Sakarya///54

nan beyaz bu bana yapılır mı? ben cıkıom sen geldın yah:SSS
kusura bakma canım yaa anca işleri hallettim oturdum bende ama sıkma canını çıkacam birazdan oğlanı almaya gidecem fazla kalamıcam anlıcan
hoşgeldin gülüm,daha iyimisin bugünn

hadi şekerim sen gaslaa , ösletme amaa
hoşbulduk cancazım eh bugün biraz daha iyiym iyi olmam lazım zaten oğlanı almam gerek artık

Son düzenleme:
sengulumcaldırdım kusum senınkınıde kaydettım hade operem sızlerı

TAMAM PANTER GÖRDÜM BENDE SENİ KAYIT ETTİM İLK SEFERDE CEVAP VERMEZSEM YALNIŞ ANLAMA GENELDE TLF SESSİZDE OLUR BENİM ONDAN AMA GÖRÜNCE MUTLAK DÖNER ARARIM SENİ ÖPTÜM ŞEKER
vereliniortak

niye kız işte uçuk kaçık iki tip birbirini bulmuş hoşta olmuş :)

bencede canım uyumsuz oldukları kadarda çok uyumlu bi çift onlar dünden beri bu konuyla ilgili onla uğraşıyorumda ben burdada biraz kafa bulayım dedim o benle nassı bi kafa bulacak ama onu kestiremiyomkafamçokkarıştı

TAMAM PANTER GÖRDÜM BENDE SENİ KAYIT ETTİM İLK SEFERDE CEVAP VERMEZSEM YALNIŞ ANLAMA GENELDE TLF SESSİZDE OLUR BENİM ONDAN AMA GÖRÜNCE MUTLAK DÖNER ARARIM SENİ ÖPTÜM ŞEKER
vereliniortak
tmm bebenkım rahat ol ben ısrarcıyımdır bırakmam pesini:)

nan beyaz kasınma haaaaaaa surda hanfendu gıbım durmaya calısıom zar zor zate:)))

ayyy agzını opem yawrım senın

sana ıcten ıce bı guzellık dunuom nan sole bırazcıkın yaratıcı ossun dıom az daaa bekle :))

bende kaçtım hanımlar öptüm hepinizopuyorumnanaktan
kac kac kacanın anası aglamazmıs beyazzzzzz:))

kafa mı bulcak
yok be kafa bulmaz direk yüzüksel hareketler

yok nan herkese ayrı muamele panterde:)))

ben geldım komsumlar gıttıı....
canom pıncırım aradı az oncek ozur dıledı
senı paylasamıom ark... olsa bıle dedı...
kıyamadım yıne askıma yha:)))))

ayyy çok sevindimm
ama amaaa söle o pıncırına döferim ben onu
sankimm bitek omu olcak hayatında bisde olcess dabii
döfdürmesin kendinii

aaa bu erkeklerde ne kıskanc oluyolar onu istemem bunu istemem tek benim ol muhabbetii offffff
topuna kirbit suyusu

saolasın canom
sana bırakmam rahat ol cekerım ben onun kulaklarını
ıste paylasım sıfır adamda ne yapam ıdare edıos
ben bı ac karnımı doyuramda sona laflarız yıne operem

az buçuk ortaya çıktı gibi
asıl ben alırım tarifini bu dr otkermidir ne dir onun hazır unlu bilmem nelisi çırpıyosun o kaa:)
neyse çıkıyorum ben artık
öptüm hepiniziii

az buçuk ortaya çıktı gibi
asıl ben alırım tarifini bu dr otkermidir ne dir onun hazır unlu bilmem nelisi çırpıyosun o kaa:)
neyse çıkıyorum ben artık
öptüm hepiniziii

tmm bebenkım
bende cıkıom kaayfe ıcmeye gıtcez komsuya zaye

günaydın...bugün izmite kız görmeye gidiyorum...kaydirigubbakcemile3kaynanalık yapıcam..dayımın oğlu kız beğenmiş..bakalım biz beğenecekmiyiz..eski usulsempatiksalakcinni

Günaydın sakaryamın güsel hatunların bayanssulusmile
nasılsın bakemmm
anam ben bugün ii değilim ya her bir yerim ağrıyor bayan olmak ne zor bea bu regl insanı öldürecek ne baş ne kol bacak sırt vs ağrısı aman beaaa
havada kötüüü kaç gündür dışarı adım atmadım.
Güya bugün dışarı çıkacaktım hem arkadaş ziyaret hem şöyle bir dolaşma ama nerde beden dökülüyor yaaaa
bakem bir kahvaltı edemem belki iii olur ama biisim 13 yakışıklı kusen hala uyuyooo
burda da kimse yok
mirmirmirmir

günaydınnnnnn herkeşleree

geçmiş ossuun sengulliyi olursun kahvaltıdan sonra inş.

günaydınnnnnn herkeşleree

geçmiş ossuun sengulliyi olursun kahvaltıdan sonra inş.

GÜNAYDIN CANOOO İNŞALLAH
AMA CANIMDA BİŞEY İSTEMİYOR Kİ ÖYLE GEZİNİYOM PC AÇIK TV AÇIK ÇAY KAYNIYO MASA ÖYLE DURUYOR ÖFF YANİİİ
ZORLADA OLSA YİYEYİM AZ,BİDE BEN BÖYLE REGL OLNCA HEMEN BÜNYEM DÜŞÜYO YA ŞİMDİ BOĞAZIMDA AĞRIYOOOO,
AYY YAŞLIYIMMMM BEN :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…