Sakarya///54

temem bakaıyom sımcık
temızlık yaptımda ondan tam donemedım sana cnm

yha ne demezsın cnm .....
bu pcyı bıgun kaldırıp sıptıwercemmmm duwara amma... face acmıo:SSs

ii akşamlar güzeller,
neler yapıyonuz bi bakem dedimdi,kismeler yok ama ,
eltişimde gelmemş hiç,
bugün öğleye kaa uyudum,
bu arada,yemek ve uykudan hızlı bi kilo aldım,beni görünce korkun taam mısempatiksalakcinni
lahana suyu içiim 2 gündür,ama yemee engel olamiim,aklinialirimsmile
şimci ine muffağa gidiim akşam mamalrımı hazırliim,öperimkaydirigubbakcemile3
:ecrin_bebek:bebeleri oğluşum istedii için koodumgamyoncuiremsu

selam millet
yaf ben bitürlü iyileşemicimm galiba..bugün çarşambya gittim sona bi rkadaşa uğradık.orda benim tansiyon yerlerde.akannehir.eve zor geldim.3ten beri yatıyorum.kafam aptal gibi..
noluyo yaf bana..kafamçokkarıştı

oy eltim geçmş olsun yaf,
hava bugün açık gibidi ama soğukta vardı,daa tam iileşemedin demek ki,
keşki gitmesedin yaaboshayallersmile

tünaydın sakaryaaaaa
sağolasın eltimcim.bugün iyiyimşükür.ama dün korktum kendimdenneyvahedigeldismile
bugünde hava çok güsel..evdeki işler ortaya çıkyo.ama yapcek adam yok.boshayallersmile

tünaydın sakaryaaaaa
sağolasın eltimcim.bugün iyiyimşükür.ama dün korktum kendimdenneyvahedigeldismile
bugünde hava çok güsel..evdeki işler ortaya çıkyo.ama yapcek adam yok.boshayallersmile
aynen eltişim o dediğinden bizdede yokboshayallersmile
gunaydın sakaryam..................
basım agrıyo yhamafoldumben

geçmş olsun panticiim,sende grip mi olcan yoosamolumunekankayizsmile

selamlar saygılar kızlar
iyi hafta sonlari diler göslerinisden öperim...:boshayallersmile

iyiakşamlar kızlar nasılsınız bakem,ben offf nasıl yorgunum bi bilseniz ayacıklarım yandım anam diye bağırıyokafamçokkarıştı.14 şubt geldi çattı kocacıklarınıza nassı bi süpriz hazırladınız bakalım :jeyyar:yarın akşam pantercikle buluşucaz adacentra gidecez canocuk geç bi vakit ama sende gelebilirmisinkifisfisfis
neysem sorularıma cevap verin bakayım yarın akşam okurum şincik ben yatmaya gidiyorum:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…