Sakarya///54

Merhabalar arkadaşlar,
Canom nasılsın? Artık eskisi gibi yazmaz oldun. Hep selam verip çıkıyorsun.
Diğer arkadaşlar nerelerde.....:uhm:
Hadı toplanalım kızlar. Bilge den haberi olan var mı bu arada?
Beyazım sen bilirsin nerde bizim bilgecik?CADIARZU

Eyoooo roş kız koş,kedi eti yedi :roflol:
Kapa kapını,kısmetsiz mısmetsiz valla açık kapı görünce yiyi bu eti:smiley-cool:
Özledim sizi napıyonuz eltiler :1hug:

Gelmiyim diye kızmayın tama mıCADIARZU

kızarızzzzzzzz
dünden beri yoktum neyse biraz kıpırdama olmuş topikteeeee ama cee deyip kaçmak yokk kızmayın demek hiç yokkkkkk bekliyoruz canım seni ve tüm topik ahalisiniiiii bu arada bugün kontrolümüz vardı yeğeniniz çok iyi teyzeleriiiii 2375 gr olmuşş:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

çok sevindim myhopecim hadi hayırlısı ile gelsin yiğenimiz dünyaya
iyigeceler bayanlar:a015:

kızlar günaydın..ve hayırlı cumalar hepinize...
ne var ne yok bakalım.bizde durumlar bildiğiniz gibi..moralimiz düzelcek inşallah...eltimcim şu aralar sadece takipte..
birde teyzemin ameliyat olma durumu var.onun için koşturuyoruz.bi de sbs yaklaşıyor.
kızlar dualarınızda bizide hatırlayın olur mu..hepinizi çok öpüyorum.

Günaydın....

Bugün cuma haftanın songünüüüüüü yarın tatilll :lepi:
Ama göçebe hayatına devam.Evimi özledim yatağımı özledimsenağlama

Kedicik roşuma söyle topluma katılsın daha kolay atlatacaktır bu durumu..Allahım yardımcıları olsun...
:Saruboceq:

cumanız mübarek olsun edilen tüm dualar kabul olsun tüm dilekleriniz gerçekleşsin sıkıntılar biran önce bitsin inşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hepinizin cumasi mubarek olsun kizlar.Allah cuma günü dualarinizi kabul etsin.rosum cok üzüldüm esine Allah yeni bir kapi acar insallah.Coktan beri bakamiyorum ,hepinizi özledim kizlar.tek tek hepinizi öptüm.

günaydın sakaryam..
.gene topiciğimiz en alt sıralarda:çok üzgünüm:
hepinize iyi haftasonları....

hic sorma kismetsiz kedicim.Yazla beraber arkadaslarada rehavet geldi.Sicakmi carpti ne? kimse ugramiyor.Ben bebisten bir firsat buldum yazayim azicik.Umarim havalar buradaki gibi güzeldir.Hepinizin hafta sonu güzel gecer insallah.

biraz kendini geri çekmekte fayda var kızım belki okuyup kaçanlarda iki satır yazmaya zahmet ederler(üzerinize alınmayın kendimle dertleşiyorum)-tatlicadiarzu-

günaydın sakaryam..
bugün kızın okul pikniği var oraya gitcez ama hava kötü..çocuklar çok üzülecek...inşallah açar..:çok üzgünüm:yağmur yağmasın onada razıyız..:Saruboceq:

biraz kendini geri çekmekte fayda var kızım belki okuyup kaçanlarda iki satır yazmaya zahmet ederler(üzerinize alınmayın kendimle dertleşiyorum)-tatlicadiarzu-
beyazım kendinle dertleşme gel beraber dertleşelim..sürekli kk da olup,her topiciğe uğrayan ama kendi memlektinin topiciğine bir selam atmayan tüm dostlara selam olsun...

Nasılsınız kızlarrrrr
Eskiden en azından akşamları uğrardım ama şimdi yeğenimden fırsat olmuyor.
Artık iş yerindede çok zor..Çok yoğunum.
Yazabilen yazsın bende yazabildikçe yazarım...

Öpüyorum herkesleri
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…