Sakarya///54

nan beyaz sorun pıncırla deıllll aılewı zaten saskınım benım yha

hmm tmm cnm o zman
benım dedıgım gıbı uyku duzenım ck bozuk
ewt normalde ızlerımde sımcık komsumdayım ızleyemıosssss

ya arkadaşım boşuna değilmş senin uyku düzeninin bozulması,
her yerden sıkıntıdasın,zor bi dönem geçiriyosun,
allah yardımcınız olsun :Saruboceq:geçecek bu günlerde hayırlısıyla olumunekankayizsmile

amin kusum
gecerrrrrrrrrr gecerrrrrrrrrrrrrrrr
neler neler gecmediki
gecerrrrrrrrrr gecerrrrrrrrrrr
delerde gecerrrrrrrrrrrrrrr(

ooy pantercikim dime böle yaa,neler neler delip geçmediki buda geçer,doğru tam benlkmş hee,
kocişim 9 aydır işsiz bea, şaka maka bu kadar gün geçti,
geçen sene yaşadıım sıkıntılar olmasa bu günlere dayanıp şükür edebilir midim,
şimdi sabretmeyi o günlerden öğrenmişim besbelli,
bazen diyom ki ben deli gacıyım,her halimde mutlu yaşam dolu çatlak kalabilmayi beceriyorumaklinialirimsmile

kusum guzel dıon sabretmek sukretmek tabıkı ııdır.............
hepımızın zor we sıkıntılı zmanımız oluyo 34 yıllık omrumde daha zor gunler gordum ole geceler oldu kı sabah ıccc olmıcak gun hıcc dogmıcak gıbı geldıgıde oldu
dedıgın gıbı gecıoooo
amma yara weya ız bırakıo ılerdekı sıkıntıyada dayanma gucun az oluyo normal olarak...........
rabbım en yakın zmanda enısteye ıs
hasta olanlara sıfa
dertlı olanlarada dewa wersınn

Teşekkür ederim canım benimolumunekankayizsmile
canom demekle olmuyoda daa ıım sımcık
boswer aslında guzel bı fıkırda buyuklerımız bılır...............

Hadi buluşunda şu sıralar benimkisi çok yoğun çalışıyo ctesi buluşursanız belkim bende katılabilirim:hulya:

bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

selam hatınlarrrr
yaf anacımm nazara mı geldik acep.
panterim şekerim,üzüldüm gülüm allah yardımcın olsun.dert geldimizti yanlız gelmez silsilesinide peşine katar gelir.sen sıkıntını tutma içinde gülüm anlat ki sana destek olalım.her daim peşindeyiz.destekçiniz.sevdiğim bi laf var.her daim yağmur yağmaz.yağmurdan sonra açan güneş daha güzel olur.yerimsenibenöperim senien sulusundan.
bu arada köpişin hakket süperraklinialirimsmile

bılmıyorum pisicim nazar mı goz mu ah mı??
ama benı cok sarsıyo....
anlatıcam cnm tamam dedıgın gıbı aslında anlatmaya nıyetım yoktu sızlerınde moralını bozmak ıstemedım kusum
soyledıgın soz ckıımıs yha hosuma gıttı............
zeus bambaska pısıcım ıns bıze gelınce gorursunuz

tunaydın sakaryam yatkalk sersem panter karısınızda
hawada guzel pazaramı cıksam ewdemı kalsam henuz karar wermıs durumda degılım.....

biz her daim dinlemeye hazırız canımcım.bu arada tebiiki özelini açmak her zaman istemez insan..ama bilki her daim arkandayıs gülümm.
ins. panterim gelirsek severiz bilemmkaydirigubbakcemile3
tunaydın sakaryam yatkalk sersem panter karısınızda
hawada guzel pazaramı cıksam ewdemı kalsam henuz karar wermıs durumda degılım.....
bence çık dışarı git pazara.havan değişsin azucuk.bu hafta pazar güsell.ben gittim geldim.bilem:hulya:
şindi kızçemi beklimm dr götürcem.gribi ilaçsız geçmicek akannehir

pisicim ck tsk ederim
ozel tuzel yk bı artıkın ben sızın canınızı sıkmak ıcın anlatmadım sadece bebenkım
sewmeyı ck sewıı zaten sıpam :)))
cıkmadım pazara cnm eskı ısyerıme gıttım arkadasla laklak yaptık kafasını sısırdım kızcagızın .............
kızcenede ckck gecmıs olsun gulum..........

