Sakarya///54

delikafaduldenGünaydın kızanlaaaaar
Nasılız bugün
ıstanbul kirli bulaşık bir havaya ev sahipliği yapıyor bugünCADIARZU
Ama bizi bulandırmaz böyle havalar
Bizim havamız uzuuuuuun
Sivaaasınn yollarınaaaa(eşim kıskanmasın,Sivaslı diye ona bi kompliman bu)
Oy ne düştü çeneeeeem:a015:
Haydin uyanın,uyananlar toplanın
Gel vatandaş geeeeeeel Sakaryanın koynuna geeeel,
Nehir bulanuk olabülü ama insanlarımız net ve aydınlıktır,ışıl ışıl yaneee.a.s

Aklıma ne geldi heeeCADIARZU
Bu zamanda insanlar çekinmeden din bile değiştiriyorlar ya
Biz de bi kampanya düzenlesek ve bunu yasalaştırmak için meclisin kapısında yatsaksengözlerimebaksanab
Demem şu kiiii
Kafa kağıdını alan gitse nüfusa ve benim kütüğümü Sakarya yapın dese olma mıııı:uhm:

merhaba dilarem biz seni zaten sakaryalı olrak görüyoruz buraya uğramandan dolayı ,inşalh bir gün, buluşmalrımızda gelirsin......bu arada burasıda çok pusarık yağdı yağacak ..bereketli yağmurlar olsun..

merhabalar kızlar güzelim günlük güneşlk hava gitti kasvetli kara bulutlu bir hava geldi benim içimede karamsırlıklar çöktüüooof of:çok üzgünüm:neyse sizleride bunaltmayayım öptüm hepiniziŞeniz

meraba arkadaşlar aranıza bugün katıldım,
benide aranıza alır mısınııız:uhm:
(bu arada boşnak kızı roşumun kardeşiiimm):lepi:

Nereye kaçıyosun kısss,noooldu dün anlatmiycen midelikafadulden

papatyam hoşgeldin:1hug:
canom senle konuşmaya ihtiyacım var bi ara msneye gelkaydirigubbakcemile
anlatayım canım dilarem kafanızıda şişirmek istemiyorum ama konu biraz uzun üşendim yazmaya şöyle bi özet geçeyimşakkıdı
ben evliyken eşimin evli olan çocukluk arkadaşı ile ailece görüşüyorduk bende onun eşiyle arkadaşlık yapıyordum anlıcanız,neyse onlarda burda adadalar bizimki hendekte,bi gün ben onlarla karşılaştım benim şu iş arama mevzusunda bana yardımcı olmak istediler bi tanıdıklarına sordular olmadı zaten,o konu öyle kapandı neyse mahkeme günü bunun kulağına benim iş aradığım onlar tarafından gitmiş sordu durumu anlattım onlarla karşılaşıp bana yaptıkları yardım severliliği ama bizim paranoyak lafı nerden anladıysa kurmuş kafasında gidip adamın karısına senin kocan benimkine neden iş arıyo onda gözümü var falan demiş ortalık karışmış tabii arayıp benden kadın hesap soruyo tabii ben hayatta kendime böyle konularda laf söyletmem hem telefonda hemde evlerine gidip durumu anlattıp tabi mahçup olup özür dilediler kulağınıza küpe olsun dedim bidaha benden ona bahsetmeyin ne sizin nede benim kafam ağrımasın olay budur işte arkadaşlar...şakkıdı

Çok güzel yapmışsın canım.Tabiiki sorunu çözmek için en doğru yol budur ama bu eski eş senin başını daha ağrıtır gibi,baksana lafı nerden anlıyor
Böyle konularda hele de iki tarafı dinlemeden sana tavır koyan o hatın kişiyi de kınıyorum,oh iyi yapmışsın utandırmışsın onları:lepi:
Peki arada çocuklar varken bu denge nasıl sağlanacak,çok zor be güzelim.Allah kolaylıklar versin,bundan sonra hayırlı insanlarla ve en önemlisi olgun,komplekssiz insanlarla karşılaştırsın.:Saruboceq:
Hem nerden onunki oluyormuşsun kiklava:
Geçti Borun pazarı :sm_confused:

selam kızlaaaaaaarrrrrrr......
2gündür doğru dürüst uğrayamadım..bi ilkokulda 23 nisan içün gösteri hazırladıkkaydirigubbakcemile2.onların provaları müziği kıyafetleri ıvırı zıvırı:bbo:....of çok yoruldum.bide gösterler bugün yapıldı.allahtan gösteriler bitene kadar yağmur yağmadı..ammaaa tam okuldan çıktım bir yağmur ...ben tebiii şkışkırdam olaraktan ıslanarak uyuz kedilere döndümm:çok üzgünüm:.ayaklarım su aldııı....ya ben kendime boşuna demyorum kısmetsiz kedi deye.bide kardeşimi anakaraya yolcu ettim mi..yani her zamanki gibi dokuz ayın çarşambası bigüne geldiii:sm_confused:.ama çocuklarım çok güzel oynadılar.kaydirigubbakcemile5bütün hepsine değdi...şimdi ayaklarımı uzatıp biraz dinlencem inşallah...

