iyigeceler hanımlar bakıyorum çok güzel kaynaşmışsınız yeni gelen arkadaşlar iyiki katıldınız aramıa ne güzel bi hareketlilik bi şenlik getirdiniz aman haa sakın sıkılıp kaçmayın bi müddet sonra..
bu pazar benim doğum günüm öyle piknik tarzı bi buluşma ayarlasakmı dedim ama pek kimsenin zamanı uymadığı için bu sene olamıcak sanırım sağolsun bu topikte şimdiye kadar gördüğünüz arkadaşlarımın hepsi geçen yıl beni yalnız bırakmamışlardı bu senede böyleymiş nasip napalım hayırlısı
EVET HAKLISIN. ARTIK BOŞVERDİM ZATEN BENDE. ÇOOOK kafamda hep bu konular vardı. hayatım hiç anlamadan bebek üzerine kurulmuş meğerse bunu şimdi daha iyi anladım. olacağına varır her şey. yavrun çoook tatlı maşşaallaaaahhhAllahım sana bağışlasın nazarlardan korusun.geaiyorsun demek topicleri. beşköprüde oturuyorsun demek. bende merkezdeyim. sakarya caddesinde..
çok geçmiş olsun şu yıldırım olayları. inş başka bi zarar yoktur canım..geldi eşim kütahyada. ikimiz tekrar geleceğiz ev bakmak için. ama tam zamanı belli değil. bi hafta on gün sonra olabilir belki.
bebikim hastalandı teyzeleriateşi yükselmeye başladı. kustu. ishal.. yarın doktora götüreceğiz. inş bu geceyi de rahat geçiririz.
iyigeceler hanımlar bakıyorum çok güzel kaynaşmışsınız yeni gelen arkadaşlar iyiki katıldınız aramıa ne güzel bi hareketlilik bi şenlik getirdiniz aman haa sakın sıkılıp kaçmayın bi müddet sonra..
bu pazar benim doğum günüm öyle piknik tarzı bi buluşma ayarlasakmı dedim ama pek kimsenin zamanı uymadığı için bu sene olamıcak sanırım sağolsun bu topikte şimdiye kadar gördüğünüz arkadaşlarımın hepsi geçen yıl beni yalnız bırakmamışlardı bu senede böyleymiş nasip napalım hayırlısı
Günaydın Sakaryaaaolumunekankayizsmile
sakaryam gunaydın............................
merhabalar.
nasılız bugün? cumanız hayırlı olsun. ceren54 tanıdıkmı çıkacaz yoksa :)))) ben özelden yazarım tam yeri ok. görüşmek üzere şu an kimselere yok...
tamam inş annem tekrar yaptığında hem resmini hem tarifini yazarım yaparsın. tavsiye ederim yani güzeldir. kütahyanın mantısı bu. ama kütahyada da herkes bilmez. babamın köyüne ait.annem de gelin olduktan sonra öğrenmiş :)geçmiş olsun. Allah şifa versin.
ama merak ettim remini ekle de bide tarif edeiver canım olmazmı. ben denerim onu. hangi yöreye ait bu mantı?
tşkler cano. kızım değil yalnız oğlum :) yiğit paşam..mumy geçmiş olsun kızına canım ,inşallah hemen atlatır
geshenkk ya sen öğren yap şu mantıyıda bi ara bizede yaparsın:))
kızlarrr
ya insan şurda mantıdan bahsedermi ya canım çekti bak yineeee
Panterrrrrrrrrrrrr
teşekkürler canım. amin.çok çok geçmiş olsun güzelim rabbim acil şifalar versin..
benim gitmeye niyetim yok pek hatta gelmeye niyetim var bakalım o zaman daha güzel kaynatırız inş..iyigeceler hanımlar bakıyorum çok güzel kaynaşmışsınız yeni gelen arkadaşlar iyiki katıldınız aramıa ne güzel bi hareketlilik bi şenlik getirdiniz aman haa sakın sıkılıp kaçmayın bi müddet sonra..
