Sakarya///54

kızlar bende sakaryada okudum 2 yıl sapanca kırkpınarda ınanın yarım orda kaldı kırkpınar bı cennet :) ben orda yasamak ıstıyorum erkek arkadasım da oyle ılerde evlenıce orda bı evımız olsun cok ıstıyorum allah bılıyo kalbımı :)))))))) kırkpınarda yasayanlar varsa msj beklıyorum ya mıs gıbı havası var tel dolapta pısen acma,pohaca nın tadı ıst.yok bana soranlar nerelısın dye sakarya kırkpınarlıyım dyorum yada ordan bırın bulup da evlensem mı acaba? :))))))))))))))))))))) opuyorum haepınızı selamlar

:teytey:
kızlar slm.mirmirmirmirbugün baya üzüldüm artık inandımki yaş ilerlemiş.CADIARZUgöz dr gittim.ve uzak gözlüğü verdi..demekki 40 yaşını bulunca böyle oluyormuş.senağlama
merhaba canım arkadaşım HAYDEÇ üzüldüğün şeye bak arkadaşlarında dediği gibi küçük yaşta gözlük takan var ..alah başka dert keder vermesin..herşey gönlünce olsun

:teytey:
merhaba canım arkadaşım HAYDEÇ üzüldüğün şeye bak arkadaşlarında dediği gibi küçük yaşta gözlük takan var ..alah başka dert keder vermesin..herşey gönlünce olsun

küçük yaşta taksaydım üzülmücektim zaten...bu öyle değilki yaşlandığımın habercisi ondan bacım-tatlicadiarzu-

haydeç cim her yaşın ayrı bir güzelliği var takma kafana genç kalsak sürekli düşün sevdiklerimiz olmadıktan sonra neye yararki önemli olan hangi yaşta olursak olalım sevdiklerimizle beraber mutlu huzurlu olmak paylaşmak değilmi

cağol topram..rabbim başka keder vermesin önemli olan bu. zamanla tabiki alışıcam.hihoyyyt

iyi akşamlar kızlar nabersiniz benmi? iyim çok şükür yaa iş hayatına ayak uyduırmaya çalışıyorum bu gün benim avukatla görüştüm mahkeme günü belliymiş artık ama broda olmadığı için söyleyemedim pazartesi öğrenecem bakalım özgürlük tarihim ne zamanmış sizlerde bildirirm yine kardeşiniz dualarınıza çok ihtiyacı olacak anlayacağınız bizimkide almış celbi bu gün msj yağmuruna tuttu beni 5 aydır aklı nerdeyse eeee tabi şimdi paçaları tutuştu kötükedihüso

beyaz toprak hakkında ne hayırlısıysa o olur inşallah özgürlük falan yazmışsın eşinden ayrılıyorsun heralde çok üzüldüm yinede hayırlı neyse o olsun allah yardımcın olsun çocuklarda olunca çok zor üzüldüm senin adına ama böyle mutluysan hep böyle kal gülen yüzün hiç solmasın

beyaz toprağım öncelikle işin hayırlı olsun.rabbim bol kazançlar versin.mahkeme konusuna geince sen kendin için olanın en iyisini bilirsin.allah yardımcın olsun tabii ki dualarımız ve kalbimiz seninle...
yeşilgözlüm yüreği ne kadar güzel bir insasın.allah kızınızın talihini güzel etsin...
hepinizi çok seviyorum.......

canım sağ ol bugün aradılar önümüzdeki hafta eve gelecekler araştırmaya emniyetten kalacağı yeri görmek için şuan olumlu gibi inşallah problem çıkmaz yetimin yüzü güler

yeşil gözlüm inşallah hayırlısıyla olur seni görseler yeter zaten izin verirler sen hiç sıkıntı yapma hayırlı olsun işi

merhaba kızlar..herkes iyidir umarım... bende iyim eşim izinde 1 aydı artık işe başlasa diyorum fazla tatilde sıkıcı oluyor doğrusu.. hergün geç kahvaltı filan ..neyse salı başlıyor artık eski düzenimimize gireriz artık..öptüm,sevgiler arkadaşlar..

kardesim Allah hakkinda en hayirlisi o ise onu versin.Umarim diledigin seylere kavusursun.isin de hayirli olsun .bol kazanclar.Türkiyeye gelirsem artik bir cay ismarlarsin.

Varya ablacim adamlari ancak is pakliyor.Sikilmakta haklisin.Adamlar evde olunca evin isi hic bitmiyor.Ne istekleri bitiyo nede keyifleri oluyo.

canım sağ ol bugün aradılar önümüzdeki hafta eve gelecekler araştırmaya emniyetten kalacağı yeri görmek için şuan olumlu gibi inşallah problem çıkmaz yetimin yüzü güler

Ablacim insallah her sey yolunda gider.Bu isi hayirlisiyla kotarabilirsen ne sevaba girersin.Umarim hersey gönlünce olur.

iyi akşamlar hemşolarım nerelerdesiniz umarım herşey yolundadır yeşilgözlü ablacım senden haber varmı diye baktım bişey göremedim inş. kardeşimiz için hayırlı haber vardır akşamınız hayırlı olsun hepinizi öptm...Şeniz

cnm tabiiki dualarımız seninle sen yeterki iste hakkında hayırlısı neyse o olsun allah yardımcın olsun çok öpüyorum seni....Şeniz
yeşilgözlü ablacım sana sormuştum haber varmı diye şimdi gördüm mesajını yerimsenibenallah kızınızın gönlüne göre versin...

canım allahın izniyle hiç bi problem çıkmaz.senin güzel yüreğini görsünler yeter..Şeniz

canım benim çok teşekür ederim umarım bundan sonra göz yaşlarımın sonu olur ve artık bende gülerim dediğin gibi hakkımda hayırlısı rabbim bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaştırsın....
çok sağolasınız yaaa bayılıyorum sizlere bu samimiyatinize hiç tanımadığınız birine böyle kucak açıp içten dua edişinize hepinizden Allah razı olsun...
kardesim Allah hakkinda en hayirlisi o ise onu versin.Umarim diledigin seylere kavusursun.isin de hayirli olsun .bol kazanclar.Türkiyeye gelirsem artik bir cay ismarlarsin.
lafı bile olmaz canım memnuniyetle zaten senle tanışamamanın üzüntüsü hala içimde her zaman beklerim bi tanem...

canım çok çok teşekkür ederim inanınki sizler sayesinde moralim çok yüksek ve kendimi hiç ama hiç yalnız hissetmiyorum öptüm canım...

evet kızlar tekrar ne zaman buluşuyoruz kim ayarlıyo bu seferki buluşmayı bu arada boşverden haberi olan varmı cadı hala tatilden dönemedi bodrumlarda kala kaldı neden acepCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…