fet öle oluyor,biz yaşayaraktan öğrendik,saada öğretirler merak etmezemuszemus
çarşambada gördüm geçen hafta canoyu bu kızda bi değişklik var diyorum,şimdi anladım şikerim,değişiklik vaa
fet öle oluyor,biz yaşayaraktan öğrendik,saada öğretirler merak etmezemuszemus
çarşambada gördüm geçen hafta canoyu bu kızda bi değişklik var diyorum,şimdi anladım şikerim,değişiklik vaa
çökmüşüm demi
off ulenn offfffffff:umursamaz:
yıkadıktan sonrada bi kaç damla zeytin yağı sür diplerine roşummm iyi geliyo
tmm pratikmiş ,onu da yapabilirim
Muhtemeler 14-15 denir ama bazı arkadaşlar ismi azım değel (roşumm) 18:00de gelir birde en yakın o oturur:1ninca:
kızlar neşeniz bol sohbetiniz daim olsun yada neşeniz daim sohbetiniz bol olsunnnn
sımcık sız tanısıosunuz yha benı ılk defam goreceksınız benımde booleeeeeee goze batan bı ozellıgım war 100 m ıoteden anlarsınız benım oldugumu kıslarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
Nesi vardı aa merak ettim..Bak benden zayıf olursa bozulurum heeeeklava:
sımcık sız tanısıosunuz yha benı ılk defam goreceksınız benımde booleeeeeee goze batan bı ozellıgım war 100 m ıoteden anlarsınız benım oldugumu kıslarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
bı haftada dokulmesı durmus demekkı wahım bı durumda dıılmıs saclar kusumzemuszemus
sen yinede yakana kırmızı karanfil tak.Elinede yeşil bir kitap al..Bizdede siyah bir şapka olacaklaelaelaelaelae
kızlar neşeniz bol sohbetiniz daim olsun yada neşeniz daim sohbetiniz bol olsunnnn
para çok şereim baktım harcıyacak yer yok gittim botox yaptırdım üstüne bide olmayan yağlarımı aldırdım üstüne solaryum a yattım ay ne bileyim pedikur manıkurNaptın kız burnunumu kaldırdın yağlarınımı aldırdın ne ettinkaydirigubbakcemile2
Kızlaaaar,iyi geceler,Dilarem uyumaya gider..Saabahın köründe Beray onu ayağa diker mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?