Sakarya///54

hanımlar merhaba nasılsınız?

Benim moralim çok bozuk dün sınava girdim.

Belki duymuşsunuzdur,iğrenç bir sınavdı.

Herkes perişan tabii ben de.senağlama

Bakalım moralim düzelsin diye cumartesiyi bekliyoruma.s.

oburşirincim sakın üzülme.benimde kardeşim girdi sınava.oda aynı durumda.herşeyin hayırlısı.çok öpüyorumŞeniz

günaydınnnnnnnnnnnn
yeni bir haftaya gülümseyerek başlayalımm
dertsiz tasasız huzur dolu bir hafta olsun inşallahhhh

hayırlısı olsun oburum. sen sınava girdin umutsuzluğa düşme. nasipte ne varsa o olsun canım Şeniz

buluşmada mekan değişikliği söz konusu sık sık buluşma haberlerine bakın kızlarda değişiklikten haberiniz olsun:1rolleyes:

günaydın arkadaşlar ben bayadır uğrayamadım değişiklikler olmuş neyseki haydeç sağolsun hayırlı günler herkese

:1hug:Günaydın SAKARYA'nın güzel hatunları! Ben tamizliği bitiremedim inşallah cumartesi boyacı gelmez.Bende çok istiyorum sizlerle tanışmayı... Hatta çok heycanlıyım buluşucaz diye iznşallah bir aksilik çıkmaz

a.s.günaydın sakaryalılar.nasılsınız. hiç sivaslı yok herhalde ben yalnızmı kaldım aranızda olsun sizlerde benim arkadaşım olursunuz herhalde.....kendinize iyi bakın
iyi günler..

a.s.günaydın sakaryalılar.nasılsınız. hiç sivaslı yok herhalde ben yalnızmı kaldım aranızda olsun sizlerde benim arkadaşım olursunuz herhalde.....kendinize iyi bakın
iyi günler..

oluruz tabi...:1hug: seni aramızda görmekten mutlu oldum. sakaryanın buluşması var gelmek istersen.:dance:

iyi günler..

sen kendini yalnız hissetme kk var arada takıl buralara ve bizim buluşmamız olacak takip et dahada iyi kaynaşırız sende kendine iyi bak :teytey:

Günaydın SakaryammmmŞeniz
Nasılız bakimmmcoksekeriremsu
Buluşma epey kalabalık olacak.
Ben geliyecem ya ondandır
:a015:

Günaydınn Sakaryaa bu akşam sana geliyorum Cuma cumartesi pazar Sendeyim:teytey:

Malum düğün alışverişicoksekeriremsu

Çarkda yada adapazarında Tavsiye edebileceğiniz Gelinlikçiler varmıı :uhm::uhm:

canım hayırlı olsun ilk önce diktirmemi olucak hazırmı alıcaksın? uzun carsıda bircok gelinlikci war ve kapalı carsıda gez bence hepsini hepsinden fiyat al diktirme olucaksa sats yapan yerler dikiminde üstlene biliyorlarr cark caddesinde biraz daha pahalı olabilirr

Yok canmm Hazırrrr :tomato::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…