Sakarya///54

Kızlar günaydın,
Uzun süre gelmeyince topik almış gitmiş başını ya :)
umarım herkes iidir.
Panter oğluna geçmiş olsun ya bepanten ii gelir ondan sür
beyaz hayırlı uğurlu olsun işin allah daim etsin

görüşürüz opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
cheskekmi yaptınız bana ay ne iiiisinissss:))
sewiinnmi gı sen cizkekisempatiksalakcinni

günaydın güzelleeeeerrr
hımm mamalar yapılmış..eline sağlık panterimm
saol kusum beyazımın sayesınde eksık malzeme deısık bıse oldu sanırımalsanaalsanasmile

saol bebenkım
suruyorum zaten lasonil artı bepanten surdukolumunekankayizsmile

dun ck uyusuktum hatunlar sabah enesı yolladım yatıım 8de uyuyamadım tam daldım aney ses yaptı kalktım sona yıne yattım kalktım
sersem gıbım oldum
enes erken geldı zaten dun onunla ugrastım 12 gıbı yattık enesle 4te kalktık bı saat ayakta kaldım yıne yattım
ck tuhaftım yha gecede 3te yattım bu sabah 7de kalktım enesı gonderdım sona yattım ıste sımdı kalktım bı baktım
malum olay olmus
dunku tuhaflıgımda bundan dolayımıs
34 yasına geldım hala duzene gırmedı su meret dunumu mahwettı yha
anatomımı ası bozuyo anlatamam
sızede bole oluyo mu ??kıslar yha......

Panterim senin yine bir gününü mahfediyomuş..Benim bir haftam gidiyo valla-tatlicadiarzu-

Panterim senin yine bir gününü mahfediyomuş..Benim bir haftam gidiyo valla-tatlicadiarzu-

ayy senınkı benımkıden betermıs be gulum ...
bıde bekarken ewlenınce gecer dedıler gecmedı....
cocuk dogur gecer dedıler yıne gecmedı....
ne bu bızım cektıgımız yha....bilmiyorumkismile

canom,opuyorumnanaktanpantercikim,opuyorumnanaktanbeyazcım opuyorumnanaktanvee eltimciimopuyorumnanaktan geçmiş olsun dilekleriniz için çook tşk ederim,dr un dediği gibi feci üşütmüşüm,boazlarım felanda kötü oldu,halsizlkte cabası,allahıma hamdolsun bugün daha iyiyim,:Saruboceq:

iyileştimde gezmee bilem gittim bugün,bayanssulusmile5 arki tuttuk bi taksi ,şoför tanıdk bide ,2 liraya gittik geldik,dolmuşla gitsek daa pahalıya patlardı kaydirigubbakcemile3

çok geçmş olsun oğluşuna cnmcım,allahım beterinden korusun:Saruboceq:
bu arada direksiyon sınavınıda geçmişim hanımlar=))))
afferin saa,hadi gözünaydın olsun,hayırlıda olsunkaydirigubbakcemile5
öööff sen ne diiin be kuzum,bendede aynen tam gaz devam,benim meret tam 3 gün süründürii:mymeka:saa geçmş olsun ,,daa gençiz ya kuzuum ondan zaaraklinialirimsmile
ayy senınkı benımkıden betermıs be gulum ...
bıde bekarken ewlenınce gecer dedıler gecmedı....
cocuk dogur gecer dedıler yıne gecmedı....
ne bu bızım cektıgımız yha....bilmiyorumkismile

banada 2.çocuktan sona kessin biter dedilerdikaydirigubbakcemile3
3.olursa belkim de geçer heeesositosositodenemekte faidee vaardelikafadulden

yap tebiiii... ne dmek teyzelerı bakar rahat ol:))))

saolasın cnmcım,illallah ettim, bende bıktım artık,ama olsa dert olmasa dert,olamadıı zmanda neler edii eltişim bi desin ,
yook caanım ben masallara inanmiim artık ,5 dane de bebe olsa benim huyum böle geçmeez biliim,
ayrıcana yorumlarını benim msjın içine içine yazmışın zor ayıkladım bea,olumunekankayizsmile
ooy şimci tel geldi kocişimin siparişi vaa,
bana yine mutfak yolları göründü bea,bilmiyorumkismile
tok karınla yemek yapmaktan nefret ediim:umursamaz:

o yorumları dogru duzgun yazmayıda buyuyunce ogrencem ınsaallah rosumum
kadınları bu agrı sobbetrı bıtmez cozumde bulunmaz bole geldık bole gıdecez artıkın
sen yap mamalarını enısteyı kızdırtma
bızde ders yapıos kaplumbaga hızı ıle:)))))

iyi akşamlar güzeller
oy eltim maşallaaaaaah iyileşmişde gesmelere bilem gitmiş.aman iyi ol sen lazımsın bize.durduk yere elti aramıyalım şimcikkakannehirsempatiksalakcinnitaam kısma şaka ettim kıs.
bayanlar ağrı durumu zor emme regl yokluğu heç bişii benzemiyo.valla o halinizi mumla ararsınız.1güm 3gün veya 1hafta zor elbet ama olmadın mı 1ay boyunca osıkıntı tamgaz devam.ee sonaa öbür ay daha fena ...
yani lafın kısası kadınlık zorr zanaattboshayallersmile

o enişteye bi araba zopa lasım,alsanaalsanasmilegezmee gidiciim diye ,mamalarımı akşamdan yapıp dolaba koodumdu bide,yook ille menü denişikliğine ihtiyaç duyuyoruz:dilcikar:aşçıbaşı oldum beaohaoldumsmile

yook kıs nee kıziiim,olumunekankayizsmileseni eltisiz bırakırmıyım heçaklinialirimsmile

guclubacismilesempatiksalakcinni

bilmiyorumkismilewalla sımcık ne denırkıne
ben aıle ıcıne pek gırmııım en ıısı kusumeyvahedigeldismile

guclubacismilesempatiksalakcinni

bilmiyorumkismilewalla sımcık ne denırkıne
ben aıle ıcıne pek gırmııım en ıısı kusumeyvahedigeldismile

yok canıım bişe dime tebi,şaka bi yana en ii yaptıım bişe sonuçta,yapıp yidirdim bileguclubacismileellerime sağlık

iyi geceler hanımlar sohbetiniz yine çok güzel olmuş gelin bi günde beraber yapalım şu sohbeti yerimsenibenbenimde bugünüm güzel geçti iş güç iyiydi akşamda yeni patronumla eski patronumun oraya gittik iş görüşmesi yaptık ve çok keyifli bi sohbet ettik kuyumu kazanların o kuyuya kendilerinin düştüğünü gördüm öğrdendim bu bana çok büyük moral olduhihoyyyt neyse şimdilik benden havadisler bu kadar hapiniza allah rahatlık versinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…