selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
beyazımm inşallahh bu sefer herşey istediğin gibi olur canımm sanada Allah rahatlık versinnr:1hug:
panterimm her günün böyle güzel geçsin yüzünden gülümseme eksik olmasın inşallahhha.s.
sakaryamın güzel hatunlarıı hepinize iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrrrŞenizŞeniz
slm kızlar:) ben daha yeni gördüm bu topiği... artık hep uğrarım:lepi::lepi:
ekledim tatlım zaten hemenyerimseniben bissürü hemşeri bulmuşum kaçırırmıyım hiç:dance::dance::teytey:
doğma büyüme sakaryalıyım... üniversiteyi bile burda okudum o kdr sewerim yani bu şehrikafamçokkarıştı sonra... okul bitti oturuom ewde şimdi:dilcikar: eee siz neler yapıonuz gacılarbayanssulusmile eski sayfaları okumak zor geldi de azcıksırnaşık şey
dolmusa burda bınıyon sızde ınıyon
ordan bınıp bızde ınıyon :)))))[/QUO
bilmiyorumkismileben hiç gitmedim güneşlere yaa. merkez dışında çok bi yeri bilmiorum... ne biçim sakaryalıysam:roflol: ayy mutlu oldum yaf burayı bulunca:lepi:
bnm de yaş 23 ama ben 50 yaşında teyzeyede uyarım yaa. yeter ki muhabbet olsun:)
dolmusa burda bınıyon sızde ınıyon
ordan bınıp bızde ınıyon :)))))[/QUO
bilmiyorumkismileben hiç gitmedim güneşlere yaa. merkez dışında çok bi yeri bilmiorum... ne biçim sakaryalıysam:roflol: ayy mutlu oldum yaf burayı bulunca:lepi:
bnm de yaş 23 ama ben 50 yaşında teyzeyede uyarım yaa. yeter ki muhabbet olsun:)
muhabbet!!!
bizde gırla.....................
nse kusum ben yatıımmmmm
tanıstıgıma memnun oldum operım senıopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?