- 20 Ocak 2009
- 403
- 0
- 316
- 54
bıraz moralım yerıne geldı sengulum alla razı olsun senden walla yhazemuszemus
ne demek canıms allah senden de razı olsun ben ne yaptım ki sadece derdine ortak olmaya anlamaya çalıştım
bilirim ki içinde ne fırtınalar kopar ben sadece bir nebze hafifletmeye çalışıyom elimden geldiği kadar....
enesın dolabını toplatmıstım kuculenlerı ayırdık komsuya gotur dıye werdım yolladm ıcınde yazlık bı tsortte wardı
gıtmıs bızım zeusa(köpisimize)gıydırmıs
gulmekten gozumden yas geldı yha
ust tarafı olmusta alt kısmı bıol gelmıs bole belınden sarkıyo koca gobeklı gıbı bahcede kosturup duruo bıde tuhaf geldı tabııı zeusa bu ne dıo delırdı zawallım kaydirigubbakcemile3
derler yha ınsan ınsanın zehrını alır dıe gercekten cok dogru bı tahmın kusum
komsum haber salmıs gelsın kayfe ıcelım dıye ben bı gıdeyım cnm degısıklık olur banada tekrar tsk
tamam şeker sen git kahveni iç bide fal kapat benim adıma bakalım ne varmış falımızda ak mı kara sonra anlat bana :)
ay köpiş çok komik olmuş yaaa
hay deli çocuk yaaa :)
:sm_cool:
saolasın panticiim ,ne ii geliyosa aldı getti eşim saolsun,ev aktar şeysine döndü yafu,sempatiksalakcinni
senin bitki şeyinde aklımda olsun,benim bünyenin netçee belli olmii,işim düşebülüü birgün,
çok şükür bugün daa iyiiym,
ne hoş sobbet etmişsiniz kııs,
ii gelmş sanada ,
sen ve ailen için herşeyin hayırlsı olsun,:Saruboceq:
ne mutlu sanaki bi oğluşun var,rabbim ondan ayırmasın seni,hayırlı evlat olsun:Saruboceq:
köpişinde ne kaa yakışıklı olmuş,kıs olsa benim oğluşa alırdık kıs:CüvCüv::ecrin_bebek:
boşvercim hoşgelmişin tase gelinim,opuyorumnanaktan
iyiakşamlar millet nabersiniz ben bugün hem iyim hem kötü iyiyim bugün çok yorulmadım sanırım artık alışmaya başladım kötüyüm moralimi bozacak ufak çapta şeyler oldu bide çiss kek yaptım milleti çağırdık gelmediler yemeye:dilcikar:
ne yaptım canocum halledebildinmi işini çok telaşlıydın bugünbenneyaptımki
panter hanım sen ne alemdesin dünden beri biraz kendine geldinmi keyfin düzeldimi:teselli:sanırım bende bi kaçgün bunalım takılacam canım çok sıkıldı bugün:mymeka:
yaf mesela dedim beaasempatiksalakcinni
sen nasıl oldun bakem,
ben bugün uyumadım ya çok uykum geldi erkenden,
melül melül bakınıyom,aşk ve cezayı izlicem ,sen izler misin mi ,çok beeniim bensositososito
okudum sözüm ona yazıları ama anlamadım sadece gözlerim okudu kafam çok dağınık,peki yine sendenmi kaynaklanıyo yoksa karşı taraftamı atakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?