kızlarr bi gün yapalım toplanalım ya çok zor değil...vatan mekan 54 ne de olsa bende tanışmak isterim sizlerle canlarım benim...... olumunekankayizsmile
:umursamaz:düşüniim azcıkın boshayallersmilekızlar özür diliyorum karşı komşum kahve içmeye geldi kopukluk oldu biraz
panterim cnm geçmiş olsun diyorum sana bazen oluyor böyle kazalar benimde başıma gelir çok dalgın ve unutkanım diye .eee ne yaparsın koca biyerde ben çocukla bi yerde
songülcüm sağolasın iyi dileklerin için ben 6 senedir ankaradayım
roşum çok özür diliyorum senden inan görmemişimdir bende kör gözler var inanki kasti değil sakın küsme söz buluşmanıza denk geldiğimde yada geliyorum dediğimde buluşma ayarlarsınız artık benim için söz gönlünü alacam tamammı tatlım affettinmi beni olumunekankayizsmile
he yaa :kedi:beniim kalpim pamıktan kaydirigubbakcemile2saol bebnkım kendı hatam ıste oldu ıns... daha kotusu olmaz
rosumum pamık gıbı kalbı wardır takıldı sana kesın:teselli:
anlaşırız tebii kısıım, bide ben arnafut geliniim bilin miisositosositoroşum hem biz seninle anlaşırız sen boşnak ben arnavut kızı kaydirigubbakcemile5
kızlarr bi gün yapalım toplanalım ya çok zor değil...vatan mekan 54 ne de olsa bende tanışmak isterim sizlerle canlarım benim...... olumunekankayizsmile
hanimiş binim komşilerim
nasıllarmış a.s.
:1hug:
ııdır bebenkım senden naber dun gecerken el salladım :gitme:
hıssettınmı bıdanemkaydirigubbakcemile
yakında buluşma var sanırım oh oh çok güzel yeni arkadaşlarlada tanışıcaz heyecanlandım bakın şimdidelikafadulden
kızlar bu cumrtesi ne derseniz benim mekanda hem cumartesileri bizim lahmacunda günümüz yanında yemeklerde oluyo tabi açayımmı konu
neysem siz gelipte cevap verene kadar ben uyurum iyisimi açayım konuyu sorun olursa bidaki haftaya kaydırırız
:umursamaz:düşüniim azcıkın boshayallersmile
taam barışalım madem,buluşmayı bekleyemem yaf ben,o kaa zaman küs durulmu kıs günah olar,gel öpiimŞeniz
anlaşırız tebii kısıım, bide ben arnafut geliniim bilin miisositososito
tanışalım kaynaşalım kuzuum aklinialirimsmilebuluşmalarımıza beklerizopuyorumnanaktan
iyii gecelerrrr sakaryammm öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan
hissettim panterim opuyorumnanaktan
saat 2 gibi yüreğim hop etti :))
ayy tarihine bakayım aşkum, bakarım inşallah uyar delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?