Sakarya///54

bende ıyım cok sukur pıstıgım ay yerım senı yah bal ablam benımmmmmm

bende ıyım cok sukur pıstıgım ay yerım senı yah bal ablam benımmmmmm

olumunekankayizsmileben seni yidim bilem haberin yok,sempatiksalakcinnine o msjların hepisini kapatmışın,rahatsız edilmek istemiyon mu heeboshayallersmile

kıs pantercik ,kar bizim topice niye geldi bilin mii,sakaryaya karlı hava geri gelimiiş yaa onçüünsositososito

oooooooooooo kımler gelmıs hos gelmıs sefa gelmıs nasılsın karcımmm:1hug:
canım benım hoşbuldum cok teşekkur ederım senın ıcın ıstanbuldan yagmurlu bı akşamdan kopardım yanı sımdık a.s.bırazdan da kar gelcek sanırımkaydirigubbakcemile3ertesı gunde sızdeyım ona gore opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmileben seni yidim bilem haberin yok,sempatiksalakcinnine o msjların hepisini kapatmışın,rahatsız edilmek istemiyon mu heeboshayallersmile
yıyım senı yah benım ballı ablam benım hava guzellessıın oraya gelcem gunu bırlık :hulya:yok rahatsızlık dıgılde basımın ustunde yerın var ablısımde bısıler oldu kapadım gettı işde acarım yakında boshayallersmile

kıs pantercik ,kar bizim topice niye geldi bilin mii,sakaryaya karlı hava geri gelimiiş yaa onçüünsositososito
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bak cok yagarsam saymayın arkamdan ona gore yagı vercem tepenıze şaur şupurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sabaha ıstanbulda olcam :CüvCüv:

gel tabe beklerız basımızın ustunde yerın waryerimseniben

rosum gı sızın orada basladımı yagmur neyım ole bı fırtına warkı burda sandım catı ucacak yha tobe yarabimmmmmmmmm

inş.bekleriz fıstıkım ,kaydirigubbakcemilegelcem de hemen toplaşırız,biz hep burdayız
sen bilirsin tatlışım ne zman istersen açarsın ,takıldım ölesineboshayallersmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bak cok yagarsam saymayın arkamdan ona gore yagı vercem tepenıze şaur şupurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sabaha ıstanbulda olcam :CüvCüv:

yok saymıcaz da ,çok soğuk yapma,donuyo her biyerimiz:sm_cool:
bu arada uçuciiz birazdan acaip rüzgar var,tırsiim azcıkın heedelikafadulden

rosum gı sızın orada basladımı yagmur neyım ole bı fırtına warkı burda sandım catı ucacak yha tobe yarabimmmmmmmmm

bende şimci onu dedim allah korusun ,tuvaletin kapısı açık kalmış,ara kapı sallanıı yaa ,bi korktum kiidelikafadulden
yağmur yok daa

Son düzenleme:
ben gidiim ezeli izliim ,
hep onla izlediim için ,kocişi bekliidim ama daha gelmicekmş,:umursamaz:
bugün izmite gittidi,pişmanee getiimiş baa,yiyim bareecokacimcoook

bende şimci onu dedim allah korusun ,tuvaletin kapısı açık kalmış,ara kapı sallanıı yaa ,bi korktum kiidelikafadulden
yağmur yok daa
burdan hafıften baslamıstı dındı mubarek

ben gidiim ezeli izliim ,
hep onla izlediim için ,kocişi bekliidim ama daha gelmicekmş,:umursamaz:
bugün izmite gittidi,pişmanee getiimiş baa,yiyim bareecokacimcoook

ohhhhhhhhhhh afıyet neyım ossun bende seredıom bıtaraftan

iyigeceler kızlar ilk iş günümdü aylardır bostan gibi yatmaktan hamlamışım tabeee her yerim ağrıyo yatıyorum şincik ben tüm hastalarımıza geçmiş olsun allahtan acil şifa diliyorum her birinizi tek tek öpüyorummirmirmirmir

beyaz annat cabıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
neler yaptın nası gectı gunun cabıkkkkkkkkkkkkkkk oldum meraktan :)))

günaydın kızlar
beyazım hayırlı olsun tekrardan canım
bende bugün kalktım pazara neyn gideris diye erkenden evi topladım bi de baktım salıymış:)))))

günaydın kızlar
beyazım hayırlı olsun tekrardan canım
bende bugün kalktım pazara neyn gideris diye erkenden evi topladım bi de baktım salıymış:)))))

gunaydın canom
bazen bana ole oluyo sasıryom gunleri:bbo:
ben bı kendıme gelem

gel tabe beklerız basımızın ustunde yerın waryerimseniben
ay canımsınız cok teşekkur ederıom yah:kedi:
gece cevap yazamaıdm malumunuz fırtına elektırık gıdıy ıkıde bırıstanbulda sımdık..
bugun dundum dısarda boshayallersmile
totma kaa dondum allahıma bıttım resmen aba hava felaket burda kaydirigubbakcemile3

ossun kusum ne dmek her daım beklerız gercı bu gec geldın ama ....
bız canlısını ısterızzemuszemus

ıı geceler sakaryam
bugun anacım geldı abımden yanı ıstanbuldan sabahtan kalktım temızlık utu toplama falan neyım yaptım 2de aney geldı
aksam yemegıne pınıcırıla yemek ıcın cıktım saat 7 bucuk gıbı ıdı yagmur bardakla bosanırcasına yagıyordu
burgerden menulerımızı alıp kent parkın oraya gıttık hep ole yaparız zate (hamburger yemek ıcın yanı)
yagmur yagarken bırden sulu kara sona da tıpıye donustu
manzara ck guzeldı
bı romantıktı sormayın
ck mutlu olduk ıkımızde
sona karın olmazsa olmazı boza aldık leblerımızıde tabı bı taraftan leblemızı yedık bı taraftan karı serettık
:asigim:
saat 10da ewe geldım zeusun mamasını weerdım
sona onunla oynadık karda yarım saat
sonacıma ewe gırdım aneyle laklak yaptık
sonada
dusumu aldım kremlendım ohh mıssss tw seredıom sımdıde bı taraftanda keyfıme dıcek yk yanı anlıcanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…