slm millet nabersiniz .roşum yine temizlik yapmış inş havanın güzelliğine kanıp kendini hem üşütüp hemde çok yormamışındır.
bende bugün yeni iş yerime gittim 3 gibi şöyle bi gözşemleme yaptım iş gözümü korkutmadı ama iş sahibinin maddi olarak durumu kötü biraz o yüzden banada vereceği para konusunda sıkıntı çekeceğini düşünüyorum hoş kendiside dedi zaten bir iki ay sıkıntım olacak diye yaa ben ne nasipsiz hatunum yaa artık kendimi sevmemeye başlıcam:çok üzgünüm:
saol bebnkımiyi geceler kıslar.
hasta olup 2 gün giremedim ne kaaa çok şey olmuşşakannehir
haydeç aplam önce sana başın sağolsun diyim.:çok üzgünüm:allah sabır versin.bu arada hayırdır kısçenin nesi var.neden yatcek hastaneye?bademcikten sebeb mi?geçmiş olsun şimdiden..
panterim bu arada sanada geçmiş olsun.dikkat et kendünee
boşwercim hayırlı olsun tekrardan.allah tamamına erdirsin.hayırlısıyla atlatırsın inşallah.pastane içinbizim burdaki simayıda düşün derim temizler bildiğim kadarıyla.uygunda yapıyolar dışarıya göre.
beyazcımişin hayırlı ve daimolsun inşallah.:Saruboceq:
bu arada bunları yazarken bile gözüm burnum akıyo ..bütün hırıl hırıl dolaşıyorum tam kedi gibi :roflol:
hade ben gidemde dinlenem.geçmiş olsun dilekleriniz için teşküür ederimmopuyorumnanaktan
nan catlak kıremıt temızlıgı yapan benım rosum dıılll
duzgun oku su yazılanları
bu arada ısın tekrar hayırlı olsun
para konusuna da takılma az olsun öz olsun
gece beşte yatınca gözler yanlış görüyo canım işte kusura bakma yaşlandık akannehir
iyi geceler kıslar.
haydeç aplam önce sana başın sağolsun diyim.:çok üzgünüm:allah sabır versin.bu arada hayırdır kısçenin nesi var.neden yatcek hastaneye?bademcikten sebeb mi?geçmiş olsun şimdiden..
boşwercim hayırlı olsun tekrardan.allah tamamına erdirsin.hayırlısıyla atlatırsın inşallah.pastane içinbizim burdaki simayıda düşün derim temizler bildiğim kadarıyla.uygunda yapıyolar dışarıya göre.
bu arada bunları yazarken bile gözüm burnum akıyo ..bütün hırıl hırıl dolaşıyorum tam kedi gibi :roflol:
hade ben gidemde dinlenem.geçmiş olsun dilekleriniz için teşküür ederimmopuyorumnanaktan
afferin saa:mymeka:,belini incitmişin ,şimci temiz temiz için rahat yatarsın dimee,bugün nasıl oldun daa iyisindir inş.ıı geceler hatunlar bugun hawayı gusel gordum werdım kendımı temızlıge cam kapı banyo tuwalet derken
kendımı bı gusel yordum sona da oglusum5bucuk arabası ıle babasına gonderdım bır kramp gırdı belıme
gercı kendım kasıntım bı agrıdı sormayın gıtsın sona haplarımı ıctım hafıfledı bırazcıkın
oglusum haremde ınmıs ordan babası alamayacagını solemıs dudulluya gel demıs
benımkıde serwısı bulamamıs kaybolmus(onun tabırınle) sona atlamıs taksıye dogru babasının ewıne gıtmıs
bana soledı
benı tanıyan tanır cınler tepeme cıktı annnem burda benı zor sakınlestırdı aradım babasını agzıma ne gelırse soledım
dedı merak etme geldı sımdı ama ben dınlermıyım
ck sukur sag salım warmıs ewe
bı patık daaaa bıtırdım bu arada boncuklarını dıkecem bırazdan
ablacım ,çok koly bi ameliyat gerçekten,kafasına takıp yormasın kendini,kardeşimin kocası oldu geçen ,onun bademcik dışında başka operasyonlarda yapıldıı halde 1 saatte bitti ameliyatı,sabah ameliyat,öğlen taburcu oldu düşün,hiç stres olmayın,rabbim beterinden korusun,geçmş olsun :Saruboceq:sağol pisicim.çok teşekkürler..evet kızım bademciklerinden yatacak hastaneye.kolay mışte gel benim kızçeme sor. canım tekrar dan geçmiş olsun..grip geldi birtürlü gitmiyor bendendeboshayallersmile
iyi geceler kıslar.
