Sakarya///54

Haydecim başın sağolsun ,beyaz hayırlı ossunnn orda da yaparız günümüzü ben bi görim ama önce:)
boşverim hayırlı ugurlu olsun canım şimdiden,bi abi var çarşamba pazarının oraya giderken ben bi cocoya sorim bak kaç liradan yaparmış kilosunu,tatlı tuzlu kurabiye dimi?
panterim dikkat et azcıkın kendine,bideee en iyi bakan çifte gözlüklü resim koymanı pek şeyedemedim doğrusu bideee nen bu pıncır diil sankim:)))))))
roşum yafrum üsülme geçer ama bi dahaki ay yine gelir:))
kısmetsizim de üşütmüş eee benim gibi kat kat giyinmessenis böle olur,geçmiş olsun gülüm

sımdıye kadar etmedım ama :umursamaz:
artıkın akıllandım bu agrılardan sona edıcem cnm yerimseniben
yha ole melul olaraktan bakan bı o wardı napem bende onu ekledım :kedi:
alla senı baska kım olacak nan tebıkııı pıncırım kafamçokkarıştı
saclar kısa ıdı bı zmanlarbuyrunnnnnnnnn

hoşgeldin canım
ayy ne bilim çok değişik çıkmış hem kısa saçlar hemde daha tombişmiş sankim

hawayı gusel gordum bugunu temızlık gunu ılan edıyorummm
ya bısmaıllah

tünaydın millet hepinize kolay geleeolumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3üzülmiim kıs zati huyumu biliim ,3 gün sıkiim dişimi ,sona rahata eriyim,
eşimde der böle geçince rahat edersin diye,sankim ben bilmiim dimeealsanaalsanasmile
hawayı gusel gordum bugunu temızlık gunu ılan edıyorummm
ya bısmaıllah

pantercik baa temizlik dimee yaa,saa kolay gelsin de,belini geçirmeden fazla dibe girmee,
hava güzel olabilii ama ben de ii değilim,sempatiksalakcinni
evim çok pis oldu,habire grip oluyom ,ondan bide şu belimin tutulmasından korkuma eskisi gibin sık temizlk yapamıyom yaa,bi keresinde kadın getirdim temizliğe allahım deli oldum ,o gitti ben peşinden cam kapıyı tekrar sildim,o gün dedim allahım bana sağlık verde kendi işimi kendim yapiim,anlıcaanız temizlik konusunda azcıkın huysuzum daalaelaelaelaelae

Saolasın canım benim.. yaş pasta ve tuzlu kurabiye istiyorum

Saolasın roşum..

Başın saolsun haydeç ablam..
Kızınada geçmiş olsun

slm millet nabersiniz .roşum yine temizlik yapmış inş havanın güzelliğine kanıp kendini hem üşütüp hemde çok yormamışındır.
bende bugün yeni iş yerime gittim 3 gibi şöyle bi gözşemleme yaptım iş gözümü korkutmadı ama iş sahibinin maddi olarak durumu kötü biraz o yüzden banada vereceği para konusunda sıkıntı çekeceğini düşünüyorum hoş kendiside dedi zaten bir iki ay sıkıntım olacak diye yaa ben ne nasipsiz hatunum yaa artık kendimi sevmemeye başlıcam:çok üzgünüm:

iyi geceler kıslar.
hasta olup 2 gün giremedim ne kaaa çok şey olmuşşakannehir
haydeç aplam önce sana başın sağolsun diyim.:çok üzgünüm:allah sabır versin.bu arada hayırdır kısçenin nesi var.neden yatcek hastaneye?bademcikten sebeb mi?geçmiş olsun şimdiden..
panterim bu arada sanada geçmiş olsun.dikkat et kendünee
boşwercim hayırlı olsun tekrardan.allah tamamına erdirsin.hayırlısıyla atlatırsın inşallah.pastane içinbizim burdaki simayıda düşün derim temizler bildiğim kadarıyla.uygunda yapıyolar dışarıya göre.
beyazcımişin hayırlı ve daimolsun inşallah.:Saruboceq:
bu arada bunları yazarken bile gözüm burnum akıyo ..bütün hırıl hırıl dolaşıyorum tam kedi gibi :roflol:
hade ben gidemde dinlenem.geçmiş olsun dilekleriniz için teşküür ederimmopuyorumnanaktan

yerden goge kadar haklısın rosumum yha delı gıbı yaptım temızlık mannagım ben yha

ıı geceler hatunlar bugun hawayı gusel gordum werdım kendımı temızlıge cam kapı banyo tuwalet derken
kendımı bı gusel yordum sona da oglusum5bucuk arabası ıle babasına gonderdım bır kramp gırdı belıme
gercı kendım kasıntım bı agrıdı sormayın gıtsın sona haplarımı ıctım hafıfledı bırazcıkın
oglusum haremde ınmıs ordan babası alamayacagını solemıs dudulluya gel demıs
benımkıde serwısı bulamamıs kaybolmus(onun tabırınle) sona atlamıs taksıye dogru babasının ewıne gıtmıs
bana soledı
benı tanıyan tanır cınler tepeme cıktı annnem burda benı zor sakınlestırdı aradım babasını agzıma ne gelırse soledım
dedı merak etme geldı sımdı ama ben dınlermıyım
ck sukur sag salım warmıs ewe
bı patık daaaa bıtırdım bu arada boncuklarını dıkecem bırazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…