Sakarya///54

ewt hatuanlar hazır kımse yok ıken
sıze net kapalı ıken orduklerımı eklıyım
sanırım pısım ıstemıstı
resımlerı kesemedım
cekmek oglusumun sayesınde ezıyet oldu zaten bı rahat durmadı yorum yaparsanız sewınırım
bu arada patık we 2 renklı hawlu dantellerınde ılk deneyımım
duyurulur

bu abımınkıne yanı gelın adayına ordugum dansoz patıgı

bu ılkı ornegın gorunmesı we tam gorunusu

buda 2.sı adı dansoz

3.su tek renkten

we gelın hanımın salı fıstık modelıymıs adı

konu mankenımız oglusum enes:)))

Ne hamaratmışın san panter yahu pek bi beğendim yaptıklarını...

Ama bu havlu danteli çok hoşuma gitti.Benim böyle becerilerim yok gösterimde birilerine yaptırayım bari

Ne hamaratmışın san panter yahu pek bi beğendim yaptıklarını...

Ama bu havlu danteli çok hoşuma gitti.Benim böyle becerilerim yok gösterimde birilerine yaptırayım bari

tsk ederım kusum
bende ck zewkle ormustum adı donsozmus bunun shakıra kemerıne benzııı zate ...........
yaptır gulum yaptır...
az kaldı senın kınede:teselli:

ben size dun aksamdan bahsetmedım onu anlatam bırazcıkın
pıncırla ızmıte gıttık realı gezdık mouse aldım ck sukur hemıde kablosuz ındırım wardı 15tl ye sona orda bujıterıcı gordum pıncırımıda surukleyerk 1 saat bakındım aldım bıseler
sona da sahıldekı bı balıkcıya gıttık ck romantık egzantırık bı aksam aksam ıdı mum we fasıl eslıgınde yemecıgımızı yedık superdı yha
adı aklımda dııl ama su sahıldekı balıkcılar war yha oraya gıttık ıste ck nezıh bı yerdı
pıncırıma tekrardan asık oldum aksam yha:asigim:
sonada sakaryaya donduk benı ewe bıraktı saat 11 gıbı ıdı
bole ıste hatınlar
nesem ben kalkayımda tıkınayım baricokacimcoook

oy oy oy ne güsel bir akşam geçirmişsin kızz allah nazarlardan korusun şekerrr
bende az bişeyler yemeğe kaçıyom
gelirim sonra cokacimcoook

aha bu arada annem o kadar çok dantel örgü yaptırırdı ki artık bıkkınlık geldi şimdilerde pek yapmıyom, ama bir atkı bere örmeyi düşünüyom millette görünce hoşuma gidiyo bakalım ip alayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…