tünaydınlar kıslar,opuyorumnanaktan
canomcum hoşgelmişin cncaazım,bende de 250.sayfa olmuş,özlettin kendini bea,olumunekankayizsmile
semricancıım,hoşgelmişin tatlışım,opuyorumnanaktan
öncelikle geçmş olsun deyim,kendine dikkat et,acil şifalar dilerim,:Saruboceq:
yeni eviniz hayırlı olsun,rabbim sağlık ve huzurla oturmak nasip etsin inş.:Saruboceq:
oğluşunun fırlama olduu fotodan belli,maş.cin gibi bakıyo,
benim oğlumda öleydi,büydükçe duruluyo,sağlıklı olsunlar yeterki,:Saruboceq:
benim annemlere,yakınmış annenlerde,aynı semtin kızımıyız kıs yoosam,yerimseniben
pantişim yaa,yine silip süpürmüşün bile,dimek iyisin maş.
ay bizde çok korktuk bodrumu su basmaa ramak kalmıştı ki,durdu yağmurbilmiyorumkismile
benim dünkü tutukluum kalmadı ama ,ağrım var bea,
boynum sırtım kopuyo,bide iyileştim diye temizliğe başlıcaktım,ne talihsiz hatunum yaa,akannehir
saçlarıma cnm çok sıkık bide,rengim güzel olduda,kesimi çok çirkin oldu, zati hacimsizdi,
hepten kafama yapıştı,bi tutam saç kalmış kafamda,meğer seçtiim model gür saçlarda güzel dururmuş,akannehiree bunu sen bana kesmeden desen ya kuaföör hatunu,:umursamaz:
zor uzatmıştım zati gitti saçlarım gittiii,:gitme:
aferin kıs ellerine sağlık,tebi evde yapılan her bişe hazırlardan iyi olar,
acaba diyim bi ara gidipte iyice kısa model mi kestirsem,bari cöleyle felan şekil veririm
ben uzun yıllar kısa saç kullandım,
az bi şe cöleylen şekil verip çıkıyodum,
şimdiki modeli sevmedim yaa,
rengin güzellini bile kısıtladı kalleş model,belkim kestirrim kısacık boshayallersmile
neysem yaa,evdekiler saç deel,yimek bekler,kuru fasülye koyiim pişmee anca hazır olurkaydirigubbakcemile
selam hatunlarr
öncelikle semricancıım hoş gelmişin bacumm.her daim bekleriz.valla bende çocukkene yenicaminin sokağında oturdum.adapazarı küçük yer herke herkesi tanır..yerimseniben
eltimcim bence saçların çok güsel..kendi kendine kuruntu ediysınn
panterim kıs valla birden nasıl yağdı yaaa gözlerim aynen bölee olduuakannehir
neysem ben bugün teyzoşuma ordanda anacığma gidiyorum
gel valla ne kaa güzel olar,inş.sana da uydururuz,öle tertip ederiz buluşmamızıopuyorumnanaktan
kıs çenecikim,neee zıvanadan çıkıyon,aklinialirimsmile
tvlerden medet umma kuzumguclubacismile,az daa büyü alırım seni oğlumaazemuszemus
iyi akşamlar kızlar dün akşam bugün için evdeyim görüşürüz dedim amma velakin gelecek olan misafirlerden habersizdim-tatlicadiarzu-pazar uyurum dinlenirim diye düşünürken sabahın erken saatlerinde kalkıp temizlik ve hazırlık yaptım ooof off benim kötü kaderimdelikafaduldenşaka tabi bunlar gelenler hoşgelmiş sefalar getirmişler banada değişiklik oldu yedik içtik güldük eğlendik sengözlerimebaksanabbu arada pazar falan ama yinede güzel sohbetler olmuş
semrecan hoşgeldin gülüm aramıza nedemek aramıza almak her zaman bekleriz yeterki sen bizi terki diyar eyleme
toplanında gelin kızlar bi gün benim yeni mekana salatalar süper hergün mutlaka hafif bi tatlımızda oluyo çay kahve emrinizde haberiniz olabuyrunnnnnnnnn
evet pantercim..bugün ilk defa evden çıktı yürüyerek çok şükür rabbime..:Saruboceq: anneme götürdüm onu.gerçi yarı yola kadar yürüdük sonrası arabayla gittik.bir nevi kırk uçurduk.kaydirigubbakcemileçabuk yoruluyo ama çok şükür rabbimeebende ole oldum wallakın pisicim.........
teyzosun amelıat olanmıydı kusum??
gel canım bekleriz her daim.olumunekankayizsmilegerçekten insan sima olarak bile tanıyabiliyocanım sağolasın gelicem inşallah benim oturduğum yer eskiden kurbanlar sokağıydı orada doğdum orada büyüdüm oradanda gelin çıktım yerlileri sima olarakta olsa kesin bilir birbirini kesin ayarlamaya çalışacam birdahaki buluşmaya kendimi :içelim:
çenekuşum Şeniz cancağazım hep gel emiiolumunekankayizsmileinşallah yapalım bişiler roşum opuyorumnanaktan
ben büyümeyim daha fazla şekerim, oğlun büyüsün kaydirigubbakcemile3
ben kendimi dipfirize atayım, bikaç sene orda durayım napim boshayallersmile
bu arada bi uğruyorum bi yok oluyorum, böyle mahallenin delisi gibi pek bişeyden haberim olmadan ortaya alakasız bişeyler yazıyosam kusura bakmayın emi
sizi cevolum ben olumunekankayizsmile
beyazım hakket az uğrar oldun buralara..inş.bigün bizde bigün uğrarız yanınazemuszemusiyi akşamlar kızlar dün akşam bugün için evdeyim görüşürüz dedim amma velakin gelecek olan misafirlerden habersizdim-tatlicadiarzu-pazar uyurum dinlenirim diye düşünürken sabahın erken saatlerinde kalkıp temizlik ve hazırlık yaptım ooof off benim kötü kaderimdelikafaduldenşaka tabi bunlar gelenler hoşgelmiş sefalar getirmişler banada değişiklik oldu yedik içtik güldük eğlendik sengözlerimebaksanabbu arada pazar falan ama yinede güzel sohbetler olmuş
semrecan hoşgeldin gülüm aramıza nedemek aramıza almak her zaman bekleriz yeterki sen bizi terki diyar eyleme
toplanında gelin kızlar bi gün benim yeni mekana salatalar süper hergün mutlaka hafif bi tatlımızda oluyo çay kahve emrinizde haberiniz olabuyrunnnnnnnnn
nan beyaz sankım kaderın bana benziii he temizlik yemek yaniii
salatalara sozum yok gercekten ama tatlıkafamçokkarıştıhele dun aksamkıklava:
bende aksam ustu cıktım benım herufle bulustuk
kazımpasaya kofte yimeye gittik cokacimcoook
sonada hasret gıderdık saatlerce konustukŞeniz:asigim:
gelırken canoma ugradık emanetlerımı aldım sımcık ewdeyım
utu yapcem bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmm-tatlicadiarzu-
her zaman öyle olmuyo canım hele geçen gün kar pastası diye bi tatlı yaptık ben bayıldım açıkçası 3 4 dilim yedim kadını batıracamkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?