akşamınız hayır olsun kıslar,
bugün komşularım vardı,heç gelemedim,
bide oğluşum sabah boazı acıyarak uyanmıştı,birden halsizleşti çocuk bişecik yoktu ,
ateşi yükseldi sarardı falan ay bi korktum ki,bademcikleri acaip olmuş ,bugünde doğum günüsü yavruşumun ya,bi cnm sıkıldı ki,
neyse eşim aradı acile götürcem şimci(

hayde..........
o nerden cıktı simdi
basımız war bıse ama hayırlısı rosumum ck gecmıs olsun
gelınce bı yaz gulum merakta bırakma bizi

saolasın pantercim ,
işimiz kısa sürdü hemen geldikte,pc başına geçemedim,
dr a bademcikleri şiş dedik diye sadece ağzına baktı,tonsillit dedi ,onu bende gördüm zati,doğru düzgün bakmıyolar sinir oldum,bi sırtını göğsünü dinle dimi,
ilaç yazdı,onları aldık başladık,
geldiimizden beri istifra ediyo çocuk,onun huyudur,bademcikleri iltihap olunca mideside bulanıyo,
küçükken bu yüzden çok hastanede yattık,
inş. evde atlatırız bu kez

ayy cok gecmıs olsun rosumum yha....
o dr lar bıgun benım tersıme gelecekte bakalım ne mzna zate hastan ıste sole adamakıllı bı bak ıste bı tarafınmı eksılcek...........
hmm demek bademcıktenmıs sen daa ıı anlamıssın walla drdan tekrardan gecmıs olsun kusum benım...

bızede yarın mısafır gelecek tatlıyı yaptım dızı ızledım
daa ne yapsam dıye dusunuyom yarına bı solıyımde sende akıl werbana bıdanemyha
profeterol yaptım
kısır
kek
zeytınlı pogaca
patates pastası
nası ıımıdır n-menu kusum bı de bakem panterıne:))

saol cnm yaa
dr olmuşlar ii hoşta,allahım içlerine insan sevgisi vermemş,
eşim dr u zorla konuşturdu,baktı ilgilenmese olmıcak,bilgilendirmee çalıştı ama ben zati dediklerini yaşayıp öğrenmişim,icraat görelim dimi,işini yap,çocuumu muayene et,moralim bozuldu daa beter oldum,
off yemek yemedi bütün gün bide çıkardı,tek isteğim hastanede yatmaya gerek kalmasın allahım nolur:Saruboceq:
ama bi iki güne toparlanmassa muayeneye götürcem,en azından hemograma falan bakarlar,
biz böle alışmadık bide,ondan da sarsılıyorum ,çocukların bebeliinden beri eşimin çalıştığı yerden özel sigortalıydık,hep özele götürürdük,hiç ilig yok hiç,hasta olup oralara düşçez diye aklım çıkıyo ya:gitme:

gerçek profiterol mü yaptın aferim kıs saa,
menü güzel,bende hep 5 çeşit yaparım,azı karar çoğu zarar anlamında,
patates pastası nası bişey olii,tuzlu kek gibi mi?

ck sukurkı ewde yanında kuzun kusum yha hastane odasının hawası bılem buz gıbı ınsanı gerım gerım gerıo adamlar dayamıslar dewlete sırtlarını salla basını al maasını yapıolar ıste

gerçek profiterol mü yaptın aferim kıs saa,
menü güzel,bende hep 5 çeşit yaparım,azı karar çoğu zarar anlamında,
patates pastası nası bişey olii,tuzlu kek gibi mi?

yok gı yalancısından yaptım............
he dedıgınden oluyo bılıyosundur kesın patateslı kekolumunekankayizsmile

yalancısından derken etimekle mi yaptın profitrolü,
pattesli keki bilmemi ,pekte severim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…