Sakarya///54

Bu yıl başkasıyla pikniğe gidip kutlarsın doğumgününü belkide boshayallersmile

evet canım boşveeeeeeeeerrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

amin canım amin rabbim tüm bebişleri anasına babasına bağışlasın inşallah :Saruboceq:

topikleri gezmiyorum gezemem çünkü çok var sadece gezdiğim ve yazdığım topikte yazanları (sen gibi) takip ediyorum nerelere takılıyor diye az çok bilgi edinmek amacı ile o kadar bilmiyorumkismile

woowww sakarya caddesi benim semtimdir ben oralarda büyüdüm hep tam olarak neresi ki???

sağol canım çok ciddi zarar yok şükür maddi hasar var sadece.

hımm anladım iyi fikir sende görmüş olursun buraları evde içine siner hem.
zamanı belli olsaydı geldiğinizde yardımcı olabilirdim belki size canım yaaa ben 16 temmuza kadar adapazarındayım 16 temmuzdan sonra 5 ağustosa kadar izinde olucam antalyada o zamandan önce gelirseniz eğer yardımcı olmaya çalışırım haberin olsun tatlım.

bebikim hastalandı teyzeleri ateşi yükselmeye başladı. kustu. ishal.. yarın doktora götüreceğiz. inş bu geceyi de rahat geçiririz.

canım benimmmmmmmmmmm yiğit hastamı oldu ne oldu?
neden oldu böyle yaa hava değişimimi etkiledi acaba yavruyu çok çok geçmiş olsun tatlım umarım şuan çok daha iyidir....

hee ya kaynaştıkkkk zemuszemus zemuszemus zemuszemus

valla ben hep buralardayım canım izin haricinde sıkılmam yaniii siz benden sıkılmayında sempatiksalakcinni

sen bu yılki doğum günün için bence daha özel planlar yap tatlım :asigim: ohaoldumsmile

Günaydın Sakaryaaaolumunekankayizsmile

günaydınnnnnnnnnnnnn tazecik gelincik opuyorumnanaktan

sakaryam gunaydın............................

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhabalar.
nasılız bugün? cumanız hayırlı olsun. ceren54 tanıdıkmı çıkacaz yoksa :)))) ben özelden yazarım tam yeri ok. görüşmek üzere şu an kimselere yok...

merhabalar.
nasılız bugün? cumanız hayırlı olsun. ceren54 tanıdıkmı çıkacaz yoksa :)))) ben özelden yazarım tam yeri ok. görüşmek üzere şu an kimselere yok...

yaaa bilmemkine olabülüüüü tanıdık çıkabilirizde çıkmayabilirizde
sen yaz grş. opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
başım ağrıyor fena. üzüntüden heralde oğluşu götürdük doktora işte. kakasında mikrop çıktı. mikrop kapmış yavrukuşum.. emekliyor sürünüyor. her bulduğunu ağzına götürüyor ve sonuç bu işte. iki tane ilaç verdi ama içmek istemiyor. veresiye canımız çıkıyor..

geçmiş olsun. Allah şifa versin.
ama merak ettim remini ekle de bide tarif edeiver canım olmazmı. ben denerim onu. hangi yöreye ait bu mantı?
tamam inş annem tekrar yaptığında hem resmini hem tarifini yazarım yaparsın. tavsiye ederim yani güzeldir. kütahyanın mantısı bu. ama kütahyada da herkes bilmez. babamın köyüne ait.annem de gelin olduktan sonra öğrenmiş :)
tşkler cano. kızım değil yalnız oğlum :) yiğit paşam..
çok çok geçmiş olsun güzelim rabbim acil şifalar versin..
teşekkürler canım. amin.
benim gitmeye niyetim yok pek hatta gelmeye niyetim var bakalım o zaman daha güzel kaynatırız inş..
tşkler canım. sen yardımcı oldun olacağın kadar. bakalım tokiden denk gelirse uygun bişi ev mi alsak diye de bir fikrimiz var. belli olmaz yani. nasip.. yiğit baya hasta canım ya. ishal. bugün beş oldu yaptığı sabahtan beri. su gibi gidiyo. kusuyo.. azcıkta ateş. geçer inş. oğluş iyi olunca geleceğiz bakalım inş. cok merak ediyorum oraları.

cok cok gecmıs olsun bebenkım yha
o zamanlarda oluyo bebeıkler neyın zararlı oldugunu bılemıyorlar rabbım sıfalar wersın

canımmmm çok çok geçmiş olsun hayatım çok üzüldüm yaaaa inşallah yiğit paşamız bir an önce toparlanır annesi.
canım ilaç emziği al onun içine dök ilacını o zaman farkında olmadan emziği emerken ilacıda içer. biz cerene onu kullanıyoruz hep.

ne demek hayatım keşke elimden bir şeyler gelsede işinize yarasa....
ooo ev alma niyetindesiniz demek bu çok daha güzel bir haber inşallah denk gelir uyarda alırsınız canım hadi bakalım hayırlısı.

ooffff Annelik zor.... :teselli:

iyigeceler millet
anlaşıldı bu doğum günü evde kızımla geçecek ,akşamada ne olur bilemiyorum?
yolu düşenleri hafta içi benim dükkana beklerim sabahları sıcak boşnak böreğimiz var bide mis gibi çay ohhh gelinde beraber kahvaltı yapalım her daim müsaitim çok yoğun değiliz.

beyaz benım olayı bılıon
kızları bılmıom
gordugun uzre henuz kımseden ses cıkmadı

cok cok gecmıs olsun bebenkım yha
o zamanlarda oluyo bebeıkler neyın zararlı oldugunu bılemıyorlar rabbım sıfalar wersın
tşkler canım. şu anda aynı devam ediyor. inş şu ilaçların etkisi biran evvel başlar
inş toparlanır güzelim amin.. ev alma niyeti birden oluştu aslında. biraz da cesaret edemiyorum ben ama bakalım net değil yani. hayırlısı olsun.
senin doğum günün ne zaman beyazcım? geçen yıl birlikte mi kutlamıştınız? bu sene neden olmadı birliktelik? çok sordum ama meraklıyım napiimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…