geldi bile..hadi beyazım ver şu cevapları da içimiz rahat uyuyak..boshayallersmile
şaşırdım birden ablacım benim böyle bişeyden haberim yoktu,buluşmada anlatmadın konusuna gelince utandım beyaa şimdi kesin bişey olmayıncada herkesin içinde konuşmak istemedim sen ben biz bize olsak aşk olsun senden mi saklıcam ablacımopuyorumnanaktansen anladında anlamamızlıktan mı geliyon...boşnağı kaçırma sanada yapıcam diyor..her ne kadar buluşmada bu haydec ablana anlatmasanda ben kokusunu accuk aldım..alkisalkisalkis
istememmi canım benim tşk ederim böyle benim hakkımda güzel düşüncelere sahip oldunu bilmiiiidiiiim:kedi:sana nan ıstemııııın mıbilmiyorumkismile
ha ha ha beyaz kaçtı gibime geliyoreyvahedigeldismile
sempatiksalakcinnisositososito:1rolleyes:
şaşırdım birden ablacım benim böyle bişeyden haberim yoktu,buluşmada anlatmadın konusuna gelince utandım beyaa şimdi kesin bişey olmayıncada herkesin içinde konuşmak istemedim sen ben biz bize olsak aşk olsun senden mi saklıcam ablacımopuyorumnanaktan
istememmi canım benim tşk ederim böyle benim hakkımda güzel düşüncelere sahip oldunu bilmiiiidiiiim:kedi:
yok yok kaçarmıyım buralardayımsempatiksalakcinni
hala ses yok panterim... kaydirigubbakcemile3
sıkıstı yha ondandır gelır sımcık haydecım meraklanma sen
geldi bile..hadi beyazım ver şu cevapları da içimiz rahat uyuyak..boshayallersmile
ablacım geldim yettim bende şu sayfalar bir saatteaçılıyo deli ettiler benimafoldumben
kıslar ben gidiim,malum şedeyim,pek bi sıkıntım vaa,ooybilmiyorumkismile
hepinizi öperim teek tek,Şeniz
ii geceleerboshayallersmile
işimiz şaka rabbim hayırlısını versin beyazım..hakkında hayırlıysa olsun..hayırsızsa uzak dursun...
allah razı olsun ablacım sizlerin dualarıyla inş.bu sefer mutlu olacağıma inanıyorum şimdilik durum ne dersen seviyorum seviliyorum gerisi nasip rabbim kolaylıkla hayırlısı ise nasip etsin
geldım tutturdum
haplarımıda ıctım:mymeka:
artıkın yatııım bende mirmirmirmir
sızlerı ck sewimmmmm ben hepıcınızı operem opuyorumnanaktan
hatunlar ıı gecelerkaydirigubbakcemile5
nan unuttum bende oglusumu yarın babasına gonderıommm
nsem tekrardaan ıı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?