sempatiksalakcinni sizede kafayı yedirtecem arka arkaya sıraladım
allahtan övünmek gibi olmasın ama beceriyorum herşeyi yoksa bırakamazdı eşim yanlız tuttuğumu koparırım evelallah bi bitsin bak mis gibi olacak evim koyacam resimleride fikrinizi söylersiniz
duvar kağıdımı boyamı perde halı mutfak seramik daha sayayımmı 2 gündür eşim buradaydı sabah 6 da yolcu ettim onlada bakmıştık bugün çocuğu okula ben sokaklara gurbet elde tek ve kadın başıma üstelik sakat bacakla migrenimde tuttu mafoldumben
sempatiksalakcinni sizede kafayı yedirtecem arka arkaya sıraladım
canım ya zor iştir kadın başına halletmek herşeyi bilirim
annem yıllarca (babam yurt dışında iken) hep tek başına hem anne hem baba işi yaptı ya zordur
ama sıkma canını her işin başı sağlık gerisi olur zaten
aman panter bizde sıyıralaı çok oldu be gülümmm
doktor artık kendi haline bıarka dedi yıllardır :sm_cool:
senın anne de dişli ımıs maasallah sengulum.........
walla benımkı cokkkkkkkkkkkkkk uzun zaman oldu
bu halımden de memnunum lülülülülülü
bızde mutluolduk gulum ne demek ınsan ınsanın bole zamnlarda zehrını alıyodoğru söylüyorsun ay iyiki sizi buldum yaaa ne güzel herşeyi paylaşıyorum moral oluyorsunuz bana sağolun birde tanısam dün son buluşmanın fotolarına bakayım dedim daha önce bakıp yorum yazmıştım şimdi açamadım resimleri bakacaktım hepinize tek tek
vallah bende çok memnunum halimden
annem çok dişlidirrrrrrrrrrrrrrr
eh çektik galiba bizde ona
ben kaçar bir kahve içem yan komşudaa
sen de hayırlısı ile gel şekerrr
şengülll kaçarrrr
öptümmm siziiii
:1hug:
ne kusuon gıııı
daa ortada fol yok yumurta yok
beyaz kendıne musterı arıooooosempatiksalakcinni
bunları okuyunca öldürecek benı kesınaklinialirimsmile
ne müşterisi kız sanki paralar benim cebe girecek isterseniz başka yerde buluşun ama ben gelemem onu düşündüğüm için buraya çağırıyorum hem rahat edersiniz diye aşkolsun yaneee :dilcikar:tabi sen buraya bi dön bilahare konuşuruz bu konuyu yine:mymeka:
arkadaşlar çaresizliğimden şu anda oturup ağlıyorum 8 ay oldu evleneli evimin sorunu bitmedi rutubet şimdide böcek bastı birde 8 aylık hamileyim ben ne yapıcam şimdi ev bakıyorum çıkmak için ama ev sahipleri çok ama çok insafsız erenlerde oturuyorum çarşamba pazarına yakın 400 milyona 400milyona ev arıyorum ama yok kimsede inmiyor herkes 500 600 istiyor sakaryada bukadar maaş alıpda veren varmı anlamıyorum kimseyide tanımıyorum çok sıkıldım erenlerde oturan çarşapazarı erenler sağlık ocağı civarı kiralık ev olan varsa lütfen yazsın son çarem burası kaldı kirada problem olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?