Sakarya///54

anam pıncırın laz mııı allahhhhhhhhh kolayyyyyyyyyyylık versin panterrr :)
Anam o damar bende de varrrr aynen akıllara zarar
Şeker çok fazla yorma oralarda kendiniii
en kısa zamanda yuvaya dön kaydirigubbakcemile3

semrıcanım carsamba yada persembe doncem
sengulum o damarı bazen ben bıle cekemıom yanı nası bı ınadım war bende daaa cozemedım
aney dıo bı dewede bıde sende wardır dıe:))))
yormamaya calısıom agırdan alıcam bu defa kusum da utu cokkk war yıne we benım en sewmedıgım ew ısı utudur yha(((

tekrardan slm
abıme ben gıdıom 1bucuk trenı ıle
hakkınızı hepınız helal edın canlarım yol hali.............................
gıdıpte donmemek donupte bulamamak war..........

gunaydın sakaryam ıstanbuldan sewgıler saygılar keyıfler nası bakalım
ben saa hayırlı yolculuklar diyesiye kaa,sen ordan beri gelmişsin ,
bilmukabele şikerim bizde saa sakaryadan sevgilerimizi yollıyalım madem,yanında kokkulu öpçük opuyorumnanaktan
kolay gele kaydirigubbakcemile5
günaydın sakaryam günaydın güzel hatunlarrrr zemuszemus
tünaydın tatlışım opuyorumnanaktan,saa o kaa yorum yasdım hiç cvp virmedin baa:sinifsinif:ama ama ben saa küsüm:dilcikar:
günaydın güzel şehrin güzel kadınları...ya ben burayı yeni keşfettim...herkese selamlar.........

vaay biri güzel kadınlar mı dediaklinialirimsmileooy mest oldum zemuszemussaada tünaydın güzel kadınbayanssulusmile

anam o ütüyü kim sevii beabilmiyorumkismile
kolay gele kuşum,
bende çok kötü fena temislee dalmış durumdayım,nası çıkcem bilmiim amaaohaoldumsmile

rosumum saolasın dalum
hade sıze ıı sohbetler bende ıslere dalıom artıkın ne zman cıkarım ben bıle bılmıom:))))))))))))))

çok geçmşler ossun şengülcüüm,:Saruboceq:
aynen bu yıl benide bırakmaz oldu,bi taraf düzelse diğer taraf bozuluyo yaaakannehir

bilirim şekerr bazen ben bile kendime katlanamazken allah millete kolaylık versin yani :)
evet ya ütü gıcık hele erkeklerin pantolon gömlek ve krıvat olayıı ütülemek çok sıkıcı bea sakın çift çizgi yapma gızzz lak lak ederken bak hiç sevmem evde kalırsın sonra :roflol:

gomlek grawat olsa opupte basıma koycem zate amma welakın pantul war ondan nefret edııım cnm
bıızm ewde pantulları baba utuler kendısı terzıdır:)))

yaf bende işlere dalcamda ,senin ellere noldu bi desende ölle gitsen yaaolumunekankayizsmile

hemncıkın solıyım kuusum dun sabah kalktım sag ısaret parmagımın ılk bogumunda 2 tane ıltıhaplı sıwılce cıkmıs acaıp agrılı nsem onların baktım caresıne
trende gelırken alttan bı sıcaklık hossettım kalorıferler yaniii mı dıe kontrol edıım dedım sol ısaret orta we yuzuk parmagı kalorıfere bı guzel yapırtırdım kızardı sıstı bı acı bı acı sorma gıtsın abımde bepanten surdum onlar hafıfledı ızlerı war sımdı suya sokunca ıkısıde azacak bakalım ne yapcam
benden sıze tawsıye fazla merak adamın basına dert acıoooooooooo amannnnn dıorum yane:))))))))))))))

aman be panticiim olcek işmi yaf,ama daa genççiz ya akıl edemiiz bölle şeyleri dimee:ecrin_bebek:
neysem suya sokma fazla ya,eldiven kullan,geçmş olsun:Saruboceq:
hade artıkın işlere balıklama dalalım hep berabeer sositososito

kızlar özür diliyorum karşı komşum kahve içmeye geldi kopukluk oldu biraz
panterim cnm geçmiş olsun diyorum sana bazen oluyor böyle kazalar benimde başıma gelir çok dalgın ve unutkanım diye .eee ne yaparsın koca biyerde ben çocukla bi yerde

songülcüm sağolasın iyi dileklerin için ben 6 senedir ankaradayım

roşum çok özür diliyorum senden inan görmemişimdir bende kör gözler var inanki kasti değil sakın küsme söz buluşmanıza denk geldiğimde yada geliyorum dediğimde buluşma ayarlarsınız artık benim için söz gönlünü alacam tamammı tatlım affettinmi beni olumunekankayizsmile

saol bebnkım kendı hatam ıste oldu ıns... daha kotusu olmaz
rosumum pamık gıbı kalbı wardır takıldı sana kesın:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…