Sakarya///54

Mevlam çekirdeğe orman gizlemiş
Yılanın zehrine derman gizlemiş
Tahıl tanesine harman gizlemiş
mübarek gecelere cennet gizlemiş

İslamın nurlu güneşi kalbinize doğsun,ahirette mekanınız cennet komşunuz Hz. Muhammed (sav) olsun,günleriniz mutluluk ve huzurla dolsun, dualarınız kabul
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Tüm arkadaşlar kandilimiz mübarek olsun.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Hanımlar Kandiliniz mübarek olsun.
Rabbim herkesin gönlüne höre versin inşallah.a.s.a.s.

memleketimin güzel hanımları günaydııın :teytey:
geçmiş kandiliniz mübarek olsun
rabbim dualarımızı kabul etsin:1hug:
nice kandillere inş.

bende burdadan adapazarına gelin gelicem adapazarında yağcılar mah ev bulduk oralar nasıl merkeze yakın orda oturan bilen varsa biraz bahsedebilirmi

bende burdadan adapazarına gelin gelicem adapazarında yağcılar mah ev bulduk oralar nasıl merkeze yakın orda oturan bilen varsa biraz bahsedebilirmi

canım hoş geliyorsun sakaryamıza ben yağcılarda oturmuyorum ama iyi dersin kötü çıkar şans buralarda kötü mh pek yoktur çarşıya yakın olman güzel hayırlısı olsun

hoşgeldin aramıza seda
yağcılar çarşıya dolmuş ile 5-10 dakika falan
amcamlar o tarafta ordan biliyorum:)

valla şekerim memleketimde beğenmediiimiz bikaç mah.var onun dışındaki heryer çk güzel yağcılarda iiler arasında benim kızlık mah. biraz yakın seni uyarıyım cnm bu bizim memlekette yaşamak bağımlılık yapiii ...:teytey: bikaç başka yerden gelen ar. var ordan biliyom .bu arada hoşgeliyon sakaryamızaa.s.

yeşilgözlüm geçmiş olsun canım. şimdi nasıl oldun.buluşmaya geleceksin inşallah. ben 2 gündür nete giremiyorum girsemde yazamıyorum sorun var şu an bile zorla sayfalar açılıyor.yarın görüşmek üzereŞeniz

sağol arkadaşım bendediyorum arkadaşım nerelerde kaldı bazen oluyor problem bizdede:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…