Sakarya///54

saol bebeeeemmmmm
zeusun yaslandı son gunlerı guzel gecırsın :)
dısı kopekler 1.5yasından once cıflestırılmez bılıyorsundur demı

o konu hakkında bir bilgim yok..kaç yaşında olduğunu sana söylemişti sanırım sahibi...ama geçen konuştuk..daha küçük dediler.yarın bana gelecekler yine konuşurum bakalım ne dicekler...

yarın sakaryadayım inş :) yaşadığınız yerleri bir göreyim bakalım. ve yaşayacağım yeri..

woowwww süppeerrrr hadi gel bakalım
gelde gör buraları beğenecekmisin içine sinecekmi bakalım
sonrada ilk fırsatta yaz bize düşüncelerini şeker opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sengulum bebegım bugunde solemıstım ewe gıdınce ısım waa dıye ancak bıttı bendekı el awuca gelen tek resım bu tatlım

woowwwwwwwww süppeeerrrrrrrrrrrr
yaw hangi ara kaşla göz arasında buluştunuz beeeaaaaaa

Günaydın

Dün güzel vakit geçirmişiniz sevindim.Semircanıda görmüş olduk bu sayede

güünaaydıın sakaryam
nasılsınız görüşmeyeli,olumunekankayizsmile
beni sorcak olursanız kötüden halliceyim işte eh yane,boshayallersmile
kafamdaki çöpleri ayıklıyom yavaştanbilmiyorumkismile
kızçem ,sağolsun eltimle çalıştığı derslerini yükseltti,sorumlu olduğu dersleri var ama sınıfını geçti,
hayırlısıyla yaz sonu sınavlarınıda bi geçse,daa bi şe istemiimguclubacismile
eltimin kızıda bugün son sınavına giriyo,
k.pederim umreden geldi bu arada,onun telaşesini atlatmak üzereyiz,
geçmişi okuyamadım ama buluşmanızı gördüm,aman pek hoşsunuz,semricanım hoşgelmiş şehrimize,olumunekankayizsmile
dün saat 5 e kaa tös tös ottum,sonacıma çarşambanın yolları taştansositososito

Son düzenleme:
haydecım taam bebegım tsk ederım
rosumum senın adına sewındım
az kalmıs ne sıkıntı yapmıstır sımcık sende.............

roşum canım benim kızın adına sevindim..allah kolaylıklar versin....

panterim canım bugün tekrar sordum gelin adayını ama daha küçük dediler..bilgin olsun...

bu arada herkesin kandili mubarek olsun....

iyigeceler hanımlar hayırlı kandiller rabbim tüm dualarınızı kabul etsin
bugün yine kabul günümdü çok şükür=)) bugün de kk nın geri kalan kısmı geldi ziyaretime sağolsunlar güzel eltiler roşum ve kısmetsiz beni oldukça memnun ettiniz tşk ederim hanımlar her zaman beklerim=))

roşum canım benim kızın adına sevindim..allah kolaylıklar versin....

panterim canım bugün tekrar sordum gelin adayını ama daha küçük dediler..bilgin olsun...

bu arada herkesin kandili mubarek olsun....

hoşgeldin ablacım nasılsın görüşmeyeli

hoşgeldin ablacım nasılsın görüşmeyeli

hoşbulduk canım..iyiyim canım sen nasılsın..sana karşı mahcubum ya..doğum gününde aramayı çok istedim ama malum kontürüm yoktu..nice yaşlara canım..çarşıya çıktığımda ilk işim senin yanına gelmek olacak...

estağfrullah ablacım nedemek olurmu öyle mahcupluk falan her zaman beklerim ve çokta memnun olurum aslında senin bahçede güzel bi piknikti niyetim doğum günümde ama malum pazar hem herkez uyamıyo hem senin işlerinin yoğunluğu olmadı malesef artık başka bi şekilde toparlanırız inş. sendede bi gün.

inşallah canım beklerim...ramazan girmeden uygun bir gün ayarlarsanız..herkese de uyarsa çok güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…