Sakarya///54

slm kızlar yine yatak içinden yazıyorum çok yorgunum amasizlerede iki kelam etmeden edemedim bugün ikincigünümdü daha rahat geçti alışıyorumyavaş yavaş umarımhayalkırıklığı yaşamam ve iyi olur herşey, bende çok güzel bi yağmur banyosu yaptım akşam akşam inş bana hastalık grip nezle olarak geri dönmez hadi ben kaçar allah rahatlık versin hepinize

senın surucu kursun oralarda bı yerde mı
yoksa caddenın basında bı yerlerde mı kafam karıstı yha

sımdı bunlarada cewap wermeden cıkarsın sıteden offfffffffffff

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
beyazımm inşallahh bu sefer herşey istediğin gibi olur canımm sanada Allah rahatlık versinnr:1hug:
panterimm her günün böyle güzel geçsin yüzünden gülümseme eksik olmasın inşallahhha.s.
sakaryamın güzel hatunlarıı hepinize iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrrrŞenizŞeniz

saol kusum hepımızın ınss
mınık prens buyumustur op benım ıcın dadlu nanaklarındanopuyorumnanaktan

slm kızlar:) ben daha yeni gördüm bu topiği... artık hep uğrarım:lepi::lepi:

ekledim tatlım zaten hemenyerimseniben bissürü hemşeri bulmuşum kaçırırmıyım hiç:dance::dance::teytey:

doğma büyüme sakaryalıyım... üniversiteyi bile burda okudum o kdr sewerim yani bu şehrikafamçokkarıştı sonra... okul bitti oturuom ewde şimdi:dilcikar: eee siz neler yapıonuz gacılarbayanssulusmile eski sayfaları okumak zor geldi de azcıksırnaşık şey

aslında topık kalabalıktır ama tatıl nedenı ıle hatunların yumurcakları pcşerı ele gecırmıs durumda
zamanla tanırsın kaynasırsın
zaman zman bulusmalarımız olur hasret gıderırız
sıcak kanlı ınsanlarız 20den 50 ye kadar her yas grubundan hatunlar war ıcımızde cnm
merkezen mısın
benım dayı tarafınında soyadı uzun ondan soleeee bı kaldım ılkonce:)

dolmusa burda bınıyon sızde ınıyon
ordan bınıp bızde ınıyon :)))))

tmm cnm bende memnun oldum. tatlı geceler. tatlı rüyalar sonra görüşmek üzere inşallah...:1hug:

sakaryam gunaydın
uyku tutmadı erken kalktım
hertaraf ne guzel bembeyaz mıssss gıbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…