Oyyyy yasık benim kedime:çok üzgünüm:
Ama yavruların seni gururlandırmış ya yeter de artar bile di mi:içelim:

canım hoşgeldinnnn...a.s.ne kaaaa iyi yapmışsın tatlumm:1hug:
haydeç ablam bebelerin hayırlı uğurlu ossunn..şimdi sana bi kutu kuçu maması alıp hayırlı olsuna gelmek lazımmkaydirigubbakcemile.

. beyazım sıkma canını..öyle bi insandan kurtulduğun için sevin bence..karşı tarafada kızdım ayrıca..seni tanımıyorlar mı..anlamadan dinlemeden...bizim en büyük hatamız insanlara karşı iyi niyetle yaklaşmamız..booooooşşşverrrr salla gitsin...hayat üzülmeye değmeyecek kadar kısa...allah inşallah bundan sonra karşına daha iyi insanlar çıkarsın...:1hug:

Oyyyy yasık benim kedime:çok üzgünüm:
Ama yavruların seni gururlandırmış ya yeter de artar bile di mi:içelim:
he valla diloşumm..bide içlerinde yarım down send. bi çocuğumuz vardı.ve onlarla beraber öyle güzel oynadı ki.:dance:.bu beni çok mutlu etti.5.sınıflar içinde en beğenilen ekiptik..:hooray:tebii benüm güselliğime nazar değidikaydirigubbakcemile3..onun içün sıcancığa döndümm ıslanupplülülülülülü
he bu arada beroşum napıyo kıs..öp benim yerimeŞeniz

ooy allah analı babalı büyütsün ablam,bizim de bi oğluşumuz vaa (köpeğimiz) bugün haber geldi yavruları doğmuş ,daha öncedende torun vaadı bende kocuman köpek oldu komşumuzun bahçesinde yani ben bayaadır babanne durumundayım,az önce çocuklarla eşim görmee gittiler,tabi şimdi anneden ayıramıyolar,azcık büyüyünce biri bize gelecek
bende bu hayvanları bebeykene seviyom,

hoşgeldin aplam a.s.
Oy yerim ben Roşumun kardeşinicokacimcoook
kısım sende her önüne geleni yiyon açlıktan şaşırdun iyice, benim kardeşimi ancak ben yirim te o kaaklava:
aman be beyazım sen bu insana ii dayanmışın yani ,bundan sorada allah kolaylık versin,ee tebi senin aşkına dayanamii onada yazık ,allah islah etsin diyim,çocuklarının babası sonuçta bi şekilde görüşmek zorundasın,inş.bundan sora akıllı insan çıkar karşına:Saruboceq:
heh gördün mü gene hasta olcen eltim yaa,nee tedbir almıyon az hasta olmadın geçen,kendine dikkat ette yataklara düşme gene,neyseki çalıştırdığın çocuklar başarılı olmuş da değmiş bare,aferin sana ,senlen gurur duyuyom eltim...
kısgardaşınada allah kavuştursun ,hayırlısıyla gelsin inş...

kıslaar bizim çıtır barbimiz olcekti bilgecik nerelerde son günlerde ortalıkta gözükmüyo,bi sıkıntısı yoktur inş...

ah bi anlasa bi anlasa iş işten geçtiğini ama yok adamın kafası odun canım almıyor,aynen o kadına bende kızdım dedim anlamadan dinlemeden bi salağın lafıyla nede güzel yargılıyosunuz adamı neyse aman geçti gitti....

sağolasınız canım zaten ben inanıyorumki sizlerin bu güzel duaları sayesinde düze çıkacam yüzüm gülecek bi gün....
amin canım amin allah razı olsun cuma çocuğu almaya gelecek ben ona soracam ozaman anyayı konyayı....

kıslaar bizim çıtır barbimiz olcekti bilgecik nerelerde son günlerde ortalıkta gözükmüyo,bi sıkıntısı yoktur inş...

bizde merak etmedik değil hani bu pazar biz görüştük bizim kızlarla onuda raadık ozamanda tel cevap vermedi hayırdır inş. diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…