben tuzsuz da yirim cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?