Sakarya///54

bu arada kızlar AVATARA bayıldım güsel filmdiii hele 3 boyutlu seyretmek harika idi :lepi:

bu arada kızlar AVATARA bayıldım güsel filmdiii hele 3 boyutlu seyretmek harika idi :lepi:

aynen bende bayıldım bıdanem
o renk cumbusu
o manzara
o ASKKKKK superdı yha
fılm bıtınce doyamayıp pıncıra hadı bı daaa gırelım demıstım:roflol:

2 de toyota ya gıdecem hatunlar bılen bılır belımde kı agrım gecmıo sırtıma cıkmaya basladı bı gıdelımde bakalım ne cıkacak
ınss... kotu bıse cıkmaz :Saruboceq:

2 de toyota ya gıdecem hatunlar bılen bılır belımde kı agrım gecmıo sırtıma cıkmaya basladı bı gıdelımde bakalım ne cıkacak
ınss... kotu bıse cıkmaz :Saruboceq:

geçmiş olsun panter
inşallah bişey çıkmaz
ama bu aralar kadınların ortak derdiii
çok dikkat etmen lazım kendine

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
panterimm öncelikle ellerine sağlıkk ben aşırdım bile modellerii dursun bir köşede lazım olur bakarsınn hepsi çok güzel canımm vee geçmiş olsun bidenemm inşallah ciddi bişii çıkmazz
boşverimm telaşe başlamış hee canımm hayırlı olsun şimdidenn:1hug:
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun Rabbim gönlünüzdekini en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhh:Saruboceq:
sakaryamın güzel hatunlarıı hepinizi öpüyoruzzŞenizŞeniz

amin myhobeee dile yüreğine sağlık a.s.

Saolasın canım benim..
Akşamdan beri onca insanı eve nasıl sığdıracaz diye düşünüyorum.Nişana kadar kafayı yemesem bari

tsk ederım kusum
bende ck zewkle ormustum adı donsozmus bunun shakıra kemerıne benzııı zate ...........
yaptır gulum yaptır...
az kaldı senın kınede:teselli:

Evet çok az kaldı 4 ay sonra evleniyorumeyvahedigeldismile

iyiakşamlar kızlar nasılsınız ben bugün süperim gece sıkıcı bi haber almama rağmen bugün herşey yolunda geçti haber nedir derseniz biliyosunuz en son görüşmemizde azcık çıtlakmıştık bi süredir biriyle görüşüyorum babası trafik kazası geçirmiş babası aynı zamanda benim eski iş arkadaşım çok üzüldüm sabah hastaneye gittim neyseki ucuz atlatmış verilmiş sadakası varmış 5 kaburgası kırılmış kafatasındada hafifi bi çatlama varmış 5 gün hastanede yatacakmış iç kanama tehlikesi varmış,benim zavallım bütün geceyi hastanede uykusuz geçirmiş beni görünce gözleri açıldı kendine geldi aldım onu ordan götürdüm bi kahvaltı yaptık çay falan içtik keyfi yerine geldi sonra evine gönderdim uyusun dinlensin diye eve geldim zır tel dün bi iş görüşmesine gitmiştim ordan siznle çalışmak istiyoruz denildi tabi çok sevindim inş bu sefer daim olur kızlar ne olur bir kerede olsa dua edin daim olması için :sinifsinif:bu iş yeri sayesinde buluşmamız içinde güzel rahat bi mekanda keşfetmiş oldum çalışacağım yer tını cafe diye ev yemekleri yapılan sipariş üzere yemek hazırlanan arada hanımların toplanıp gün yaptıkları bi yermiş en son buluşmada hatırladığım kadarıyla roşum dış mekanlarda pek rahat edemediğini pek eğlenemediğinden şikayetlenmişti doğrusu aynısı benim içinde geçerli burası hanım hanıma çok rahat oturabileceğimiz bi yer buluşmalarımızı burda yapabiliriz diyorum ben teklif benden yerimsenibenayy çok konuştum galiba kafanız şişti fisfisfis

solıyım canom
dr sıcak soguk dalgalanmasından suphelendı yanı bızım tabırımızle usutmusum 4 tane ılac werdı 10 gun kullanıcam sona gecmesse gıdecem fılm cekılecek
bu kadar ılgılendıgın ıcınde tsk kusum

tsk ederımbebenkım elımden geldıgımce yapıom ıste
ck sukur sımdılık kotu bıse cıkmadı cnm prensımız ne almede koccaman olmustur op benım ıcın o dadlı nanaklarından

gecmıs ossun cnm
ıs olayınada ck sewındım ıns... bu defa daımı olar da zor durumda kalmassın ama ben yerını annamadım

Hayırlı olsun beyazım toprağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…