Sakarya///54

slmmm..bende uzun zamandır bu sitedeyim ama burayı yeni okuyorum zaten biraz gerilerden okuyordum arkadşlar..sakaryadayım bende...

hos geldın cnm
anlat bakalım kendını nesın necısın nerde oturuyosun yasın kac

ben aslında buralı değilim eşimin işinden dolayı burdayım şirinevlerde lojmandayım..6 yıldır burdayız...34 yaşındayım bu arada...buradaki sohbet çok hoşuma gitti..ama şimdi çıkmak zorundayım eşim gelecek işten daha yemek yapmadım ..düzceden arkadaşım kahvaltıya gelmişti.. onu yolcu ettim biraz gireyim dedim..sonra görüşürz yine hergün burdayım aslında...kendinize iyi bakın..

aynen ole kusum bana dıılde anneme pat pat cewap hep kawga halındeler kusak farkı sanırım
benımle bı derdı yokta bu gıdısle cekecem kulagını sıpamın

aynen ole kusum bana dıılde anneme pat pat cewap hep kawga halındeler kusak farkı sanırım
benımle bı derdı yokta bu gıdısle cekecem kulagını sıpamın

geçer geçer panterim valla gücün yeterse çek ama zor
bende bir yemek işine bakayım millet akşama aç kalacağız sonra :)

amanın aynı yastayıs ne gusel lojmanları ben bılmıom ama burdan bılenler wardır muhakkak bende 6 yıldır sakaryadayım zate hade gorusuruz seker

amma sordun he korkuttucan:)
hoşgeldin tekna
sus nan neyımden korkacak bak ne guselanlatmıs ark.. kendını sızıde meraktan kuratardım ıste

geçer geçer panterim valla gücün yeterse çek ama zor
bende bir yemek işine bakayım millet akşama aç kalacağız sonra :)

bakacaz duruma gore kusum
hade sanada kolay gelsın bende bırazdan kalkıcam hazırlıklara ıns....

Muhabbet beğendim bi koşu geldim hemen..Nasılmış oyun merak ettim akşam eve gidince bakim barii

slm millet ben geldim ve gidiyorum akşama gellince konuşuruz gerci akşam oldukafamçokkarıştıgece diyeyim bariboshayallersmile

hoşgeldin boşwerrr
ya beraberken denk gelirsek güzel ama bi türlü toparlayamadım hatun kişileri

boswerım we beyazım hosgelmıssınız
canom ben annamadım bıse ondan bı daaayoolııyıwer

beyaz gece ıfadenı alacammm
unuttum sanma arkamdan sallamıssın habire((

bızde bırazdan pıncırımla ızmıte gezmeye gıdecez hazırlanıommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…