selam sakaryam
artıkın evimdeyim.ankaradaki 5-6 günlük hastane yatışından sonra dün akşam evime geldim.
eltim ,beyzcım geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.
haydeç ablam başın sağolsun.allah sabır versin.inşallah bu yıl daha güzel günler getirsin size.
canomm diğer kaçakları bilmem ama ben teyzemin ameliyatı için ankaraya gideeğimi 5gün kalacağımı yazmıştım.
inş.gönlünüze göre olur pantercim,slm mıllet aksam mustakbel gelınınımız abım we ben yemege cıktık ...
bende tanısmıs oldum ck tatlı bı kız candan sıcak samımı hanı bole ıstemdısı kendını sewdıren tıpler wardır yha onlardan ck hosuma gıttı gelıncımız ıns...
rabbım tamamına erdırır .....
eltim hoşgelmişin,ii haberlerle geldin çok şükür,acil şifalar dilerim teyzoşuna:Saruboceq:selam sakaryam
artıkın evimdeyim.ankaradaki 5-6 günlük hastane yatışından sonra dün akşam evime geldim.
eltim ,beyzcım geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.
haydeç ablam başın sağolsun.allah sabır versin.inşallah bu yıl daha güzel günler getirsin size.
canomm diğer kaçakları bilmem ama ben teyzemin ameliyatı için ankaraya gideeğimi 5gün kalacağımı yazmıştım.
evet çok kolay bi operasyon,benimde babisko yarın kataraktan amelıyat olacak adatıpta
kolay bi operasyonmus ....dr 10 dk surcek demıs .....
muhabbetin ortasına düştümgaliba naber kızlaropuyorumnanaktan
kısmetsiz hoşgeldin pisicim,geçmişler olsun,inşallah daha iyidir teyzen
panterim sizede geçmiş olsun canımm
istanbuldayken hazır güneş kremi fiyatlarını bi araştır
muhabbetin ortasına düştümgaliba naber kızlaropuyorumnanaktan
heran boğulabilürsün muhabbete şikercimbayanssulusmile
inş.gönlünüze göre olur pantercim,
hayırlısı olsun:Saruboceq:
evet çok kolay bi operasyon,
k.pederimde olmuştu ,şimdi dahada kısa sürüyomuş,
geçmş olsun cnm:Saruboceq:
pisicim hoşgeldin tekrar çok geçmiş olsun şimdi nasıl teyzenin durumu inş. daha iyidir :1rolleyes:
panter canıııım sen bu gidişle istanbullara yerleşecen galiba çok özletme kendini kaydirigubbakcemile
canom sen nasılsın görüşemez olduk senlede bir ara görüşelim yine sana soracağım adresler var-tatlicadiarzu-
roşum sen nasılsın gördüğüm kadarıyla sende buralardasınolumunekankayizsmile
kız ne sabahı ikindi oldubayanssulusmilene olsun bildiğin gibi şevvali gönderdim geçtim pc başınayerimsenibensabah seriflerın hayır ossun beyazım nassın bakem
ooff kıslar ben çok maynak bi durumdayım bugünlerdeakannehir
hiç bişeye isteğim yok ,bi tempelimki
kocişim şimci çıktı,bütün işler duruyolaelaelaelaelae
ooff kıslar ben çok maynak bi durumdayım bugünlerdeakannehir
hiç bişeye isteğim yok ,bi tempelimki
kocişim şimci çıktı,bütün işler duruyolaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?