Sakarya///54

kızlar hepıcınıze ıı geceler dılıorum yarın malum gun olayı sabah kargalarla kalkıcammmmm tekrar ıı geceler guzel sohbetleropuyorumnanaktan

ıyi gececeler hanımlar. Roşum saçın için bende sana maske önerdim hiç yorum yapmadın.:1no2:
Panter geçmiş olsun dedim görmedin, :1no2:sonra da neden yazmıyorsun dersiniz.
Kimse yazdıklarımı dikkate alıp cvp vermezse benimde yazasım gelmiyor...

Son düzenleme:
ooy kuşum bea,dikkate aldım cnmın içisi okudum ama yorum yazmayı unutmuşum işte,
kızının samuraylığına yorum yazdım görmedin mi,onu atlamışım kusura bakma,
önce bendenizimin dediğini denemeyi düşünüyorum ,çarşıya çıktığımda badem yağını unutmasam,
senin tarifinde çok pratik ,akılda kalıcı,tabiiki denicem çünkü sizlerin tecrübelerine güveniyorum,saçlarım tek tek gidiyo,üzülüyorum :gitme:
pantercimin dediği maske çok ayrıntılı ii olabilir ,sırayla hepinizin sözünü dinlicem,
öpüyorum seni opuyorumnanaktan

bu arada herkese günaaydıın,
dün sabahki serin havadan eser yok ,yine çok sıcak bigüne uyandık,
dün gece eltim saçlarımı sardı ,yolduğu içinde bi mutluduki,yılladır bu anı bekledim diyerek kıkır kıkır kaydirigubbakcemile
şaka bi yana saolsun ,bayaa bi uğraştı benlen, bu akşamki kınaya kıvır kıvır saçlarla gitçemzemuszemus

günaydın hatın kişilerrrrr
evet gene sıcak bi havaya uyandık..
eltim eltim bakalım saçların nasıl olcek..çok merakediyorum.umarım istediğin gibi olur...
panter anam kolay gelsin...gazan mübarek olsun.....
çalıkşumcum o banada çok oluyo..ama sen hep gel hep ses ver...:1hug:

Son düzenleme:
calıkusu cokkkk ozur dılerım jnmmafoldumben sakın kırılma tsk ederım bugun gunu atlattım ck sukur yoruldum bayagı ıı aksamlar bu arada hatunlaropuyorumnanaktan

Selamlar hanımlarrr
Bugün çok yoruldum.Maden deresine gittik.Sonra şelaleyi görelim dedik.Uçurum kenarlarından yürüdük ve benim yükseklik koorkum var.Her adımımda benim burda ne işim var ya dedim.Sonunda şelaleye gittik ama şelale yoktu.Kurumuşmu yoksa dereyi besleyen kaynağımı kestiler bilemiyoruz..Ama çok güzeldi manzaraaa

sakaryamın gosel hatunları nırdesınız yha:sinifsinif: 2 lafın belını kırsa ıdık:1ninca:

gömürcü Lokman baba

Kocemin burda oLduğumdan haberi yok kızıo kk ya girmemem mafoldumben haberin oLa
anaaaaa ben tanıyorum tanıyorum. yani hiç görmedim ama adını çok duydum kayıınpederimin arkadaşıydı.
hatta o zamanlar hastaydı kayınpederim sizin düğünegelemedi diye çok üzülmüştü. eşinin adı benimkiyle aynı:1shok:

iyi akşamlar sakaryam,
kimseler girmemş hafta sonunuz haraketli geçiyo galba,
bizde kına düğün vs.falan gezdik,
haydin görüşmek üzereopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…