Sakarya///54

hepinizi o kadar çok merak ediyorumki tanışmayı çok istiyorum allah nasip eder inşallah kıskanıyorumda bu arada hepiniz orada birarada ben burada tek başıma revamı bu şimdi mafoldumben

kızlarr bi gün yapalım toplanalım ya çok zor değil...vatan mekan 54 ne de olsa bende tanışmak isterim sizlerle canlarım benim...... olumunekankayizsmile

:umursamaz:düşüniim azcıkın boshayallersmile
taam barışalım madem,buluşmayı bekleyemem yaf ben,o kaa zaman küs durulmu kıs günah olar,gel öpiimŞeniz
saol bebnkım kendı hatam ıste oldu ıns... daha kotusu olmaz
rosumum pamık gıbı kalbı wardır takıldı sana kesın:teselli:
he yaa :kedi:beniim kalpim pamıktan kaydirigubbakcemile2
takıldım tebii birbirimizin huyunu nasılda biliiz bak demiiolumunekankayizsmile
roşum hem biz seninle anlaşırız sen boşnak ben arnavut kızı kaydirigubbakcemile5
anlaşırız tebii kısıım, bide ben arnafut geliniim bilin miisositososito
kızlarr bi gün yapalım toplanalım ya çok zor değil...vatan mekan 54 ne de olsa bende tanışmak isterim sizlerle canlarım benim...... olumunekankayizsmile

tanışalım kaynaşalım kuzuum aklinialirimsmilebuluşmalarımıza beklerizopuyorumnanaktan

yakında buluşma var sanırım oh oh çok güzel yeni arkadaşlarlada tanışıcaz heyecanlandım bakın şimdidelikafadulden

kızlar bu cumrtesi ne derseniz benim mekanda hem cumartesileri bizim lahmacunda günümüz yanında yemeklerde oluyo tabi açayımmı konu

neysem siz gelipte cevap verene kadar ben uyurum iyisimi açayım konuyu sorun olursa bidaki haftaya kaydırırız

hanimiş binim komşilerim

nasıllarmış a.s.

:1hug:
ııdır bebenkım senden naber dun gecerken el salladım :gitme:
hıssettınmı bıdanemkaydirigubbakcemile

yakında buluşma var sanırım oh oh çok güzel yeni arkadaşlarlada tanışıcaz heyecanlandım bakın şimdidelikafadulden

kızlar bu cumrtesi ne derseniz benim mekanda hem cumartesileri bizim lahmacunda günümüz yanında yemeklerde oluyo tabi açayımmı konu

neysem siz gelipte cevap verene kadar ben uyurum iyisimi açayım konuyu sorun olursa bidaki haftaya kaydırırız

nerde war kım bulusuo nan ben 7 24 burdayım benım nıe haberım yok bulusmadanbilmiyorumkismile

tamam yaa canım benim kesin anlaşırız ya sen bizden birilerinin gelini çıkıyormuşsun ne güzel olur yaaa olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…