bende yatsam iyi olur aslında dün gecede çok geç uyudum sonra gündüz sersem sersem dolanıyorum
hayırlısı ile gitsin gelsin yavrucak oda babası sonuçta bi hasret gideri versinler
Haydecim başın sağolsun ,beyaz hayırlı ossunnn orda da yaparız günümüzü ben bi görim ama önce:)
boşverim hayırlı ugurlu olsun canım şimdiden,bi abi var çarşamba pazarının oraya giderken ben bi cocoya sorim bak kaç liradan yaparmış kilosunu,tatlı tuzlu kurabiye dimi?
panterim dikkat et azcıkın kendine,bideee en iyi bakan çifte gözlüklü resim koymanı pek şeyedemedim doğrusu bideee nen bu pıncır diil sankim:)))))))
roşum yafrum üsülme geçer ama bi dahaki ay yine gelir:))
kısmetsizim de üşütmüş eee benim gibi kat kat giyinmessenis böle olur,geçmiş olsun gülüm
hoşgeldin canım
ayy ne bilim çok değişik çıkmış hem kısa saçlar hemde daha tombişmiş sankim
kaydirigubbakcemile3üzülmiim kıs zati huyumu biliim ,3 gün sıkiim dişimi ,sona rahata eriyim,Haydecim başın sağolsun ,beyaz hayırlı ossunnn orda da yaparız günümüzü ben bi görim ama önce:)
boşverim hayırlı ugurlu olsun canım şimdiden,bi abi var çarşamba pazarının oraya giderken ben bi cocoya sorim bak kaç liradan yaparmış kilosunu,tatlı tuzlu kurabiye dimi?
panterim dikkat et azcıkın kendine,bideee en iyi bakan çifte gözlüklü resim koymanı pek şeyedemedim doğrusu bideee nen bu pıncır diil sankim:)))))))
kısmetsizim de üşütmüş eee benim gibi kat kat giyinmessenis böle olur,geçmiş olsun gülüm
hawayı gusel gordum bugunu temızlık gunu ılan edıyorummm
ya bısmaıllah
Haydecim başın sağolsun ,beyaz hayırlı ossunnn orda da yaparız günümüzü ben bi görim ama önce:)
tatlı yorgunluk gelip geçecek inş.
allah kolaylık versin boşverim,
ooy günde konulmuş,hayırlısı olsun cnm ,allah mesut etsin inş.:Saruboceq:
cnmcım ofise yakın ahsen pastane var,hep tazedir ürünleri hemde fiyatı uygunkaydirigubbakcemile5
iyi geceler dostlar. önceki sayfaları okuyamadım..çok yorgunum.dün gece halamı kaybettik..bugünde düzceye cenazeye gittim geldim...bu sene çok kötü geçiyor..inşallah böyle devam etmez...:1no2azartesi günüde kızım hastaneye yatacak...bakalım..herşeyin hayırlısı diyelim..:Saruboceq:sizler nasılsınız...Şeniz
Başın saolsun haydeç ablam..
Kızınada geçmiş olsun
tünaydın millet hepinize kolay geleeolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3üzülmiim kıs zati huyumu biliim ,3 gün sıkiim dişimi ,sona rahata eriyim,
eşimde der böle geçince rahat edersin diye,sankim ben bilmiim dimeealsanaalsanasmile
pantercik baa temizlik dimee yaa,saa kolay gelsin de,belini geçirmeden fazla dibe girmee,
hava güzel olabilii ama ben de ii değilim,sempatiksalakcinni
evim çok pis oldu,habire grip oluyom ,ondan bide şu belimin tutulmasından korkuma eskisi gibin sık temizlk yapamıyom yaa,bi keresinde kadın getirdim temizliğe allahım deli oldum ,o gitti ben peşinden cam kapıyı tekrar sildim,o gün dedim allahım bana sağlık verde kendi işimi kendim yapiim,anlıcaanız temizlik konusunda azcıkın huysuzum daalaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?