Sakarya///54

günaydın hatun kişilerr
bilgemden haberi olan varmı çalışıyomu acaba bugün ya
kursa gidicem ben şimdi eve gelip tekrar hazırlanıcam offff:)

Geçmiş olsun canım yaa:çok üzgünüm:
Ama hiçkorkma,tedavisi sıkı bir takiple mümkün,çünkü kendimden biliyoruma.s

teşekkür ederim canım mesajını ancak okuyabildim kaç gündür kk yagiremiyorum yinede çok rahat giremedim problem devam edecek gibia.s.

arkadaşlar hepinize çoooooooook teşekkür ederimçok güzel bir gün geçirdim kaydirigubbakcemile5sositososito

aaaaaaaaa kızlar nerdesiniz yafu..:1shok:
kimsecikler uğramamış gene.:sm_confused:..
.bugün içünnn başta bize evini açan gümüşüme ve katılan bütün dostlarıma teşekkür ederim.Şeniz.valla bugün biraz kafam bozuktu.her zamanki gibi iyi geldiniz.alkisalkisalkis sağolun.iyiki varsınız..:1hug:hepiciğinizi çok sefiyorum:asigim:.(gelemeyen bütün dostlara selam olsun.sizleride çok sefiyorum.:asigim:.)ŞenizŞeniz

iyigeceler kızlar çok güzel bi gündü değilmidelikafaduldenvalla terapi gibi geliyosunuz bana sizleri bilememşakkıdı o şen kahkahalarınız hiç bitmesin,sizleri seviyorum biliyossunuz değilmii:asigim::1hug:

günaaydın sakaryalı fıstıklaar,hafta sonu güneşle beraber hepimize güzel geçecek gibi...hihoyyyt
gümüşçüme dün bizlere evini açıp bizleri ağırladığı için çok tşk.ederim,gelen arkadaşlarıma da çok tşk.ederim,eltim gibi benimde kafam bozuktu her zamanki gibi iyi geldiniz dostlarım alkisalkisalkis gelemeyenler sizlerde manen yanımızdaydınız haberiniz olsun,hepiciğinizi çook sefiyom yaa Şeniz allah iyiliğinizi versin sizin emi,en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle gülen yüzünüz hiiç solmasın canlar

Son düzenleme:
sevgili gümüşüm bizi evine davet ettiğin ve çok çok güzel ağırladığın için sana...gelen sevgili dostlarıma... dişi ağrıyan ve zorla oturan bana..cilt analizi yapıp herkesi korkutan nilime çok çok teşekkür ediyorum...hepinizi seviyorum..dünkü verimsizliğimden dolayıda sizlerden özür diliyorum...Şeniz.

olurmu öyle şey ablacım yaa seni görmek bile güzeldi inan ben seni gördüğüme çok sevindim:1hug:

mrb sakarya ben de sakaryalıyım ama dışarıda okuyorum ailem sakaryada serdivandaannen gunu geldi çattı ama ben göremıcem annemi

mrb sakarya ben de sakaryalıyım ama dışarıda okuyorum ailem sakaryada serdivandaannen gunu geldi çattı ama ben göremıcem annemi

hoşgeldin cnm a.s.
anneler gününde annenden uzakta olacağın için üzülüyosun galba,
sağlık olsunda heer zaman anneciğinin yanında olursun,
okuyup başarılı olman bi anne için en güzel hediye cnm,başarılar dilerim...

insanın gözüyle görmesi önemli değil kalbiyle görmesi önemli kalpler bir oldumu her zaman her yerde birliktedir insan:1hug:a.s.

haydeçcim diş ağrın geçmiştir inşallah zaman zaman bende çok dişağrısı çektim iyi bilrim:Saruboceq:

olurmu öyle şey ablacım yaa seni görmek bile güzeldi inan ben seni gördüğüme çok sevindim:1hug:

Şeniz canım kardeşim bende sizleri gördüğüm için çok mutluyum...Şeniz

anne54 teşekkürler.. antibiyotik biterse gidip çektiricem..malum yaşlılık işte..40 ı geçtikmi böyle oluyor.dişler tek tek dökülüyor...cansağlığı olsun ne yapalım ufak sorunlar bunlar...

gzellergzeli canım sende hoşgeldin aramıza..rabbim zihin açıklığı versin..annene en güzel hediyen diplomandır canım..benim kızımda burda kampüste ve annenin yerine koydum kendimi eminim aynen böyle düşünüyordur...sevgiler canım...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…