ben yatıyorum güzellik iyigeceleryerimseniben
heee tamam gördüm sen yine bir ara yanıma gel ben sana detaylı tarifini veririm
sewiinnmi gı sen cizkekisempatiksalakcinnigünaydın kızlar
cheskekmi yaptınız bana ay ne iiiisinissss:))
saol kusum beyazımın sayesınde eksık malzeme deısık bıse oldu sanırımalsanaalsanasmilegünaydın güzelleeeeerrr
hımm mamalar yapılmış..eline sağlık panterimm
Kızlar günaydın,
Uzun süre gelmeyince topik almış gitmiş başını ya :)
umarım herkes iidir.
Panter oğluna geçmiş olsun ya bepanten ii gelir ondan sür
beyaz hayırlı uğurlu olsun işin allah daim etsin
görüşürüz opuyorumnanaktan
Panterim senin yine bir gününü mahfediyomuş..Benim bir haftam gidiyo valla-tatlicadiarzu-
çok geçmş olsun oğluşuna cnmcım,allahım beterinden korusun:Saruboceq:ııdim bebenkım az oncesıne kadar
oglusum tenefuste arkadasınla oynarken yere dusmus yuzu sıyrılmıs ızın alıp ewe geldım sabunlu suyla yıkadık temızledık krem surduk morarmasın
bıde agrı kesıcı ıcırdım ama sısecek gıbı gorunuo sol tarafı((
afferin saa,hadi gözünaydın olsun,hayırlıda olsunkaydirigubbakcemile5bu arada direksiyon sınavınıda geçmişim hanımlar=))))
öööff sen ne diiin be kuzum,bendede aynen tam gaz devam,benim meret tam 3 gün süründürii:mymeka:saa geçmş olsun ,,daa gençiz ya kuzuum ondan zaaraklinialirimsmiledun ck uyusuktum hatunlar sabah enesı yolladım yatıım 8de uyuyamadım tam daldım aney ses yaptı kalktım sona yıne yattım kalktım
sersem gıbım oldum
enes erken geldı zaten dun onunla ugrastım 12 gıbı yattık enesle 4te kalktık bı saat ayakta kaldım yıne yattım
ck tuhaftım yha gecede 3te yattım bu sabah 7de kalktım enesı gonderdım sona yattım ıste sımdı kalktım bı baktım
malum olay olmus
dunku tuhaflıgımda bundan dolayımıs
34 yasına geldım hala duzene gırmedı su meret dunumu mahwettı yha
anatomımı ası bozuyo anlatamam
sızede bole oluyo mu ??kıslar yha......
ayy senınkı benımkıden betermıs be gulum ...
bıde bekarken ewlenınce gecer dedıler gecmedı....
cocuk dogur gecer dedıler yıne gecmedı....
ne bu bızım cektıgımız yha....bilmiyorumkismile
canom,opuyorumnanaktanpantercikim,opuyorumnanaktanbeyazcım opuyorumnanaktanvee eltimciimopuyorumnanaktan geçmiş olsun dilekleriniz için çook tşk ederim,dr un dediği gibi feci üşütmüşüm,boazlarım felanda kötü oldu,halsizlkte cabası,allahıma hamdolsun bugün daha iyiyim,:Saruboceq:
aman ck sewındım kusum dıkkat et sen bıze lazımsın zarrr
iyileştimde gezmee bilem gittim bugün,bayanssulusmile5 arki tuttuk bi taksi ,şoför tanıdk bide ,2 liraya gittik geldik,dolmuşla gitsek daa pahalıya patlardı kaydirigubbakcemile3
kalabalık gıdınce bolesı daa ıı oluyo hakılsın
çok geçmş olsun oğluşuna cnmcım,allahım beterinden korusun:Saruboceq:
saol bebenkım yuregım agzıma geldı yemınlen....
afferin saa,hadi gözünaydın olsun,hayırlıda olsunkaydirigubbakcemile5
öööff sen ne diiin be kuzum,bendede aynen tam gaz devam,benim meret tam 3 gün süründürii:mymeka:saa geçmş olsun ,,daa gençiz ya kuzuum ondan zaaraklinialirimsmile
yha kesın ondan demı....
benı ck rahatsız ediii ama bebenkım yha...
hafıften agrımda basladı her ay her ay yetıyo gayriii....
banada 2.çocuktan sona kessin biter dedilerdikaydirigubbakcemile3
3.olursa belkim de geçer heeesositosositodenemekte faidee vaardelikafadulden
saolasın cnmcım,illallah ettim, bende bıktım artık,ama olsa dert olmasa dert,olamadıı zmanda neler edii eltişim bi desin ,
yook caanım ben masallara inanmiim artık ,5 dane de bebe olsa benim huyum böle geçmeez biliim,
ayrıcana yorumlarını benim msjın içine içine yazmışın zor ayıkladım bea,olumunekankayizsmile
ooy şimci tel geldi kocişimin siparişi vaa,
bana yine mutfak yolları göründü bea,bilmiyorumkismile
tok karınla yemek yapmaktan nefret ediim:umursamaz:
o enişteye bi araba zopa lasım,alsanaalsanasmilegezmee gidiciim diye ,mamalarımı akşamdan yapıp dolaba koodumdu bide,yook ille menü denişikliğine ihtiyaç duyuyoruz:dilcikar:aşçıbaşı oldum beaohaoldumsmileo yorumları dogru duzgun yazmayıda buyuyunce ogrencem ınsaallah rosumum
kadınları bu agrı sobbetrı bıtmez cozumde bulunmaz bole geldık bole gıdecez artıkın
sen yap mamalarını enısteyı kızdırtma
bızde ders yapıos kaplumbaga hızı ıle:)))))
iyi akşamlar güzeller
oy eltim maşallaaaaaah iyileşmişde gesmelere bilem gitmiş.aman iyi ol sen lazımsın bize.durduk yere elti aramıyalım şimcikkakannehirsempatiksalakcinnitaam kısma şaka ettim kıs.
bayanlar ağrı durumu zor emme regl yokluğu heç bişii benzemiyo.valla o halinizi mumla ararsınız.1güm 3gün veya 1hafta zor elbet ama olmadın mı 1ay boyunca osıkıntı tamgaz devam.ee sonaa öbür ay daha fena ...
yani lafın kısası kadınlık zorr zanaattboshayallersmile
guclubacismilesempatiksalakcinniiyi akşamlar güzeller
oy eltim maşallaaaaaah iyileşmişde gesmelere bilem gitmiş.aman iyi ol sen lazımsın bize.durduk yere elti aramıyalım şimcikkakannehirsempatiksalakcinnitaam kısma şaka ettim kıs.
bayanlar ağrı durumu zor emme regl yokluğu heç bişii benzemiyo.valla o halinizi mumla ararsınız.1güm 3gün veya 1hafta zor elbet ama olmadın mı 1ay boyunca osıkıntı tamgaz devam.ee sonaa öbür ay daha fena ...
yani lafın kısası kadınlık zorr zanaattboshayallersmile
o enişteye bi araba zopa lasım,alsanaalsanasmilegezmee gidiciim diye ,mamalarımı akşamdan yapıp dolaba koodumdu bide,yook ille menü denişikliğine ihtiyaç duyuyoruz:dilcikar:aşçıbaşı oldum beaohaoldumsmile
yook kıs nee kıziiim,olumunekankayizsmileseni eltisiz bırakırmıyım heçaklinialirimsmile
guclubacismilesempatiksalakcinni
bilmiyorumkismilewalla sımcık ne denırkıne
ben aıle ıcıne pek gırmııım en ıısı kusumeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?