beyazım kaldık mı başbaşa......herkes gittii:çok üzgünüm:
yaf ne oldu gene bizim topiciğe gene maşallah kimseler uğramaz oldu..:çok üzgünüm:
giderüz tatlum.yanlış bilmiyosam cumartesi akşamları canlı muzik oluyo..gelmek issteyenlerle giderük yane..kaydirigubbakcemilegeldim şikerim burdayımm her zamn olduğu gibiibenneyaptımki
kız kısmetsizimin tanıdık vardı yaa ona gidecektik yaaa belkim biraz kurtlarımızı dökerdikkafamçokkarıştı
hee olabilüüü ,bakarız o gün bi gelsin ,
sen naptın birine anya konya göstercektin yaa
dışarda olarsa nasıl dağatçaz bebişim yaa,
sen şöle uygun bi yer bul bana var yaa dağatmak neymiş göralkisalkisalkis
ana baba ba ba ...sen nereye hatuncum..CADIARZU
ana sen benüm eltüme bak.....gel tatlum kucağıma beraber dağutalım olmammısengözlerimebaksanabsositosositodışarda olarsa nasıl dağatçaz bebişim yaa,
sen şöle uygun bi yer bul bana var yaa dağatmak neymiş göralkisalkisalkis
olur edeyim etmesinede baksana topiciğe bilem kimseler gelmii..:çok üzgünüm:yoksam açarız konuyu mekan tanıdık no problemalkisalkisalkis(ay bide ben kullanıyım bu sevbimli şeyü)canım bunu sen orginize etsen ciddiyim üç beşte toplansakta gitsek bir cumartesi aç konuyu arkandayım:lepi:senin tanıdıkmış yaa o bakımdansüprizzzzz
hoşgeldin tatlım aramıza her zaman bekleriz tabii buluşmalardada görmek isterizsengözlerimebaksanaböyle bazı arkidişlerimiz varki sağolsunlar artık buralara pek uğramaz oldular ama sağolsunlar buluşmalarda bari bizi yalnız bırakmıyorlarkaydirigubbakcemile5 sende öyle olma ama hem burda hem orda olurmu cancazımhihoyyyt
olur edeyim etmesinede baksana topiciğe bilem kimseler gelmii..:çok üzgünüm:yoksam açarız konuyu mekan tanıdık no problemalkisalkisalkis(ay bide ben kullanıyım bu sevbimli şeyü)
Kislar beni ekkip cittunuz ama donusunuz banaymis acin bakem kucakklarinizi oturcem vallah..Iyi geceler,opem de uyuyamSAbahin kor vakti berosumun dr randevusu var ,yiycek asiyi garibimmm...
saol canım hoşbulduk.. gelmeye çalışırım buluşmalarada.. 1 yaşında bir oğlum var onuda kabul ederseniz tabi:ecrin_bebek: abiside 5.5 yaşında onu bırakırız babsına CADIARZU
Kislar beni ekkip cittunuz ama donusunuz banaymis acin bakem kucakklarinizi oturcem vallah..Iyi geceler,opem de uyuyamSAbahin kor vakti berosumun dr randevusu var ,yiycek asiyi garibimmm...
ana sen benüm eltüme bak.....gel tatlum kucağıma beraber dağutalım olmammısengözlerimebaksanabsositososito
oy oy oy....kurban olurum ben beroşum du şimdiden bi öpem onu...ŞenizKislar beni ekkip cittunuz ama donusunuz banaymis acin bakem kucakklarinizi oturcem vallah..Iyi geceler,opem de uyuyamSAbahin kor vakti berosumun dr randevusu var ,yiycek asiyi garibimmm...
kızlar söz bulayım zengin iyi yürekli güzel ahlaklı koca adayını öyle bii kına gecesi yapacamkii sizlere kurt murt kalmıcak heeç bir yerinizde:sm_cool:
gel anacum..fark yapmaz.kaydirigubbakcemile.bizimkiler ergen oldular artıkın emme fark yapmaz.bize dere tepe düz..yeterki buluşma olsunnkaydirigubbakcemile3saol canım hoşbulduk.. gelmeye çalışırım buluşmalarada.. 1 yaşında bir oğlum var onuda kabul ederseniz tabi:ecrin_bebek: abiside 5.5 yaşında onu bırakırız babsına CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?