Sakarya///54

Selam millet

Kimse uğramamış bugün..

Dün beyazımın doğum günüydü.Sabah kahvaltı ettik.Sonra sevdiceğinin yanına gitti..

Yarın itibariyle 5 günlük bir diyete başlıyorum.Yetti artık her görenin aaa kilo almışın ne güzel olmuş demesine.Hatta bugün biri hamilemisin diye sordu ya işte o son noktaydı.Kimse beni tutamaz beyazın 5 günde 2 kilo verdiği diyete başlıyorum yarınn

selam cicim nabersin
ben yoğunum izine kadarda öyle olucam sadece okuyorum yazmaya fırsat bulamıyorum

kız sen kaç kilosunki şimdi diyete takmışsın?
evlilik kilo alımına sebep oluyor zaten genelde

bende de hala doğum kilolaları var ama takmıyorum artık takınca daha çok alıyorum zemuszemus

iyigeceler hanımlar öncelikle hatırlayıp telde sms ile ve burda doğum günümü kutlayan herkeze çok tşk ederim özelliklede boşverime sağolsun beni o güzel evinde mükellef bi kahvaltı sofrasıyla ağırladı 3:30 a kadar beraberdik daha sonra ayrıldım ordan kısaca şunu söyleyebilirimki bir yaş daha yaşlandım üzüntüsü yaşamadığım bi doğum günümdü ve iyiki doğmuşsun kızım dedim herşeye rağmen hayat çok güzel arkadaşlar

59 kiloyum canım.Ben 55-56 kiloya alışığım zaten banada çok geliyordu.Birde çevredekilerin söylemesi tuz biber oldu..
Akşam patatesimi haşladım.Birazdan yerim azcık..

59 kiloyum canım.Ben 55-56 kiloya alışığım zaten banada çok geliyordu.Birde çevredekilerin söylemesi tuz biber oldu..
Akşam patatesimi haşladım.Birazdan yerim azcık..

kısss 59 nekiiii :1shok:
ben o kilo ile hamile kaldım gerçi benimde bekarlığım boyunca kilo standart 55 idi benim en rahat olduğum kilo.
şuan kaç kiloyum biliyinmi sen delikafadulden delikafadulden

hadi ye patatesini afiyet ossunnn

Günaydınnnn

Bu ne yavv akşam kimse uğramamış..Ceren olmasa kimse gelmiyecek

yarın sakaryadayım inş :) yaşadığınız yerleri bir göreyim bakalım. ve yaşayacağım yeri..

Kızlar panterim canom ....
ben geldim ama hala kimse yok resimlerde yok
nerdesiniz siz bakemmmmm
Ay panterim arayınca ne mutlu oldum ya hemen buluşmaya geldim
Çarşambayı neyim bırakıp geldim valla....
İyi de oldu opuyorumnanaktan
Bide beyaz topraka uğradıkkkk
Bu arada yeni arkadaşımız semircanla da tanışmış oldukkkkk
Neyseeee
:lepi:

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım ben gayet keyifliyim sağolsun arkadaşlar bugün bana çok hoş bi süpriz yapıp toplanıp gelmişler cano şengül panter ve taa ankaralardan gelen ve tanıştığıma çok memnun olduğum semircan tekrardan çok tşk ederim inanın çok memnun oldum her zaman beklerim herkeze kapım açık=)))
canocum sana ayriyetten çok çok tşk ederim o göz nur döktüğün el emeğin tepsi için ömrümün sonuna kadar saklıcama emin olabilirsin bugüne kadar aldığım en değerli hediyelerden biri benim için canım arkadaşaım seni çok seviyorum iyiki varsın..

vay vay bide resim çekildiniz haa bak bak benim oradada çekilseydik yaa tüh aklımıza gelmedi bidahaki sefere inş...

sengulum bebegım bugunde solemıstım ewe gıdınce ısım waa dıye ancak bıttı bendekı el awuca gelen tek resım bu tatlım

ıı geceler sakaryam
semrıcan aradıgın ıcın tsk ederım cnm ıns... memnun kalmıssındır ben kendı adıma senı tanıdıgıma ck memnun oldum
sengulum tabıkı arıcam ılk aklıma gelenlerdendın zaten
ne dmek her zman arıcam operem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…