oooooooooooooooooooooooo
beyazım ck sewındım nan
bunu kutlamak gerekiiiii:içelim:
tşk ediim,topliim ortalııda,gelmezse buraya gelerim gene taam mııŞenizhade bakalım hem kolay gelsın hemıde afıyet olsun sekerım :a015:
panterim şekerim burda tekin acarda bile yok hiç güneş kremi sen bak işte çıkarsan hepsiin fiyatı yaz ama ben ne için alıcam biliyosun
lekeler içinnnnn cildide hiç ellemedinama biliyosundur D azcık kuru azcık ıslak olandan işte
sağol canım valla kızlarda bana şimdi alma alma diyorlardı araba alıcak durumun olunca alırsın diyodu(bu kızlar cano ve boşver oliiihadi gözünaydın olsun bakem,
valla bende akşam duydum,eşim o kaa dedi zamanında istemedim,
şimcikte böle oldu ,şansımı kaabettim,kardeşm aldı ne güzelCADIARZU
hımm tamam ozamannaniknanikalsanaalsanasmilekomicime gitti ne war nanaklinialirimsmileaklinialirimsmile
bende çıkardım olsun arada bizde yaparız öyle yaramazlık bişeycik olmazhihoyyytdimee güzel kıslar dil çıkarırmı heç,ne ayıpzemuszemus
eltişimde gitti galbaa yaaolumunekankayizsmile
sağol güzelim valla bilmiyorum bugün radyo haberlerinde dinledim neysem ben hallettim yaa bu işi ister girsin kanuuun ister girmesiiinsırnaşık şeybeya zım hayırlı olsunnn şimdidenn kazazıs belasız kullan ehliyetini
o haberlerde son 10 senedir var haberiniz olsun:)
arkadaşım aradı şimci kaffe içmee gel dedi,
dedim ben gelemem bi tarafım kalkmii,
dedi belkim ben geliiim o zaman,nazı geçii tebi zilloşun,olumunekankayizsmile
neese bi kalkıp toplayım ortalıı bareekaydirigubbakcemile
panterim şekerim burda tekin acarda bile yok hiç güneş kremi sen bak işte çıkarsan hepsiin fiyatı yaz ama ben ne için alıcam biliyosun
lekeler içinnnnn cildide hiç ellemedinama biliyosundur D azcık kuru azcık ıslak olandan işte
tşk ediim,topliim ortalııda,gelmezse buraya gelerim gene taam mııŞeniz
tmm canımcım beklerızolumunekankayizsmile
kış günü netçen güneş kremini merak ettim canom,sorun neki kuzuumolumunekankayizsmile
yaa etme canomcum ,şekerim roşum yüzümde sivilce lekeleri oluştu onlara ii gelimişşş
kızlar bi misafirimiz var ama yazmıyoooCADIARZUcucuummi41 yaz güzelim yaz sende katıl muhabbete tanıyalım senifisfisfis
nereye giittiniz nenn hepinis birdennn
yahu popo resminide kaldırsınlar yaa tükkanda olmuyo itibarımız iki paralık oldu az önceeeeeee
nereye giittiniz nenn hepinis birdennn
kolay gelsin şekerrrr
günaydin hatun kişilerrr
panter far var kis orda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?