Sakarya///54

bıraz moralım yerıne geldı sengulum alla razı olsun senden walla yhazemuszemus

ne demek canıms allah senden de razı olsun ben ne yaptım ki sadece derdine ortak olmaya anlamaya çalıştım
bilirim ki içinde ne fırtınalar kopar ben sadece bir nebze hafifletmeye çalışıyom elimden geldiği kadar....

derler yha ınsan ınsanın zehrını alır dıe gercekten cok dogru bı tahmın kusum
komsum haber salmıs gelsın kayfe ıcelım dıye ben bı gıdeyım cnm degısıklık olur banada tekrar tsk

şeker oğlunda senin gibi çılgın işteee hay allahım ya bende nasıl diye hayal etmeye çalıştım birden köpek ve tişört komik geldi yawww
çılgın çocuk işte

derler yha ınsan ınsanın zehrını alır dıe gercekten cok dogru bı tahmın kusum
komsum haber salmıs gelsın kayfe ıcelım dıye ben bı gıdeyım cnm degısıklık olur banada tekrar tsk

tamam şeker sen git kahveni iç bide fal kapat benim adıma bakalım ne varmış falımızda ak mı kara sonra anlat bana :)

dur resmını cekemde koyam barı walla aynı ben bu cocuk babası ck agır abı modundadır
enesle hıc bagdasmıyo :ecrin_bebek:

gunun olayı
oglusum koleksıyon haha
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
ay köpiş çok komik olmuş yaaa
hay deli çocuk yaaa :)
:sm_cool:

hemıde nası komık oldu cnm bı gorsen kosarken ck komık tsortun alt tarafı sallanıo bı saga bı sola
delıkı ne delı sorma kuusm nsem ben gıdııım operem senı bıtanem yerimseniben

iyi akşamlar kızlarrr
zeusa çok yakışmış penyesi açmış o renk onu :)
boşverim hoşgelmişsin sende şekerim,hayırlı ugurlu olsun bu arada
bugün beyazla denk geldik ama işim aceleydi konuşamadık pek
böyle işte
panter keyfini bozma şekercim sende

canom demekle olmuyoda daa ıım sımcık
boswer aslında guzel bı fıkırda buyuklerımız bılır...............

saolasın panticiim ,ne ii geliyosa aldı getti eşim saolsun,ev aktar şeysine döndü yafu,sempatiksalakcinni
senin bitki şeyinde aklımda olsun,benim bünyenin netçee belli olmii,işim düşebülüü birgün,
çok şükür bugün daa iyiiym,
ne hoş sobbet etmişsiniz kııs,
ii gelmş sanada ,
sen ve ailen için herşeyin hayırlsı olsun,:Saruboceq:
ne mutlu sanaki bi oğluşun var,rabbim ondan ayırmasın seni,hayırlı evlat olsun:Saruboceq:
köpişinde ne kaa yakışıklı olmuş,kıs olsa benim oğluşa alırdık kıs:CüvCüv::ecrin_bebek:
boşvercim hoşgelmişin tase gelinim,opuyorumnanaktan

saol kusum amin ins.. bakalım
benım zeus dede kıs ne gelını senınkının buyuk babası olur ancak:hulya:

yaf mesela dedim beaasempatiksalakcinni
sen nasıl oldun bakem,
ben bugün uyumadım ya çok uykum geldi erkenden,
melül melül bakınıyom,aşk ve cezayı izlicem ,sen izler misin mi ,çok beeniim bensositososito

iyiakşamlar millet nabersiniz ben bugün hem iyim hem kötü iyiyim bugün çok yorulmadım sanırım artık alışmaya başladım kötüyüm moralimi bozacak ufak çapta şeyler oldu bide çiss kek yaptım milleti çağırdık gelmediler yemeye:dilcikar:
ne yaptım canocum halledebildinmi işini çok telaşlıydın bugünbenneyaptımki
panter hanım sen ne alemdesin dünden beri biraz kendine geldinmi keyfin düzeldimi:teselli:sanırım bende bi kaçgün bunalım takılacam canım çok sıkıldı bugün:mymeka:

hayır gelmedım daaada kotuyum okursan anlarsın cnm

okudum sözüm ona yazıları ama anlamadım sadece gözlerim okudu kafam çok dağınık,peki yine sendenmi kaynaklanıyo yoksa karşı taraftamı atakta

yaf mesela dedim beaasempatiksalakcinni
sen nasıl oldun bakem,
ben bugün uyumadım ya çok uykum geldi erkenden,
melül melül bakınıyom,aşk ve cezayı izlicem ,sen izler misin mi ,çok beeniim bensositososito

hmm tmm cnm o zman
benım dedıgım gıbı uyku duzenım ck bozuk
ewt normalde ızlerımde sımcık komsumdayım ızleyemıosssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…