slmmm..bende uzun zamandır bu sitedeyim ama burayı yeni okuyorum zaten biraz gerilerden okuyordum arkadşlar..sakaryadayım bende...
evet ya erkeklerin ergenliği bi farklı
çok dik aniden parlıyorlar sonra sessiz zor bea
benim kusende 13 oldu aynı durumda
tependen bakıyo bizee
çocuk büyütmek zor iş canım ya hele senin çin dahada zor allah her daim yolunu açık etsin şeker
aynen ole kusum bana dıılde anneme pat pat cewap hep kawga halındeler kusak farkı sanırım
benımle bı derdı yokta bu gıdısle cekecem kulagını sıpamın
amanın aynı yastayıs ne gusel lojmanları ben bılmıom ama burdan bılenler wardır muhakkak bende 6 yıldır sakaryadayım zate hade gorusuruz sekerben aslında buralı değilim eşimin işinden dolayı burdayım şirinevlerde lojmandayım..6 yıldır burdayız...34 yaşındayım bu arada...buradaki sohbet çok hoşuma gitti..ama şimdi çıkmak zorundayım eşim gelecek işten daha yemek yapmadım ..düzceden arkadaşım kahvaltıya gelmişti.. onu yolcu ettim biraz gireyim dedim..sonra görüşürz yine hergün burdayım aslında...kendinize iyi bakın..
sus nan neyımden korkacak bak ne guselanlatmıs ark.. kendını sızıde meraktan kuratardım ısteamma sordun he korkuttucan:)
hoşgeldin tekna
geçer geçer panterim valla gücün yeterse çek ama zor
bende bir yemek işine bakayım millet akşama aç kalacağız sonra :)
gezin gezin iyi gesmelerrrrrrrrrr
bızde bırazdan pıncırımla ızmıte gezmeye gıdecez hazırlanıommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Muhabbet beğendim bi koşu geldim hemen..Nasılmış oyun merak ettim akşam eve gidince bakim barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?