Bendenizim o şelalede var ya,yıkanmak nasip olmuştu bana,mayo yoktu içimde elbiselerimle girdim dayanamayıp fi tarihte:lepi:Selamlar hanımlarrr
Bugün çok yoruldum.Maden deresine gittik.Sonra şelaleyi görelim dedik.Uçurum kenarlarından yürüdük ve benim yükseklik koorkum var.Her adımımda benim burda ne işim var ya dedim.Sonunda şelaleye gittik ama şelale yoktu.Kurumuşmu yoksa dereyi besleyen kaynağımı kestiler bilemiyoruz..Ama çok güzeldi manzaraaa
Bendenizim o şelalede var ya,yıkanmak nasip olmuştu bana,mayo yoktu içimde elbiselerimle girdim dayanamayıp fi tarihte:lepi:
Eşimle de gittiğimizde yol açılmıştı,biz eskiden tırmanarak ve mağaralardan geçerek,yokuşlarda kabak gibi yuvarlanarak giderdik :roflol:
Oy özlemişim deremi kız zemuszemus
günaaydın sakaryam,
zinde uyanamadım bugün,
keyfim hiç yok,
bide kızımın şiddetli sırt ağrısı var,kıştan beri arada bi ağrıyo,1 haftadır yine başladı, dr.götürecem bugün,kafam onada takık,
pantercim, gününü atlattın,gözünaydın olsun bakem,
neysem gününüz güzel geçsin ...
Günaydın kızlar,ya beyazım yine gri olmuş,ne bu böyle,beni bile solladı ban konusundakafamçokkarıştı
Hastalar varmış,tez zamanda sağlık haberlerini alalım inşallahhhh.Roşum,kızının sırt ağrısı stresten olabilir,kız kendini sıkmaktan bi hal oldu sınav sınav:sm_confused: Ykında kalmaz bişeycik,rahatladı artık a.s
Panter geçmiş olsun,beyazımın kızı da hasta olmuş,geçmiş olsun :teselli:.
Kedijim,misafirden artanları her daim bekleriz anacım :1rolleyes:
günaydınn kızlar
bendenizim sen işten ayrılsan varya sıkım sıkım sıkılırsınn aranmaa o yüzdennnnn:)
beyazımın rengi gri olmuş noldukine
geri sayım başladımı bebeğimiz geliyomuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?