Sakarya///54

hepınıze ayrı ayrı tsk ederım kıslar bende bahcede bakıorum zaten rosumcum da nasıl oldu anlamadım ıste kaza gelıorum demıomafoldumben

:lepi:ewt geldı sular bende saglık ocagına gıttım geldım dr tetanoz asısının ck agrı yapacagını soledı agrı kesıcı kullanacakmısım sewındım buna bende

Merhaba arkadaşlar,
Myhopem çok şükür bir sorun olmasın da varsın küçük olsun bebişimiz.
Benim çocuklarımda hep küçük oldular. Oğlum 2.900 gr doğdu ama maşallah
çok sağlıklı bir bebekti. Hiç kilolu, tombul tombul olmadı. Kızım da öyle...
Önemli olan sağlıklı, dirençli olmaları. Panter arkadaşım geçmiş olsun.
İnşallah önemli bir sıkıntı yaşamadan atlatırsın. Arkadaşlar sularınız akmıyor
sanıyorum. Ben buraya geleli 2 yıl olacak. Çok şükür daha hiç su kesintisi
yaşamadık. Yaz günü eminim çok zordur. Haftasonu kayınvalidemlerle eşimin
doğduğu yere Geyve'ye gideceğiz. İlk kez göreceğim. Yine diyet falan kalmaz.
Dilerim kötü hava koşulları olmazda güzelce gezeriz oraları.

selm sakaryanın hatınları ..
napırsınız.biz eltimle serin serin balkonda oturduk sizin dedikodunuz yaptık..sonada bi selam atalım dedik..zemuszemuszemuszemus

iyigeceler kızlar benneyaptımki
pantercim geçmiş olsun aman dikkat et mazallah şakaya gelmez böyle şeylerlmaz:
kızlar canım çok sıkkın yaa 2 gündür benim kızda karnım karnım diye kıvranıyordu ağrı kesiciler kullandım ama bu akşam üzeri birde ateşlendiki sormayın gitsin apar topar bilge hastanesine götürdüm ateşi 39 dereceydi karnınında filmini çektiler 2 saat kadar hastanede kaldım su ile kopleks yaptılar bide iğne ateş düşürücü oooof 2 saat bana asır gibi geçti kız sürekli ağlıyo annecim kucana al diyeee bağırsaklarını üşütmüş gaz şişliği var dedi doktor boğazlarda biraz kötü olunca ateş yapmış ama çok korktum bağırsak düğümlenmesi falanmı oldu diye neyseki şimdi iyi uyuyor ama bende moral sıfır:çok üzgünüm:

oncelıkle tsk ederım:1hug: we sana ck buyuk gecmıs olsun guzelım yha ben bı kol agrısına dayanamadım prensesın kımbılır nası canı yanmıstır mafoldumbenınsanın ewladı rahatsızlanınja ck da kotu oluo 2 katı acı cekıo benım oglumdan kucukken bagırsak enfeksıonu ck gecırırdı olup olup dırılırdım allah bı an once sıfa wersın ıns:Saruboceq::Saruboceq: mınık prensese jnm tekrar gecmıs olsun

çok tşk ederim pantercim sağolasın güzel dileklerin için, şimdi rahatladı uyuyo umarım yarın daha iyi olur:Saruboceq:

iyi geceler kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah beyazcım geçmiş olsun allah şifa versin canım benim kıyamam diğer arkadaşada geçmiş olsun misafirden zaman bulamadım hastamızda vardı yuvadan olan kızımızın abisi askerde hastalandı birkaç gündür bendeydi neler oldu birkaç gündür şimdi okuyacam herkese slm öpüyorum

sağolasın ablacım hoşgeldin, sizlerede geçmiş olsun:teselli:umarım buluşmamıza gelirsinfisfisfis

bu arada bulusmaya tahmını kac kısı gelıo jnm:uhm:yada gelen olacak mı acep:uhm:

iyi geceler hanımlaar,
beyazcım minik kızına çok geçmş olsun,rabbim acil şifa versin,
panterim bi sorun olmamasına sevindim cnm,tekrar geçmş olsun...

kızlar iii gecelerr....
yeşil gözlü ablam seni görmek ne mutluluk...
beyazım çokgeçmiş olsun tatlım.çocuklar hastalanınca insan çok üzülüyor..fıstığı öp yerimize....
panterim doğru tetonos ağrı yapabilir..inşallah yarına geçer....
buakşam eltim bendeydi..yoldum saçlarınıııııkötükedihüso
yok kıslar şaka....saçlarıyla uğraştık o ara döküldü birazcık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…