Sakarya///54

sen anladında anlamamızlıktan mı geliyon...boşnağı kaçırma sanada yapıcam diyor..her ne kadar buluşmada bu haydec ablana anlatmasanda ben kokusunu accuk aldım..alkisalkisalkis
şaşırdım birden ablacım benim böyle bişeyden haberim yoktu,buluşmada anlatmadın konusuna gelince utandım beyaa şimdi kesin bişey olmayıncada herkesin içinde konuşmak istemedim sen ben biz bize olsak aşk olsun senden mi saklıcam ablacımopuyorumnanaktan
sana nan ıstemııııın mıbilmiyorumkismile
istememmi canım benim tşk ederim böyle benim hakkımda güzel düşüncelere sahip oldunu bilmiiiidiiiim:kedi:
ha ha ha beyaz kaçtı gibime geliyoreyvahedigeldismile

yok yok kaçarmıyım buralardayımsempatiksalakcinni

işimiz şaka rabbim hayırlısını versin beyazım..hakkında hayırlıysa olsun..hayırsızsa uzak dursun...

kıslar ben gidiim,malum şedeyim,pek bi sıkıntım vaa,ooybilmiyorumkismile
hepinizi öperim teek tek,Şeniz
ii geceleerboshayallersmile

işimiz şaka rabbim hayırlısını versin beyazım..hakkında hayırlıysa olsun..hayırsızsa uzak dursun...

allah razı olsun ablacım sizlerin dualarıyla inş.bu sefer mutlu olacağıma inanıyorum şimdilik durum ne dersen seviyorum seviliyorum gerisi nasip rabbim kolaylıkla hayırlısı ise nasip etsin

kıslar ben gidiim,malum şedeyim,pek bi sıkıntım vaa,ooybilmiyorumkismile
hepinizi öperim teek tek,Şeniz
ii geceleerboshayallersmile

ii geceler bebenkım dadlı ruyalar boshayallersmile
bende tutturem gelıom gacılar

geldım tutturdum
haplarımıda ıctım:mymeka:
artıkın yatııım bende mirmirmirmir
sızlerı ck sewimmmmm ben hepıcınızı operem opuyorumnanaktan
hatunlar ıı gecelerkaydirigubbakcemile5

bende kızancıklarımın üzerini güzelce örttüm geldim ne güzel kardeş kardeş yatıyorlar

nan unuttum bende oglusumu yarın babasına gonderıommm
nsem tekrardaan ıı geceler

geldım tutturdum
haplarımıda ıctım:mymeka:
artıkın yatııım bende mirmirmirmir
sızlerı ck sewimmmmm ben hepıcınızı operem opuyorumnanaktan
hatunlar ıı gecelerkaydirigubbakcemile5

bende yatsam iyi olur aslında dün gecede çok geç uyudum sonra gündüz sersem sersem dolanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…