bende ıyım cok sukur pıstıgım ay yerım senı yah bal ablam benımmmmmm
canım benım hoşbuldum cok teşekkur ederım senın ıcın ıstanbuldan yagmurlu bı akşamdan kopardım yanı sımdık a.s.bırazdan da kar gelcek sanırımkaydirigubbakcemile3ertesı gunde sızdeyım ona gore opuyorumnanaktanoooooooooooo kımler gelmıs hos gelmıs sefa gelmıs nasılsın karcımmm:1hug:
yıyım senı yah benım ballı ablam benım hava guzellessıın oraya gelcem gunu bırlık :hulya:yok rahatsızlık dıgılde basımın ustunde yerın var ablısımde bısıler oldu kapadım gettı işde acarım yakında boshayallersmileolumunekankayizsmileben seni yidim bilem haberin yok,sempatiksalakcinnine o msjların hepisini kapatmışın,rahatsız edilmek istemiyon mu heeboshayallersmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bak cok yagarsam saymayın arkamdan ona gore yagı vercem tepenıze şaur şupurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sabaha ıstanbulda olcam :CüvCüv:kıs pantercik ,kar bizim topice niye geldi bilin mii,sakaryaya karlı hava geri gelimiiş yaa onçüünsositososito
canım benım hoşbuldum cok teşekkur ederım senın ıcın ıstanbuldan yagmurlu bı akşamdan kopardım yanı sımdık a.s.bırazdan da kar gelcek sanırımkaydirigubbakcemile3ertesı gunde sızdeyım ona gore opuyorumnanaktan
:1hug:cnm benım hos geldın sefalar getırdın tekrardanopuyorumnanaktan
yıyım senı yah benım ballı ablam benım hava guzellessıın oraya gelcem gunu bırlık :hulya:yok rahatsızlık dıgılde basımın ustunde yerın var ablısımde bısıler oldu kapadım gettı işde acarım yakında boshayallersmile
inş.bekleriz fıstıkım ,kaydirigubbakcemilegelcem de hemen toplaşırız,biz hep burdayızcanım benım hoşbuldum cok teşekkur ederım senın ıcın ıstanbuldan yagmurlu bı akşamdan kopardım yanı sımdık a.s.bırazdan da kar gelcek sanırımkaydirigubbakcemile3ertesı gunde sızdeyım ona gore opuyorumnanaktan
yıyım senı yah benım ballı ablam benım hava guzellessıın oraya gelcem gunu bırlık :hulya:yok rahatsızlık dıgılde basımın ustunde yerın var ablısımde bısıler oldu kapadım gettı işde acarım yakında boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bak cok yagarsam saymayın arkamdan ona gore yagı vercem tepenıze şaur şupurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sabaha ıstanbulda olcam :CüvCüv:
rosum gı sızın orada basladımı yagmur neyım ole bı fırtına warkı burda sandım catı ucacak yha tobe yarabimmmmmmmmm
burdan hafıften baslamıstı dındı mubarekbende şimci onu dedim allah korusun ,tuvaletin kapısı açık kalmış,ara kapı sallanıı yaa ,bi korktum kiidelikafadulden
yağmur yok daa
ben gidiim ezeli izliim ,
hep onla izlediim için ,kocişi bekliidim ama daha gelmicekmş,:umursamaz:
bugün izmite gittidi,pişmanee getiimiş baa,yiyim bareecokacimcoook
günaydın kızlar
beyazım hayırlı olsun tekrardan canım
bende bugün kalktım pazara neyn gideris diye erkenden evi topladım bi de baktım salıymış:)))))
ay canımsınız cok teşekkur ederıom yah:kedi:gel tabe beklerız basımızın ustunde yerın waryerimseniben
totma kaa dondum allahıma bıttım resmen aba hava felaket burda kaydirigubbakcemile3inş.bekleriz fıstıkım ,kaydirigubbakcemilegelcem de hemen toplaşırız,biz hep burdayız
sen bilirsin tatlışım ne zman istersen açarsın ,takıldım ölesineboshayallersmile
yok saymıcaz da ,çok soğuk yapma,donuyo her biyerimiz:sm_cool:
bu arada uçuciiz birazdan acaip rüzgar var,tırsiim azcıkın heedelikafadulden
ay canımsınız cok teşekkur ederıom yah:kedi:
gece cevap yazamaıdm malumunuz fırtına elektırık gıdıy ıkıde bırıstanbulda sımdık..
bugun dundum dısarda boshayallersmile
totma kaa dondum allahıma bıttım resmen aba hava felaket burda kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?