Sakarya///54

gün aydın gününüzaydın olsun tüm hayatınız dışarıdaki hava gibi çok güzel olsun :Saruboceq::1hug:

kızlar neredesiniz uydunuzmu yoksa yada havayı güzel bulup temizlik yapem derken çokmu yoruldunuzCADIARZU

slm kızlar bu bolumu yenı buldum bende sakaryadayım gecmıs anneler gunumuz kutlu olsun :enbuyukkk:

günaydııııııınn hatunlarrr.
ben bugün nekaa erkenciyim.bugün bayağı yoğunum.babamla şehir dışınıa çıkıcaz.kaydirigubbakcemile.dönünce görüşürüz hepiciğinizii öpeyruuuuummmmmmŞeniz

slm kızlar bu bolumu yenı buldum bende sakaryadayım gecmıs anneler gunumuz kutlu olsun :enbuyukkk:
canım hoşgeldin hep gel olurmu.....:1hug::teytey:

günaydınnnkaydirigubbakcemile2

gününüz güzel geçsin canlar
kısmetsizim güle güle git gel iyi yolculuklar canım

güünaaydın sakaryamın hatunları,bu ara yine sessiz topicimiz bize hiiç yakışmıyo böle ama neyse canınız sağolsun diyelim,bilgecim bebişim hoşgelmişin bidanem,nasılsın eyimisin ,arada bi ses edivee,bendenizcimde gelmiyo zati,
hepinizin günü dünden güzel geçsin,öptüm en kokkulusundan Şeniz

hoşgeldin cnm,her zaman bekleriz a.s.

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
roşum, dilarem+
ahaa yakaladım seniii

Roşum
38'liklerde gördüm seni
Arkandan koştum
Yetişemedim :çok üzgünüm:
Öpüyorum seni ennnnn ıslağındankaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
38 liklerde gördün
kısım ben dururmuyum daa 38 çok vaaa,hemmen kaçtım yakalnmayım deye

Oy araştırmacı kişilik
Öp kızını benim içinŞeniz
Hadi ben de kıza meme verem:ecrin_bebek:

slm kıslara.s. bu ne sıcak karsılama:1hug: ck hosuma gıttı alkisalkisalkisck tsk ettım :enbuyukkk:

slm kızlar bugün güzel bi gün geçirdim yine sürttüm anlıcanız-tatlicadiarzu-
kısmetsizim nerelere gittin haytırlı yolculuklar tatlı kuşumkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…