canom dun ewe gıdınce ne oldu annatsaan bırazcıkın ne dedı ensıte
bıdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beyaz ıle panter ıle gorusmek yk dedımı mesela:))))))))))))))))))))))))))))
hayır cnmo dııl
slm bende sakarya karasu ilçe4sınden tanısalımm efem nasılsınız
cnm benım hos gelmıssın abonelıklerıne ekle daha rahat ulasırsın topıge cnm emı...slmm sakryalı ya ben burada tam bilemiyom nasıl cvp verilir falan insalah cvp yazabilmişimdir efem
ohhhhhhhhhhh sefanız olsun ne tatlı olmustur mantı kalakbalıkta zewkı bı baka olarselam sakaryaaaaa
panterim şinci 15 tatil ya..bizim veletler evde ya.kimsenin pcye geçmeye fırsatı olmuyodur..alsanaalsanasmile
bizdedün cümbür cemaat çoluk çocuk mantı yaptık.ay bizim kıslar bi alem..roşumun oğluşu kızlardan daha çok çalıştı..sempatiksalakcinni
ne güsel sizde dün iyi gezmişsiniz.allah nazardan korusun şekerler..
ay ben bugün çok fenayım herbir yanım ağrıyo.mirmirmirmirhem regl olcem hem de boğazlarım şiş..
ceren54cüm mujo isimli arkadaş bayağı uzun süredir gelmiyo canımm.:1no2:bizlerde sakarya merkezliyiz cancağazızım..kaydirigubbakcemile5
bilge54cüm hoş gelmişin bu aradaaopuyorumnanaktan
selam sakaryam,
işte geldim burdayımmmm ooo ben yokken ne güsel buluşuldu.... Dünde baktım bizim panter ve beyaz toprak çarşılarda takılmışşşş. Ohhh gezin bakalım kızlarrr ... Sakaryada soğuk ama Ankara daha soğukkkk beaaa dondummmmmmmmm
öpüldünüz şekerler zemuszemus
yok dimedi:)))
sizden ayrıldım ya iki adım attım orda bekliyodu zaten amma uzunmuşş be cadde dedi:))
güzel bi gündü dünnn tskederem:)
verdim oyumuuu bu aradaa
anlaşıldı panter sen ve pıncır :) yaw pıncırda hiiç yabancı gelmedi bana nerde gördüm diye düşünür dururum artık
dur sizi bir oylayım :)
delikafadulden
ayy yok daha çantadan çıkarmadım bilee:)) ,bakarım birasdan du, akşam da yengeme bi okuturum o daha iyi anlarana ..............
sewındım kız
bende tsk ederım hem gun ıcın hem oy ııcn
benım aksam belım ck agrıdıııı
eeeeeeeee tabeee yaslılık atıkın yas kemale erdı
baktınmı makkaj malzemelerıne cozebıldınmı sıfrelerını :))))
canım selam ben yaklaşık 2 senedir bu sitedeyim başka topiklerdeyim her gün mutlaka burdayım ama devamlı müdavimi olduğum topikte sakaryadan kimse yok
sen sakaryalıymışsın vede beşköprüde oturuyormuşsun bunu duyunca inan çok sevindim bende sakaryadatım vede beşköprüde oturuyorum sen neresindesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?