Sakarya///54

rica ederiz ablacım,rahatsız olduğun belliydi,biz senin kafanı şişirmiş olabiliriz,malum bi araya gelince kendimizden geçiyoz,diş ağrısı ne illettir çok biliyorum ,geçmş olsun ,umarım daha iyisindir...

rica ederiz ablacım,rahatsız olduğun belliydi,biz senin kafanı şişirmiş olabiliriz,malum bi araya gelince kendimizden geçiyoz,diş ağrısı ne illettir çok biliyorum ,geçmş olsun ,umarım daha iyisindir...

canım ne demek kafamı şişirmek ben zaten memnun olmasam gelmem...

.......................................................

Son düzenleme:

roşum cicim ordan bakma gel iki çift laf edek....kaydirigubbakcemile5

ablacım arka sayfada kalmış ben görememişim,ne yani diş sorunu yaş geçince mi çıkıyo diyosun,ooy ben ne edem,benim ağzımda 7 adet kendime ait diş vaa ve 10 sene önce yaşandı bu durum:a015:

günaydın kıslar,hepinize iyi tatiller...
anneler gününüz kutlu ve mutlu olsun...

gün aydın arkadaşlar anneler gününüz kutlu olsun herkeze mutlu bir hayat diliyorum:Saruboceq::1hug::enbuyukkk:

gününüz dünden güzel geçsin güzel hatunlar hepinizin anneler günü kutlu olsuna.s.
bendenizle bilge hariç-tatlicadiarzu-sizinkinide ilerde kutlarız artık januumlaelaelaelaelae

canlarımmm anneler gününüz kutlu olsunnna.s.
Allah bu yüce duyguyu bendenizimle banada yaşatır inşallah
yaa buluşmaya gelemedim gerçi haberim son anda oldu evde net yok onca çabam sonucu eve telekomcuları getirdim cuma günü meğer modem arızalıymış hatta bi sorum yokmuş-tatlicadiarzu- sonra git telekoma arızaya bırak yok dilekçe yaz akşamı ettim lanet olsunÇok üzgünüm çoook pazartesi alacam inşallah:a015:

sizi çok özledim:a015:

yyupppi eşim pc yi yaptı ..herkesin anneler günü kutlu olsun ,,arkadaşlar cuma günü çok güzel bir gündü,, epey özlem giderdik ,anne54 ü tanıdık.herkese ayrı ayr ıteşekkürler,, , çalıkuşum geçmiş olsun haydeç,, arkadaşım umarım dişin geçmiştir..herkesi öptüm

bu gün oğlum beni aramadı hanımlar kızımda küçük zaten sizlerde olmasınız anne olduğumu unutacaktım yanisenağlama

selam sakaryammmmkaydirigubbakcemile3
sapanca köy çarşı derken akşam oldu eve gelince de eşim pc yi zapdetti Allahtan şimdi spor programı izliyorda kaçamak yanınıza gelebildimmmm
öncelikle gümüşboncuk ablama sonra tüm herkeze çokkk teşekkürlerr gerçekten harika bir gündü eşimle didişmeme değdi yaniii iyiki varsınızza.s.
geç oldu ama malum işteee hepinizin anneler günü kutlu olsunnnn

kızlar bende geç kaldım anneler gününüzü kutlamak için anneme gitdim geç geldim ama siz kabul edin yine hepinizin anneler günü kutlu olsun
buluşma harikaydı herkese teşekkür edrim gümüşcüm evini açtın bizlere sana ayrıca teşekkür ederim iyi geceler

günaydın güzel şehrimin güzel hatunları..hihoyyythihoyyyt
ay ne kkaaa güzel bir hava var dışarda.alkisalkisalkis.böyle günlerde hava enerji veriyor insana.kaydirigubbakcemile2.
zati çok yoğunum.enerjiye ihtiyacım var...şimcik güzel bi kahvaltı yapıp işlerime koşturucam.cokacimcoook.hepinizi kocammmmmmannnn öpüyorumŞenizŞeniz..
bu arad bendenizimmmmmmm yafffffff nerdesin.bises et özledik..

güünaaydın güzeller,
eltimcimin dediği gibi hava müthiş bi enerji veriyo ,bi güzel kahvaltımı edip güne başlıcam hayırlısıyla,pek bi yoğun başlıyorum yine, haftanın ilk günü sora bütüün hafta koşuyom kaydirigubbakcemile2 nedelim sağlıklı olalım da heep koşalım dimii canlar, hade gününüz bahar güneşimiz gibi güzel geçsin a.s.
bendenizim niye bakıp gidiyon bizi üzüyon ama:a015:, özlettin kendini artıkın gelebilirisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…