tşkler canım. sen yardımcı oldun olacağın kadar. bakalım tokiden denk gelirse uygun bişi ev mi alsak diye de bir fikrimiz var. belli olmaz yani. nasip.. yiğit baya hasta canım ya. ishal. bugün beş oldu yaptığı sabahtan beri. su gibi gidiyo. kusuyo.. azcıkta ateş. geçer inş. oğluş iyi olunca geleceğiz bakalım inş. cok merak ediyorum oraları.sağol canım çok ciddi zarar yok şükür maddi hasar var sadece.
hımm anladım iyi fikir sende görmüş olursun buraları evde içine siner hem.
zamanı belli olsaydı geldiğinizde yardımcı olabilirdim belki size canım yaaa ben 16 temmuza kadar adapazarındayım 16 temmuzdan sonra 5 ağustosa kadar izinde olucam antalyada o zamandan önce gelirseniz eğer yardımcı olmaya çalışırım haberin olsun tatlım.
canım benimmmmmmmmmmm yiğit hastamı oldu ne oldu?
neden oldu böyle yaa hava değişimimi etkiledi acaba yavruyu çok çok geçmiş olsun tatlım umarım şuan çok daha iyidir....
merhaba hanımlar
başım ağrıyor fena. üzüntüden heraldeoğluşu götürdük doktora işte. kakasında mikrop çıktı. mikrop kapmış yavrukuşum.. emekliyor sürünüyor. her bulduğunu ağzına götürüyor ve sonuç bu işte. iki tane ilaç verdi ama içmek istemiyor. veresiye canımız çıkıyor..
merhaba hanımlar
başım ağrıyor fena. üzüntüden heraldeoğluşu götürdük doktora işte. kakasında mikrop çıktı. mikrop kapmış yavrukuşum.. emekliyor sürünüyor. her bulduğunu ağzına götürüyor ve sonuç bu işte. iki tane ilaç verdi ama içmek istemiyor. veresiye canımız çıkıyor..
tşkler canım. sen yardımcı oldun olacağın kadar. bakalım tokiden denk gelirse uygun bişi ev mi alsak diye de bir fikrimiz var. belli olmaz yani. nasip.. yiğit baya hasta canım ya. ishal. bugün beş oldu yaptığı sabahtan beri. su gibi gidiyo. kusuyo.. azcıkta ateş. geçer inş. oğluş iyi olunca geleceğiz bakalım inş. cok merak ediyorum oraları.
tşkler canım. şu anda aynı devam ediyor. inş şu ilaçların etkisi biran evvel başlarcok cok gecmıs olsun bebenkım yha
o zamanlarda oluyo bebeıkler neyın zararlı oldugunu bılemıyorlar rabbım sıfalar wersın
inş toparlanır güzelim amin.. ev alma niyeti birden oluştu aslında. biraz da cesaret edemiyorum ben ama bakalım net değil yani. hayırlısı olsun.canımmmm çok çok geçmiş olsun hayatım çok üzüldüm yaaaa inşallah yiğit paşamız bir an önce toparlanır annesi.
canım ilaç emziği al onun içine dök ilacını o zaman farkında olmadan emziği emerken ilacıda içer. biz cerene onu kullanıyoruz hep.
ne demek hayatım keşke elimden bir şeyler gelsede işinize yarasa....
ooo ev alma niyetindesiniz demek bu çok daha güzel bir haber inşallah denk gelir uyarda alırsınız canım hadi bakalım hayırlısı.
ooffff Annelik zor.... :teselli:
senin doğum günün ne zaman beyazcım? geçen yıl birlikte mi kutlamıştınız? bu sene neden olmadı birliktelik? çok sordum ama meraklıyım napiimmm :)iyigeceler millet
anlaşıldı bu doğum günü evde kızımla geçecek ,akşamada ne olur bilemiyorum?
yolu düşenleri hafta içi benim dükkana beklerim sabahları sıcak boşnak böreğimiz var bide mis gibi çay ohhh gelinde beraber kahvaltı yapalım her daim müsaitim çok yoğun değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?