ay cnm benim nası gidio isin alıstınmı zorlanıyomusun yemekler nası gusel mı dun pıncırla gectik ordan dedı gel istersen yemek yiyelim ben ded dedim beyazımla konusmadan olmaz once ona sorimmmiyigeceler hatun kişiler ben beyaz hani beyaz toprak hatırladınızmıısengözlerimebaksanab çok uykum var şincik yatmaya gidiyormda yarın işten bağlanıp canlı canlı siparişlerinizi kaydirigubbakcemile3alıp sizlerlede görüşebilecemyerimseniben öpüldünüzŞeniz
haydecim cnm benim operim seni tubisnası oldu sen nasılsın gulummmerhaba..panterim roşum geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...beyazım hoşgelmişsin canım...allah rahatlık ersin..
hos geldin bidanem aramıza hep gel olur mu bizi boslama yakına gitmissin kocaeli burda nerde oturuyodun merak ettimkızlar slm bu topiği yeni gördüm
bende sakaryalıım.ama evlilik nedeninden dolayı 3yıldır kocaelinde yaşıorum.
çok uzak olmasam bile çok öslüorum
günaydın sakaryammmkaydirigubbakcemile3
sedacım başın sağolsun canımm nur içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallahh:Saruboceq:
panterimm ne şeker şey öyleee:1hug:
haydeç ablamm gözün aydın sonunda hayırlısıyla ameliyatı atlattı demek kayınpederinn Allah başka hastalık vermesin inşallahhhh bu arada seninle tubişede geçmiş olsunn inşallah ameliyata gerek kalmaz:Saruboceq:
roşumm bu ne hızzz Allah enerjinide neşenide arttırsın inşallahhhhh:1hug:
beyazımmm neşeli gördüm seniii inşallah bu sefer herşey istediğin gibi olur Allahın izniyleeee:Saruboceq:
pınarım hoşgeldinnna.s.
sakaryamın güzel hatunlarııı hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz
myhopem gercekten cok tatlı sıpa cektim ailece resimlerini waktim olursa eklicem buraya prensimiz ne alemde uzuyomu anacgını benim yerimede op o tatlı nanaklarını alperenizin