Sakarya///54

hmmm tamam canım bidahaki sefere o zaman...
öptümm
bu arada beyasım topram yanımda selamı varr.:)

kıslaar çok üzgünüm, ani bi kararla eşimi işten çıkardılar bugün,haber bile vermediler,daha bi çok kişi çıkarılacakmış,allahım hepimizin yardımcısı olsun,hayır dualarınızı bekliyorum canlar...

çok üzüldüm canım ya
Allah büyüktür inşallah bunda da bi hayır vardır

ahhh canım benim yaaa çok üzüldüm rabbim tez zamanda daha hayırlı kapılar açar inş.
offf nedir bu kriz yaa :çok üzgünüm:

bizde bugün canomla krize inat valla ne kolbastımız kaldı ne misket havamız nede 9 8lik her telden çaldık az buçuk döktük kurtlarımızı :dance:

canım benim çok zor rabbim herkesin yardımcısı olsun..aynısı benimde eşimin başına geldi bizde çok üzüldük ..anlayabiliyorum seni....Şeniz

günaydın hanımlar ,,nasılsınz roşum canım sıkma canını,, bir çaresi vardır elbet allah bir şey kararlamıştır,,bu arada cano ve beyaz sizleri tebrik ediyorum iki dakkada buluşma yapmışınız ,,kendinize iyi bakın arkadaşlar,,

günaydın sakaryammmm
2 gündür pc arızalıydı.canı gezmeye gitmek istemiş neyse yapıldu da geldi.kaydirigubbakcemile3.
oh beyazımla canom ne kagüzel kaynatmışınız..
bu arada bendenizimde gelmiş..hoşgeldin bacum özledik seniiii
eltim eltim canım eltim.:teselli:...üzme kendini..biz neler atlaattık bunuda atlatacağız allahın izniyle..rabbim sağlık versin..herşeyde bi hayır vardır canım..Şeniz:teselli:
hadiyin kızlar hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm

cumanız mübarek dualarınız kabul olsun sakaryamın güzel hatunlarııııııııa.s.
roşum inşallah Rabbim en kısa zamanda daha güzel bir kapı açar eşin ve ihtiyacı olan herkez içinnn:Saruboceq:

sıkma canını rabbim önce sağlık huzur versin inşallah çok daha güzel bir iş verir rabbim buda bir imtihan diye bak ben akşam dayından duydum bizde çok üzüldük roşum kkda söylemedimi diye bana soruyor bende pc oturmaya vakit bulamadım ki anca oturdum dediğim gibi rabbim inşallah çooooooook daha güzel iş verir bu arada ben bunları yazarken ezan okunuyordu ezan okunur ken yapılan dualar kabul olur muş:Saruboceq::teselli:

günaydın hanımlar
roşum aklıma takıldınız hep yaa,inşallah allah başka bi kapı açar bi an önceee

günaydın sakaryamm
haftasonunuz güzel geçsin..roşum canımcım şekercim kendini üzümüyosun.rabbim sağlık versin.herşey yoluna girecek..
hepinizi öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…