kusura bakma canım yaa anca işleri hallettim oturdum bende ama sıkma canını çıkacam birazdan oğlanı almaya gidecem fazla kalamıcam anlıcannan beyaz bu bana yapılır mı? ben cıkıom sen geldın yah:SSS
hoşbulduk cancazım eh bugün biraz daha iyiym iyi olmam lazım zaten oğlanı almam gerek artıkhoşgeldin gülüm,daha iyimisin bugünn
hadi şekerim sen gaslaa , ösletme amaa
sengulumcaldırdım kusum senınkınıde kaydettım hade operem sızlerı
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/344165-sevimli-cift.html
tıkla hemen beyaz
17 numarooo
ohoooo çoktan hallaetim ben o işi canım hoş pekte sevimli durmuyolar ama neeeyse arkadaş hatrına verdik işte oyu-tatlicadiarzu-lülülülülülü
panter bu msjı okuduktan sonra kesin tırmalayacak benieyvahedigeldismiledelikafaduldennaniknanik
niye kız işte uçuk kaçık iki tip birbirini bulmuş hoşta olmuş :)
tmm bebenkım rahat ol ben ısrarcıyımdır bırakmam pesini:)TAMAM PANTER GÖRDÜM BENDE SENİ KAYIT ETTİM İLK SEFERDE CEVAP VERMEZSEM YALNIŞ ANLAMA GENELDE TLF SESSİZDE OLUR BENİM ONDAN AMA GÖRÜNCE MUTLAK DÖNER ARARIM SENİ ÖPTÜM ŞEKER
vereliniortak
nan beyaz kasınma haaaaaaa surda hanfendu gıbım durmaya calısıom zar zor zate:)))ohoooo çoktan hallaetim ben o işi canım hoş pekte sevimli durmuyolar ama neeeyse arkadaş hatrına verdik işte oyu-tatlicadiarzu-lülülülülülü
panter bu msjı okuduktan sonra kesin tırmalayacak benieyvahedigeldismiledelikafaduldennaniknanik
ayyy agzını opem yawrım senınniye kız işte uçuk kaçık iki tip birbirini bulmuş hoşta olmuş :)
sana ıcten ıce bı guzellık dunuom nan sole bırazcıkın yaratıcı ossun dıom az daaa bekle :))bencede canım uyumsuz oldukları kadarda çok uyumlu bi çift onlar dünden beri bu konuyla ilgili onla uğraşıyorumda ben burdada biraz kafa bulayım dedim o benle nassı bi kafa bulacak ama onu kestiremiyomkafamçokkarıştı
kac kac kacanın anası aglamazmıs beyazzzzzz:))bende kaçtım hanımlar öptüm hepinizopuyorumnanaktan
kafa mı bulcak
yok be kafa bulmaz direk yüzüksel hareketler
ayyy çok sevindimm
ama amaaa söle o pıncırına döferim ben onu
sankimm bitek omu olcak hayatında bisde olcess dabii
döfdürmesin kendinii
aaa bu erkeklerde ne kıskanc oluyolar onu istemem bunu istemem tek benim ol muhabbetii offffff
topuna kirbit suyusu
bende mutmaktayım azrayla profitrol yapıcaz
yani denicezz:))
az buçuk ortaya çıktı gibi
asıl ben alırım tarifini bu dr otkermidir ne dir onun hazır unlu bilmem nelisi çırpıyosun o kaa:)
neyse çıkıyorum ben artık
öptüm hepiniziii
günaydınnnnnn herkeşleree
geçmiş ossuun sengulliyi olursun kahvaltıdan sonra inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?