afferin saa:mymeka:,belini incitmişin ,şimci temiz temiz için rahat yatarsın dimee,bugün nasıl oldun daa iyisindir inş.
valla oğluşunun durumu için cinlerinin gelmesi çok normal,ben de kafayı oynatırım allamaa,sempatiksalakcinni ,bide istanbul gibi bi yerde,ortalık manyak dolu,çocuuna güvensen nolur ki,en korktuum şey evladımın kaybolması,rabbim korusun hepimizin evlatlarını:Saruboceq:
ama bu er milletinin var böle rahat haraketleri,ifrit oluyom,benim oğluşumda 11 yaşında,birlikte çıkıyolar sona işi çıkınca dolmuşa bindirip gönderiyo ,nemiş onun oğlumuşta,becerirmş,tmm doğru gündüz bişe demiyom,alışsın tebii,bikaç kere akşam vakti gönderdi ,ben evde 9 doordum,bi daa yasak koodum,akşam saatleri çocuu yanlız göndermicen dedim:mymeka:
ablacım ,çok koly bi ameliyat gerçekten,kafasına takıp yormasın kendini,kardeşimin kocası oldu geçen ,onun bademcik dışında başka operasyonlarda yapıldıı halde 1 saatte bitti ameliyatı,sabah ameliyat,öğlen taburcu oldu düşün,hiç stres olmayın,rabbim beterinden korusun,geçmş olsun :Saruboceq:
rosumum cnm benım bugun ıım haplarımı ıcıyorum aksatmadan
ama jelı suremıyorum surdurecek kımsem yk
bıde sen kas gewsetıcı ıctınmı bılmıyorum ama benım bagırsakları mahwettı habıre gok gurultusu war ıcımde yhaaaaaaa
bu adamlar kendılerı kazık kadarlar cocukları ole sanıyolar dedıgın gıbım rabbın-m kımseyı ewlatsız koymasın
kıs jeli komşuna felan sürdüremezmisin kii,
yavruşum bak biz 96 yılında trafik kazası geçirdik,kazada kayınvalidem öldü,bizde yaralandık,bu boynumdaki arıza ordan miras anlıcaan,
o günden beri kullandıım ilacın haddi hesabı yok,boyun ve bele kas gevşetici verirler çok kez zati,
inan öle zararlı bişe, bağırsakları mideyi harab ediyo, bide izi kalıyo bilin mii,
yaklaşık 2 yıl önce mideme dayanamayıp dr a çıktım,endoskopi yapıldı ve dr un sorduğu ilk soru kas gevşetici ve benzeri ilaç kullandın mıakannehir oldu,
dedim bi dünnaa,sempatiksalakcinni ii ettin dedi,midemde ilaç artıklarından yaralar oluşmuş,bide ona bi dünna ilaç içtim tebii,şimdi reflüm vaa,onçin dedim saada ,üşütme ,hareketlerine dikkat et,yorma kendini ilaçların verdii geçici rahatlık tmm ama organlarımıza zarar veriyoolumunekankayizsmile
drların çoğu ilaçların yanında mide koruyucu verir de,yinede dokunuyo işte,
kesin üşütmüşsündür sen yaa,belini iyice kolla bundan kelli,
jelini ihmal etme sürdür ama ,netten araştır ağrı kesen ,kasları rahatlatan bitkiler diye,
çok güzel bilgiler var bitkilerle ilgili,ben pek bi takip ederim,
eltim bi keresinde gördü koca torba çeşit çeşit bitki,duyduumu toplamışım,
dedi kii seni büyücü karı seniiiisempatiksalakcinni
geçmş olsun tekrardanbayanssulusmile
heheh olgunlaşmaa başladık iyice demii,
hastalıklardan konuşiiz baksaaakaydirigubbakcemile3
yaş kemale erdi ,valla çokta ii oldu ,ne o öle bebek gibin dolanıyomuşuz ortalıkta demiizemuszemusbayanssulusmilesositososito
ben şimci çıkiim oğluş pc ye otuumak istii,başımı yidi bitirdi burda,gene geleblirsem görüşürük ,ii geceleeropuyorumnanaktan
Panter şeker geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçları iç jeli sür beli koru şeker. Artık yaşlıyız öyle kolay kolay geçmez bak :)
hafta sonları pek giremiyom pc taliplisi çok oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?