Sakarya///54

panterim şekerim burda tekin acarda bile yok hiç güneş kremi sen bak işte çıkarsan hepsiin fiyatı yaz ama ben ne için alıcam biliyosun
lekeler içinnnnn cildide hiç ellemedin ama biliyosundurDazcık kuru azcık ıslak olandan işte

hade bakalım hem kolay gelsın hemıde afıyet olsun sekerım :a015:
tşk ediim,topliim ortalııda,gelmezse buraya gelerim gene taam mııŞeniz

kış günü netçen güneş kremini merak ettim canom,sorun neki kuzuumolumunekankayizsmile

hadi gözünaydın olsun bakem,
valla bende akşam duydum,eşim o kaa dedi zamanında istemedim,
şimcikte böle oldu ,şansımı kaabettim,kardeşm aldı ne güzelCADIARZU
sağol canım valla kızlarda bana şimdi alma alma diyorlardı araba alıcak durumun olunca alırsın diyodu(bu kızlar cano ve boşver oliiilmaz:)neysem birilerinin karşı gazıyla alıyoruz şükürsengözlerimebaksanab
alsanaalsanasmilekomicime gitti ne war nanaklinialirimsmileaklinialirimsmile
hımm tamam ozamannaniknanik
dimee güzel kıslar dil çıkarırmı heç,ne ayıpzemuszemus

eltişimde gitti galbaa yaaolumunekankayizsmile
bende çıkardım olsun arada bizde yaparız öyle yaramazlık bişeycik olmazhihoyyyt
beya zım hayırlı olsunnn şimdidenn kazazıs belasız kullan ehliyetini
o haberlerde son 10 senedir var haberiniz olsun:)
sağol güzelim valla bilmiyorum bugün radyo haberlerinde dinledim neysem ben hallettim yaa bu işi ister girsin kanuuun ister girmesiiinsırnaşık şey

size iyi muhabbetler şekeriiim afiyet olsun

kızlar bi misafirimiz var ama yazmıyoooCADIARZUcucuummi41 yaz güzelim yaz sende katıl muhabbete tanıyalım senifisfisfis

tmm canım bakarım
bak ne dıcem en son aldıgımız makkaj topıcıgı war yha sanırsam orda okudum bı hatun bı marka soluodu bı bak ıstersen bulursam bende yazarım buraya

tşk ediim,topliim ortalııda,gelmezse buraya gelerim gene taam mııŞeniz

tmm canımcım beklerızolumunekankayizsmile
kış günü netçen güneş kremini merak ettim canom,sorun neki kuzuumolumunekankayizsmile

sıwılce ızlerı ıcın kusum

yahu popo resminide kaldırsınlar yaa tükkanda olmuyo itibarımız iki paralık oldu az önceeeeeee

şekerim roşum yüzümde sivilce lekeleri oluştu onlara ii gelimişşş
yaa etme canomcum ,
o kremlerin çoğunda kansorojen etki varmış,
geçen gece arenada erkan topuz dedi,,
en başta kozmetik dedi,güneş kreminide saydı ,
bitkisel yolları araştır cnm,nette çok güzel bilgiler var,şifalı bitkilerle ilgili,
en sağlıklı çözüm o
kızlar bi misafirimiz var ama yazmıyoooCADIARZUcucuummi41 yaz güzelim yaz sende katıl muhabbete tanıyalım senifisfisfis

kısım misafirler yorum yazamiiki yazsın yasık,
şimci gerçek gidiim,kaydirigubbakcemile
ne ağar karıyım kalkamiim şurdansositososito
kız gelirse şaftı kayceklaelaelaelaelae

ooo roşum o yağların denemediğim çeşidi kalmadıkine şimdi bi ilaç kullanıyom onunla birlikte kullanmak gerekiyomuş güneş kremi sorun düzelince daha dusuk faktorlüsüne geçerim ama şimdilik yüksek faktörlü kullanmamm lazım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…