- 20 Ocak 2009
- 403
- 0
- 316
- 54
yok gulum benzemııın benım pıncır laz ondan sebep bılıom lazların durumunu
benım anyde manawdır
baba muhacır
bende kırma
ama huyum suyum muhacır bı damar wermıs rabbım akıllara zararsırnaşık şey
gunaydın cnm nasılsın?
iyiyim cnm sağolasın sende iyisindir inşallah ne zaman dönecen ada yaa.s.
hımmm yeni şekerler aramızda hemide ben memleketten
hoş geldin gülümmm aramıza
hımmm yeni şekerler aramızda hemide ben memleketten
hoş geldin gülümmm aramıza
hoşbulduk cnm sağol vereliniortak
tekrardan slm
abıme ben gıdıom 1bucuk trenı ıle
hakkınızı hepınız helal edın canlarım yol hali.............................
gıdıpte donmemek donupte bulamamak war..........
ben saa hayırlı yolculuklar diyesiye kaa,sen ordan beri gelmişsin ,gunaydın sakaryam ıstanbuldan sewgıler saygılar keyıfler nası bakalım
tünaydın tatlışım opuyorumnanaktan,saa o kaa yorum yasdım hiç cvp virmedin baa:sinifsinif:ama ama ben saa küsüm:dilcikar:günaydın sakaryam günaydın güzel hatunlarrrr zemuszemus
günaydın güzel şehrin güzel kadınları...ya ben burayı yeni keşfettim...herkese selamlar.........
semrıcanım carsamba yada persembe doncem
sengulum o damarı bazen ben bıle cekemıom yanı nası bı ınadım war bende daaa cozemedım
aney dıo bı dewede bıde sende wardır dıe:))))
yormamaya calısıom agırdan alıcam bu defa kusum da utu cokkk war yıne we benım en sewmedıgım ew ısı utudur yha(((
ben memleket derken ankarayımı kastettin canım
Aman dikkat et şeker ne oldu ki ellerine ???
Tamam sen gelmeden gitmem
Ne olsun beaa bu ara hastalık beni hiç bırakmıyor ki
Anam geldi mi hep birlikte geliyorlar. Geçen haftadan beri öyle grip gibiydim hala öyle kırgın vücut bide üstüne regl oldum oh ne ala zaten benim hep böyle olur
Bunda ii si can sağlığı işte :)
semrıcanım carsamba yada persembe doncem
sengulum o damarı bazen ben bıle cekemıom yanı nası bı ınadım war bende daaa cozemedım
aney dıo bı dewede bıde sende wardır dıe:))))
yormamaya calısıom agırdan alıcam bu defa kusum da utu cokkk war yıne we benım en sewmedıgım ew ısı utudur yha(((
rosumum saolasın dalum
hade sıze ıı sohbetler bende ıslere dalıom artıkın ne zman cıkarım ben bıle bılmıom:))))))))))))))
gomlek grawat olsa opupte basıma koycem zate amma welakın pantul war ondan nefret edııım cnmbilirim şekerr bazen ben bile kendime katlanamazken allah millete kolaylık versin yani :)
evet ya ütü gıcık hele erkeklerin pantolon gömlek ve krıvat olayıı ütülemek çok sıkıcı bea sakın çift çizgi yapma gızzz lak lak ederken bak hiç sevmem evde kalırsın sonra :roflol:
yaf bende işlere dalcamda ,senin ellere noldu bi desende ölle gitsen yaaolumunekankayizsmile
hemncıkın solıyım kuusum dun sabah kalktım sag ısaret parmagımın ılk bogumunda 2 tane ıltıhaplı sıwılce cıkmıs acaıp agrılı nsem onların baktım caresıne
trende gelırken alttan bı sıcaklık hossettım kalorıferler yaniii mı dıe kontrol edıım dedım sol ısaret orta we yuzuk parmagı kalorıfere bı guzel yapırtırdım kızardı sıstı bı acı bı acı sorma gıtsın abımde bepanten surdum onlar hafıfledı ızlerı war sımdı suya sokunca ıkısıde azacak bakalım ne yapcam
benden sıze tawsıye fazla merak adamın basına dert acıoooooooooo amannnnn dıorum yane:))))))))))))))
çok geçmşler ossun şengülcüüm,:Saruboceq:
aynen bu yıl benide bırakmaz oldu,bi taraf düzelse diğer taraf bozuluyo yaaakannehir
canım ben aslen ANKARA'yım ama 1990 yılından beri SAKARYA'dayım
Sen Ankarada nerdesin bakem :)
şu an ayrancı mesnevide oturuyorum ama 1 hafta önce ev aldım öveçlerden 2 aya taşınacam allah nasip ederse :sm_confused:
kızlar özür diliyorum karşı komşum kahve içmeye geldi kopukluk oldu biraz
panterim cnm geçmiş olsun diyorum sana bazen oluyor böyle kazalar benimde başıma gelir çok dalgın ve unutkanım diye .eee ne yaparsın koca biyerde ben çocukla bi yerde
songülcüm sağolasın iyi dileklerin için ben 6 senedir ankaradayım
roşum çok özür diliyorum senden inan görmemişimdir bende kör gözler var inanki kasti değil sakın küsme söz buluşmanıza denk geldiğimde yada geliyorum dediğimde buluşma ayarlarsınız artık benim için söz gönlünü alacam tamammı tatlım affettinmi beni olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?