Sakarya///54

bu moralle we hızla camları bı cırpıda bıtırdım oturdum kayfemı yudumluyom sıgaramı tutturuom bıtaraftanda bunalım sarkılar dınlıyorum

bıde hıc tahmın etmedıgım bıse oldu akannehir
oglusum tatılde babasına gıtmıstı orda babamın olayını anlatmıs babasına mahkemenın tarıhını solemıs
demın aradı uzulme dedı bızım olayda zaten ck yıprandın sınırlerın mahwoldu
uzulme olacagına warır dedı
bı tuhaf oldum yha
gecmısımdekı ınsanın bana moral wermeye calısması:1shok:

duygularımı ne guzel anlatmıssın cnm saolasın sozler bıle yettı yemınle duygusala bagladım sayende zate:gitme::çok üzgünüm::teselli:

AŞKOLSUN ÜZÜLME LÜTFEN AĞLAMADA HAYATTA HİÇBİŞEYE DEĞMEZ BUNU EN İİ SEN BİLİRSİN SENDEN BİRTANE DAHA YOK UNUTMA
ONUN İÇİN BOŞVERRRR
BEN ZATEN HASTAYIM SALYA SÜMÜK DURUMDAYIM ŞİMDİ SANA EŞLİK EDERİM VALLA.....
:çok üzgünüm:

sence erkekleri anlamak mümkün mü panter...

gecmıs olsun gulum dıkkat et kendıne bana dedıklerın senın ıcınde gecerlı....
bugun benım gunum ancak ben aglarım ben yanarım gecmısıme we gelecegıme yuksek musadenle yerimseniben

kankamla demıncek telde konustuk onada soledım sanada solıyım
dedımkıne
bırı gencılıgımı bırıde guzellıgımı yedı aklinialirimsmile
bıktım nan bu erkek mılletınden....

Boşver anlamayada çalışma zaten zira insanın ömrü tükenir. Onlara sorsanda bizi anlamak mümkün değildir....
Aman beaa cnms yerimseniben

rosum bagırsak sorunum oldugu zman bımde bı cay war onu alıyom adı greenwood form
bıde annemın bıtkısel bı hapı war bekinus dıye bunları kullanıyorum bayagı ısıme yarıo dun yazmıssın benım kafa yerınde deel anca jeton dustu kusura bakma cnm

kankamla demıncek telde konustuk onada soledım sanada solıyım
dedımkıne
bırı gencılıgımı bırıde guzellıgımı yedı aklinialirimsmile
bıktım nan bu erkek mılletınden....

yaptıkları da başka bişey yokki be şeker bu erkek milletini.......
aklinialirimsmile

cokta tınn dıyon yanı en guzelı kusum olumunekankayizsmile

vallah tınn demeye çalışıyoz ama yapı itibari ile napalım kadın yaratılmış ve narin biraz zor oluyor tın demek ama yapmaya çalışıyoz her ilişki insanın ömründen 10 yıl yiyor be şeker düşüp toparlanmak epey zor oluyor ama yinede ayağa kalkmasını biliyoz işte
napalımmm guclubacismile

insanı zorla feminist yapacaklar olacagı yaniklava:

cnm ya inan öyle yapacaklar zorla. Bir arkadaşım epey şeyleri yaşadık paylaştık o her konuşmamızda vallah bunlar yüzünden tercihlerimi değiştirecem artık senide alırım der hep gülerizzz birden onu aklıma getirdin beaaa:dance:

cok dogru bı anlatım bıtanem
ben bosanma asmasında
depremden cıktım dıe dusunuodum en sıddetlısınden
pıncırdan sonrada
depremden cıktım artcı benı yıkmaz yıkamaz dıe motıwe edıyom kendımısempatiksalakcinni

gulum bu gidisle benide listeye alın dicem sanırımŞeniz

bıraz moralım yerıne geldı sengulum alla razı olsun senden walla yhazemuszemus

enesın dolabını toplatmıstım kuculenlerı ayırdık komsuya gotur dıye werdım yolladm ıcınde yazlık bı tsortte wardı
gıtmıs bızım zeusa(köpisimize)gıydırmıs
gulmekten gozumden yas geldı yha
ust tarafı olmusta alt kısmı bıol gelmıs bole belınden sarkıyo koca gobeklı gıbı bahcede kosturup duruo bıde tuhaf geldı tabııı zeusa bu ne dıo delırdı zawallım kaydirigubbakcemile3

Ne oluyo Sakarya size yahuukafamçokkarıştı
Moraller bozuk hastalıklar almış başını gitmişş:1shok:
Durun bi silkelenin..Uzun zamandır buluşmuyonuz galiba..Buluşun biranöncede kendinize gelin..
bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…