Sakarya///54

komsımmm gelecekmı sımcık kayfeye
ohhhhhhhhhhhhhh bı kayfe ıcıp ardından falllll

cnm benım canomda wardı bızle sakaryanın altını ustune getırdık ucumuz ck guzeldı en ne zman donuyon sakaryaya senınlede gezerız gulum bende senı operem[/QUOTE]

EVET BENDE GEZMEK İSTİYOMMMM EN KISA ZAMANDA DÜN AKŞAM GELDİMMM PANTER KIZ ÇOK ŞEKERSİNNN HAKKETTEN 38 MİSİN YAAA

cnm benım canomda wardı bızle sakaryanın altını ustune getırdık ucumuz ck guzeldı en ne zman donuyon sakaryaya senınlede gezerız gulum bende senı operem

EVET BENDE GEZMEK İSTİYOMMMM EN KISA ZAMANDA DÜN AKŞAM GELDİMMM PANTER KIZ ÇOK ŞEKERSİNNN HAKKETTEN 38 MİSİN YAAA [/QUOTE]

takıl bıze hayatını yasa yaparız ne gusel
ck tsk ederım cnm olemıyım bılmıom kıne
38 dııl yawrım 34kaydirigubbakcemile2

bu arada hos gelmısın sengul ozelden telını wer ıstersen bulustugumuzda haber werelım aksılık olmasın olar mı kusum

EVET BENDE GEZMEK İSTİYOMMMM EN KISA ZAMANDA DÜN AKŞAM GELDİMMM PANTER KIZ ÇOK ŞEKERSİNNN HAKKETTEN 38 MİSİN YAAA

38 dııl yawrım 34kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

HIMMM YİNEDE 34 GİBİ DEĞİLSİN Kİİİ GENÇ KIZSIN SEN VALLA 18 HALT ETMİŞŞŞ HEMDE EVLİ ÇOCUKLU WAWWWWW DİYOM

DELÜÜÜÜSÜN SEN YA
EEE NE KADAR ZAMNDIR EVLİSİN PINCIRLA PROFİLİNDE BİLE ONA OLAN AŞKIN VAR YAAA NE ŞANSLI ADAMMMMM a.s

ah be bebenkım bız daha o asamaya gelemedık 5 yıldır bırlıkteyı
benı kandırırsa ewlnecezzzzzzzzzzzzzzzzzz daha gonlugumu yapamadı garıbımaklinialirimsmile:asigim:

fondeteni çevirdim bak
diyo ki cildi enerjili bi görünüm verir
16 saat boyunca tekrarlama gerektirmez hataları kapatıcı,felan
o 3 renkli olan şey de de
unut! diyo:)) pembe olanı pembe göz farı gibi
bej olanı lekere karşı kullanın diyo
yeşil olanda kızarıklıklarda kullanmak içinmiş

ah be bebenkım bız daha o asamaya gelemedık 5 yıldır bırlıkteyı
benı kandırırsa ewlnecezzzzzzzzzzzzzzzzzz daha gonlugumu yapamadı garıbımaklinialirimsmile:asigim:

YAZIK GARİBİ SÜRÜNDÜYORSUN DEMEK KIZ AKILLI OL BAK BULAN BULAMAYAN VAR SONRAA AAA SENDE VALLA NE BEKLİYON Kİ bilmiyorumkismile

38 dııl yawrım 34kaydirigubbakcemile2

HIMMM YİNEDE 34 GİBİ DEĞİLSİN Kİİİ GENÇ KIZSIN SEN VALLA 18 HALT ETMİŞŞŞ HEMDE EVLİ ÇOCUKLU WAWWWWW DİYOM[/QUOTE]

akım bebenkım
hatlar karıstı sanırım ewt 14 yasında oglusum war ama eskı esımden
pıncır da nasıpse ewlenecegım askımmm anladınmı??

HIMMM YİNEDE 34 GİBİ DEĞİLSİN Kİİİ GENÇ KIZSIN SEN VALLA 18 HALT ETMİŞŞŞ HEMDE EVLİ ÇOCUKLU WAWWWWW DİYOM

akım bebenkım
pıncır da nasıpse ewlenecegım askımmm anladınmı??[/QUOTE]

ANLADIM PANTER ARAYA BAŞKA YAZILAR GİRİNCE ÖYLE OLDU YAWW OĞLUNUN OLDUĞUNU VE ESKİ EŞİNDEN OLDUĞUNU AYYY LAZ DEĞİLİM ŞEKER
HAYIRLISI SİZİN ŞEKER NE DERLER SÜTTEN AĞZI YANAN YOĞURDU ÜFLEYEREK YERMİŞŞŞ AHLAHIM KALBİNE GÖRE VERSİN HERŞEYİİİ

wayyy ıımıs beaaaa
dmekkı guzel seler getırmıs benım kuzen
ck tsk ederım canom
sen bı dnen ıstersen 3 renklıyı

sen ewlemısın cnm
oda dogru da olanda da dert olmayanda da dertkaydirigubbakcemile

yok be şeker nerde bekarımmm beni alan biri çıkmadı bir zamanlar bir ara sözlü idim ondan sonrada zaten hep erkeklere temkinli idi pek doğru insan çıkmıyor karşıma ama yaşta aldı başını gidiyor 1971 doğumluyum malum artıkkkk yaşlıyız :)

pudrada;değerli mineral kompleksi vardır,mat bir doğallık sağlar, bu olmadan(konservierunggsstoffe) ki bu sanırım çok fazla kimyasal demek onu daha çözemedim:)parfüm yok dermatolojik test edilmiş
ama nasıl kullanılacağı yazmıyo
benim bildigim ya pudra fırçası ya daa pudra süngeri ile kullanılıyo şekerim

wayyy ıımıs beaaaa
dmekkı guzel seler getırmıs benım kuzen
ck tsk ederım canom
sen bı dnen ıstersen 3 renklıyı

ya panter bende lekelerden şikayetçiyim yüzümde ve alnımda var geçmiyorlar biçok krem kullandım bana göre bişey varmı

akım bebenkım
pıncır da nasıpse ewlenecegım askımmm anladınmı??

ANLADIM PANTER ARAYA BAŞKA YAZILAR GİRİNCE ÖYLE OLDU YAWW OĞLUNUN OLDUĞUNU VE ESKİ EŞİNDEN OLDUĞUNU AYYY LAZ DEĞİLİM ŞEKER
HAYIRLISI SİZİN ŞEKER NE DERLER SÜTTEN AĞZI YANAN YOĞURDU ÜFLEYEREK YERMİŞŞŞ AHLAHIM KALBİNE GÖRE VERSİN HERŞEYİİİ[/QUOTE]

olsun gulum olur bazen bole karısıklıklar
benım pıncır safkan lazzzzz
harbı zor oluo anlatmak bıselerı>)))))
rabbım hepımıze ıns.......
senın yokmu kusum taklaya gelmesın sorum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…