Sakarya///54

fet öle oluyor,biz yaşayaraktan öğrendik,saada öğretirler merak etmezemuszemus

çarşambada gördüm geçen hafta canoyu bu kızda bi değişklik var diyorum,şimdi anladım şikerim,değişiklik vaa

çökmüşüm demi
off ulenn offfffffff:umursamaz:

fet öle oluyor,biz yaşayaraktan öğrendik,saada öğretirler merak etmezemuszemus

çarşambada gördüm geçen hafta canoyu bu kızda bi değişklik var diyorum,şimdi anladım şikerim,değişiklik vaa

Nesi vardı aa merak ettim..Bak benden zayıf olursa bozulurum heeeeklava:

sımcık sız tanısıosunuz yha benı ılk defam goreceksınız benımde booleeeeeee goze batan bı ozellıgım war 100 m ıoteden anlarsınız benım oldugumu kıslarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

sımcık sız tanısıosunuz yha benı ılk defam goreceksınız benımde booleeeeeee goze batan bı ozellıgım war 100 m ıoteden anlarsınız benım oldugumu kıslarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

sen yinede yakana kırmızı karanfil tak.Elinede yeşil bir kitap al..Bizdede siyah bir şapka olacaklaelaelaelaelae

Kızlaaaar,iyi geceler,Dilarem uyumaya gider..Saabahın köründe Beray onu ayağa diker mirmirmirmir

bende de muzmın bas agrısı belam olur kendısı :çok üzgünüm:

Naptın kız burnunumu kaldırdın yağlarınımı aldırdın ne ettinkaydirigubbakcemile2
para çok şereim baktım harcıyacak yer yok gittim botox yaptırdım üstüne bide olmayan yağlarımı aldırdım üstüne solaryum a yattım ay ne bileyim pedikur manıkur
değiştim ben artık beğenmem sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…