Sakarya///54

günaydınnnnnn günaydınnnnnnnn
a kızlar bu ne sıcak allah aşkına ya..:smiley-cool:....anacım şinci böyle olursa temmuzda-ağustosta ne etcez bilmemki..buharlaşcaz heralde..:1rolleyes:
neysem kızlar hepünüze iyi pazarlarr.alkisalkisalkis......
tebii gene fazla uğrayan olmamış topiciğe..:çok üzgünüm:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bırakında sıcak olsun anca ısındık çok hoşuma gidiyor temizlik yaptım buhafta sonu halılarımı yıkadım yoruldum ama deydi slm herkese

canım arkadaşım üzme kendini allahım sağlık versin rızgımızı elbet birşekilde verecek allahım hayırlı kapılar açar inşallah dularımız sizin için

alooooo sesimi duyan varmı toplu istifamı söz konusu grevdemiyiz öyle bişey varsa banada heber verinde bende ayak uydurayım sizlere:mymeka:

alooooo sesimi duyan varmı toplu istifamı söz konusu grevdemiyiz öyle bişey varsa banada heber verinde bende ayak uydurayım sizlere:mymeka:

topiğimiz kan kaybediyor sanırımm huuu sakaryamın güzel hatunlarıı nerdesinizzzz
dilarem roşum kısmetsiz pisicimm haydeç ablam yeşilgözlü ablam gümüş boncukum bilgem canom bendenizim dilarem çalıkuşum anne54üm unuttuğum varsa affolaa kayıp aranıyooooookaydirigubbakcemile

GünaydınnnnŞeniz

Geçmiş gençlik bayramınız mübarek olsun
-tatlicadiarzu-

günaydınn ,geçmiş ve gelecek bütün gençlik bayramlarınız mübarek olsunnkaydirigubbakcemile3

merhabalar ohh ohh üj bej sakaryalı gördüm çok şükür nrelerdesiniz yahu ne yapıyosunuz bi deyiverin beyazzz kardeşnizesenağlama

Sakaryalılar nerdesiniz?? Bu kadar boş kalmazdı topik....
Ne oldu herkes birden mi işlere daldı.... Beyaz sende olmasan
bu günlerde kimsecikler uğramayacak galiba...senağlama
Roşum durumlar nasıl oldu bir gelişme varmı canım?
bilge zaten kayıp. gören, duyan, bilen,haber etsin.:uhm:
Haydeç abla bir geldi bir gitti.
Yeşilgözlü ablam sağolsun kursatan bile fırsat bulup haber ediyor.:teselli:
Kısmetsizim sen nerelerdesin canım.....CADIARZU
Bendeniz, myhope, anne 54, gümüşboncuk, dilarem
Haydi arkadaşlar hepiniz birer selam etseniz topik şenlenir.
Ben uzun zamandır pek müsait değilim, genelde okuyup gittim.
Ama son günlerde okuyacak birşeyde kalmadı.
Herkese sevgiler... hepinizi bekliyoruz.a.s.

Roşum,kısmetsiz kedim,toprağım,boncuğum, haydeç,yeşil gözlü kursiyerim,annem,myhopem,bilgem,bendenizim,çalıkuşum,herkese selam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…