ah ah ne ka güzel olurdu ..bende seni sefiyorumm:asigim:
eltim eltim kıs gelde öppem seni bi kocamanındannnnŞeniz
günaydın hatun kişilerr
bilgemden haberi olan varmı çalışıyomu acaba bugün ya
kursa gidicem ben şimdi eve gelip tekrar hazırlanıcam offff:)
Geçmiş olsun canım yaa:çok üzgünüm:
Ama hiçkorkma,tedavisi sıkı bir takiple mümkün,çünkü kendimden biliyoruma.s
sevgili gümüşüm bizi evine davet ettiğin ve çok çok güzel ağırladığın için sana...gelen sevgili dostlarıma... dişi ağrıyan ve zorla oturan bana..cilt analizi yapıp herkesi korkutan nilime çok çok teşekkür ediyorum...hepinizi seviyorum..dünkü verimsizliğimden dolayıda sizlerden özür diliyorum...Şeniz.
mrb sakarya ben de sakaryalıyım ama dışarıda okuyorum ailem sakaryada serdivandaannen gunu geldi çattı ama ben göremıcem annemi
mrb sakarya ben de sakaryalıyım ama dışarıda okuyorum ailem sakaryada serdivandaannen gunu geldi çattı ama ben göremıcem annemi
sevgili gümüşüm bizi evine davet ettiğin ve çok çok güzel ağırladığın için sana...gelen sevgili dostlarıma... dişi ağrıyan ve zorla oturan bana..cilt analizi yapıp herkesi korkutan nilime çok çok teşekkür ediyorum...hepinizi seviyorum..dünkü verimsizliğimden dolayıda sizlerden özür diliyorum...Şeniz.
olurmu öyle şey ablacım yaa seni görmek bile güzeldi inan ben seni gördüğüme çok sevindim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?