Sakarya///54

selamlar saygilar
beyaz yok kis gelemem aksam vakti hem benim sefgilim 3 tane hediye neyn alamam

tunaydın sakaryam ...
su uyku duzenıme bı care bulmam gerekıo
anatomim tamamen bozulmus durumda..
dun sabah 7de kalktım bıdaha yatmadım mısafır gelecektı ogleden sona
nsem geldıler 5te ısler bıtınce uzanayım dedım sırtımda agrı wardı uyumusum gece 8de kalktım
sabah te uykum geldı normal olaraktan
busabahta enesı gıtar kursuna gonderttım 9bucukta tekrar yattım sımdı kalkıyom

basım dewamlı agrıo normak olaraktan
offffffffffffff yhaaaa
ne kaddar sorunlu bı hatunum bole ben
nse hepıcınızı operem ............
gercı bu topıcıkte bu ara ısler ksat ama nsem

günaydınlar sakaryam,opuyorumnanaktan
geçen hafta 15 tatilin acısını çıkarttık günlere geri döndüm, hemen her gün gezme yaptım,kaydirigubbakcemile3
kaç gündür giremedim diyordum kii baktım meğerse herkesler gelememş ,guclubacismile

sakaryaaa hayla uyuyonusmu bea,uyanın miskin gacılaa,alsanaalsanasmile
bizdede adet sabaha karşı yatıp,sonada öğleye kaa uyumak oldu,bütün gün kafam kalkmıyo bi daa,
panticiim o sorun bi tek sende değil şikercim,
havadanmıdır nedir herkesler bi gariplaelaelaelaelae
hadin hepinize ii haftalar ossunolumunekankayizsmile

Günaydım sakaryam
bende gelememiştim 2-3 gündür ev bir kalabalık bir kalabalıktı amanınnn diyom
şimdi temizlik yapacam iş çoookkkk
görüşürüz şekerlerrr

slm mıllet bugun carsıda ıslerm wardı ordan beyazıma da ugradım kayfe keyfı yaptık

canocum ben kendim olarak ii sayılırım,
biraz sıkıntılıyım,mide ve baarsaklarım çalışmii,-tatlicadiarzu-nerdeyse 1 haftadır fücudum depo halinde dolaniim,
bugün daa ii gibiim ama,sen de iyisin inş.
bitki çayı tarifi vermiştin bi ara,ıhlamurun içine bişeler atıyom diyodun,bi daa alabiliimiyim tarifini,olumunekankayizsmile
pantişim sende çok kısa ve öz yazıp gidiyosun ,hayırdır kuşum canın mı sıkık,bana mı öle gelii,olumunekankayizsmile

roşum canım ıhlamura elma tarçin azda zencefil atıp kaynatıyorum ama o ısınmaya iyi geliyo
sen onun içina azcıkın da sinameki katarsan eger dolaşımı çalıştırmaya yardımcı olursun
geçmiş olsun gülüm
evet panter hem daha sefgilüler gününü anlatcan biseeeeee

saolasın canomcum,eşime aktar bi karışım vermiş ,
senden duyduum aklıma geldide,,ondan sordumdu,
ıhlamurun içine,bi parça zencefil,bi parça zerdeçal,bikaç kuşburnu,bi tarçın kabuğu atıp kaynatın,
çok faideli demiş,
zerdeçalda baarsakları çalıştırcakmış inş.bugün yedim bakalım,bekliim,
sinamekiyi önceleri içerdimde, bağırsakları koruyan zarı da söküp atıyomuş,ondan korkuyorum yaa

az miktarda ve bi kaç günü geçmicek kadar kullanırsan bişi olmaz
tecrübe ile sabittir

ahh yawrimm gecmis olsun yha
o bende de oluyo bazen adamı ne sinir edio anlatamam bole sankim barsakta tas tasıon
ewt cnm sıkkın eefferin gı beni ne guzel tanımıssın brawo wallaolumunekankayizsmile

anlatacak bise yok canom ayrıldık konusmuyos halan:umursamaz:

günaydınlar sakaryam,opuyorumnanaktan
bugün çocukları gönderince yatmadım,ne güzel kendime geldim erkenden,:lepi:
yane bu topic sakinleri bi elin parnaanı geçmz oldu nerde bu devlet nerde bu millet,ohaoldumsmile
bugün kısgardaşalrım gelcek,onlara bişeler hazırlıcamolumunekankayizsmile

beyazcım geçmşler olsun cnm,onun çaresini yıllardır bende bulamadım yaa,CADIARZU

pantişim saolasın ,
tanıdım tabe,ne güzel döktürürdün ,pıncırınla bişeler olduunu anladım sankim,
msjlarını karıştırınca az buçuk öğrendim akşam,
ya siz her kafgada ayrıldık diyonuz kuzuum ,gene barışırsınız yorma kendini,:teselli:
bide herşeyin hayırlısı olsun bidanem,opuyorumnanaktan

Günaydın sakaryamın güzel hatunları
Ne o herkeste bir dert tasa hastalık valla nazar değdi bizee
Bu ara herkes nane limon yaniii
Aynen bende öyle dün temizlik derdine kapı pencere açık takıldım şimdi ağrıdan duramıyom boğazlar ölmüş vücut kırılıyorr off yaaa
canım panterim yaa üzüldüm bak şimdi allahım hakkında hayırlı olanı versin ne olur kendine sıkıntı yapma HERŞEYDEN ÖNCE SEN ÖNEMLİSİN tatlım
Kızlar en kısa zamanda herkes ii olur
görüşmek üzere
öpüldünüz
:1hug:

tekrar slm sakaryam...........
aslında yazıp yazmamakta kararsız kaldım canınızı sıkmak ıstemedım
benım yeterınce sıkkın zaten nse....
bugun annemler mahkemeye gıttı ımzaları atmıslar bosandılar yanı...
dedıgım gıbım pıncırla aramız bozuk bu ara onuda dusunmek agır gelıo zate ew ortamı huzursuz yeterınce
rosumum ınsan hep bır olmuo ben yapı ıtıbarı ıle bı gunde 4 mewsımı yasarım normalde ama bu ara hep sonbahar kıs rabbım ılkbaharla yazı gostersın tez zmanda ıns...
sengulcum ne dıyım neylerse mewlam eyler emır buyuk yerden nasıp..
persembe gunu mısafır gelecek bayagı kalabalık bı grup
gecenlerde sılmıstım camları..
pazar gunude boruları temızledık ...
bugun hawa guzel canımda sıkkın cam sılıcem tekrardan yapacak baska da bıse yk zate
ben kalkıyımda temızlıge koyulayım barı dantele patıge sardım bu ara haldır haldır orgu oruyorum sıkıntım gecsın dıye
nsem hatunlar hepıcınızı operem
yarınımız bugunden guzel olur ıns...

Canım üzüldüm senin adına Bazen herşey üst üstte gelirmiş ne dileyim hakkınızda hayırlısı.. ALLAH DAHA BÜYÜK ACILARLA SINAMASIN.
Hayatta herşey geçiyor....
Kendine üzerek hasta falan olma rabbim sana en büyük güzelliği vermiş biricik oğlunu onun için güçlü ol dik dur canım.
Değerini bilen sana döner bilmeyeni ise boşver... Böyle anlarda bilirim insan bir nefes arar paylaşacak her zaman yanındayım...
Öptüm panterim...

duygularımı ne guzel anlatmıssın cnm saolasın sozler bıle yettı yemınle duygusala bagladım sayende zate:gitme::çok üzgünüm::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…