Sakarya///54

aaa ole deme kusum yha
kadın arap gıbıdır derler olgunlastıkca guzellesır kalıba gırer
ben erken ewlendımde ne oldu sankı takma
rabbım adam gıbı adam cıkarsın karsına
bak o zman nası oluyo yas mas hak getıre

ogrtmenım ck tsk ederım aydınlattıgın ıcın
wallakın sen olmasan
naıl anlayacaktım ben onları bılemıom yane

sende doğru diyon şekerrr aslında evlenmekte sorun değil malum bizim topluma göre olması gereken olay buuu ama önemli olan doğru insan :)

ya panter bende lekelerden şikayetçiyim yüzümde ve alnımda var geçmiyorlar biçok krem kullandım bana göre bişey varmı
bebenkım benım kuzen almanyadan makkaj malzemelrı getırmıstı canomun almancası war dıe ona tercume ettırdım
senın derdıne bı care olamıcam uzgunum ama topıklerı bı gez kuum bulursun muhakkak

Panter kız bide sende hangi hat var turkcell avea ona göre yazacam
turkcell we wodafon war kusum

aman ne e vlencenis bekarlık sultanlık beaaa

bencede canom tecrubeye sabıttır

sende doğru diyon şekerrr aslında evlenmekte sorun değil malum bizim topluma göre olması gereken olay buuu ama önemli olan doğru insan :)

ben sana bıse dıyım kusum
ben eskı esımden ayrılırken hep kafamda elalem ne der dusuncesı wardı
ama zor zmanlarımda hıc bı allahın kulu(etraftan bahsedıyorum)gelıpte halın nedır dıye sormadı
ondan bıdanem mıllet ne der dıye dusunme bence
dogru ınsanı bullllll we bırakma cnm:teselli:

mısafırım geldı ben kacıom yawrıler ıı sohbetler sıze
sona gelcem yıne
benı ozleyın anacummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

haklısın canım zaten milletin ne düşündüğü çokta önemli değil hayat benim nasıl yaşamak istediğimde de beni ilgilendirir
ama bay doğruyu bulmak zor
özele mesaj attım geldimi ???

sengulumcaldırdım kusum senınkınıde kaydettım hade operem sızlerı

nan beyaz bu bana yapılır mı? ben cıkıom sen geldın yah:SSS

bilge, ceren hoşgeldiniz her zaman bekleriz
cerencim mujo topiği açmış sağolsun ama bidaha oda uğramaz olmuş buralara bizler burdayız merkezdeyiz çoğumuz seninlede tanışıp sohbet etmek isteriz bizdende memnun kalacana eminim canım sana yakın değiliz diye bizi ihmal etme olurmusempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…