Sakarya///54

beyazım kaldık mı başbaşa......herkes gittii:çok üzgünüm:
yaf ne oldu gene bizim topiciğe gene maşallah kimseler uğramaz oldu..:çok üzgünüm:

sorma canım yaaa bazen nazar değiyo bize okunup üflenmek lazım diyorum yaa boşa değilşakkıdı heh yarın bende gidiyorum artık dönünce altlardan toplarım-tatlicadiarzu-

geldim şikerim burdayımm her zamn olduğu gibiibenneyaptımki

kız kısmetsizimin tanıdık vardı yaa ona gidecektik yaaa belkim biraz kurtlarımızı dökerdikkafamçokkarıştı
giderüz tatlum.yanlış bilmiyosam cumartesi akşamları canlı muzik oluyo..gelmek issteyenlerle giderük yane..kaydirigubbakcemile

hee olabilüüü ,bakarız o gün bi gelsin ,
sen naptın birine anya konya göstercektin yaa

bu gün gösterdim şikerim anyayı konyayı kıvırıyo dansöz ne olcekÇok üzgünüm çoookben öyle demedim diyoo çokta muhatab olmak istemedim açıkçası:dilcikar:

dışarda olarsa nasıl dağatçaz bebişim yaa,
sen şöle uygun bi yer bul bana var yaa dağatmak neymiş göralkisalkisalkis

aha aha aha bizim hatunlarda pek oynakmışta benim haberim yokmuşşş :sm_cool:
duyuruuuu ilan ilan ilan evi geniş olan yüksek sesli bir müzik çaları ve mezdeke cdisi olan bir sakaryalı hatun kişi aranmaktadırdelikafaduldenmüracatların şahsen ve bizzat sakarya54 topiğine başvurmaları rica olunur:lepi:

canım bunu sen orginize etsen ciddiyim üç beşte toplansakta gitsek bir cumartesi aç konuyu arkandayım:lepi:senin tanıdıkmış yaa o bakımdansüprizzzzz
olur edeyim etmesinede baksana topiciğe bilem kimseler gelmii..:çok üzgünüm:yoksam açarız konuyu mekan tanıdık no problemalkisalkisalkis(ay bide ben kullanıyım bu sevbimli şeyü)

Kislar beni ekkip cittunuz ama donusunuz banaymis acin bakem kucakklarinizi oturcem vallah..Iyi geceler,opem de uyuyamSAbahin kor vakti berosumun dr randevusu var ,yiycek asiyi garibimmm...

saol canım hoşbulduk.. gelmeye çalışırım buluşmalarada.. 1 yaşında bir oğlum var onuda kabul ederseniz tabi :ecrin_bebek: abiside 5.5 yaşında onu bırakırız babsına CADIARZU

olur edeyim etmesinede baksana topiciğe bilem kimseler gelmii..:çok üzgünüm:yoksam açarız konuyu mekan tanıdık no problemalkisalkisalkis(ay bide ben kullanıyım bu sevbimli şeyü)

sen aç güzelim konuyu oraya damlarlar merak etdelikafadulden
Kislar beni ekkip cittunuz ama donusunuz banaymis acin bakem kucakklarinizi oturcem vallah..Iyi geceler,opem de uyuyamSAbahin kor vakti berosumun dr randevusu var ,yiycek asiyi garibimmm...

iyigeceleeer tatlı rüyalar şikerim bu öpücük küçük hanımaŞeniz

saol canım hoşbulduk.. gelmeye çalışırım buluşmalarada.. 1 yaşında bir oğlum var onuda kabul ederseniz tabi :ecrin_bebek: abiside 5.5 yaşında onu bırakırız babsına CADIARZU

çocuk mocuk hak getire canım her halinle başımızın üstünede yerin var:1hug:

gel yafrüüm otur konforlu kucağamaa :jeyyar:bende beroşumla seni öpem ,kıyamam aşı olcekmiş ooy
sanada ii geceler kuşşum bende birazdan kaçcem,Şeniz

Son düzenleme:
oy oy oy....kurban olurum ben beroşum du şimdiden bi öpem onu...Şeniz
hade sende uyu yüranda da beni gör olarmıı:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3:içelim:

kızlar söz bulayım zengin iyi yürekli güzel ahlaklı koca adayını öyle bii kına gecesi yapacamkii sizlere kurt murt kalmıcak heeç bir yerinizde:sm_cool:

gel anacum..fark yapmaz.kaydirigubbakcemile.bizimkiler ergen oldular artıkın emme fark yapmaz.bize dere tepe düz..yeterki buluşma olsunnkaydirigubbakcemile3

aboooooooooooovvvvvvvvvv bizim topic kurtlanmışda habarımız yokmuş:1shok:.kaydirigubbakcemile3..ne ka çok kurtuk(benim ergen küçükken krtluya derdi bu lafı) varmış:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…