eltim çıkmak zorunda kaldım bea,aaa niree gidiyon yafff:gitme:
hoş gördükkkk efemmm
cnm şengülüm,bizlerin hatrına gelirsin inş. :teselli:ŞenizKonuşmak ßir Mana İse ,
Susmak ßir Mana ...
Herkes Konuşmasına Konuşur ;
Lakin Sükut YürekLi oLanaa !..
:umursamaz: :umursamaz:
nee oturuyon yatıyon sende hareket et o vakitttt
aboowwww şuna bak hele şunaaaa kiloluyum diyor birde ben öliyim o zaman sen bu halinle kilolu isen
sen benim evlenmeden önceki halimsin kıızzz
şimdiki kilomu söylemiyorum bileee bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ee bende henüz evlenmedim :)))
yok mandalinacım insanlara iyilik yaramıyor bu devir deve diken hesabını götürüyo öyle birşeye kalkışırlarsa cevabını benden alırlar yanii kötükedihüso
ne yaparsan yap ne dersen de ama içinde biriktirme eğer hiç birşey yapmayıp demesen içinde birikir oda seni hasta eder
valla canım ister istemez çocuklarla haşır neşir olmaktan bir yıl boyunca bende çocuklaşıyorum durmuyorum yerimde yatyıyorum kalkıyorum ama arada bir esiyoo oynuyorum kurtlarımı döküyorummm ama süper oluyo tavsiye ederim aynanın karşısında değişik oyun fügürleri öğreniyorsun şimdi ben abartmıyrorum ama salsadan tangoya halaydan kolbastıyo hepsini biliyorum birazda okulda kursta öğrwendim tabi oynamayı eylenmeyi seviyorum insan gençleşiyor beeeeeesositosositohihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ayy kim kalkacak oynayacak su içmek için kalkmaya üşeniyorum ben :))))
bende kilo alıyorum deyince birşey sandım senigayet iyi bence benim normal halim 56 idi zaten ama şimdiki halimi seviyorum ama gelinlik olmayacak malesef benım derdım o bence gayet iyi bunuda kendine kuruntu etme sen ye iç yatmaya devam et güzelim irşeycik olmaz boyun kaç bilmiyorum ama normallkaydirigubbakcemile5
yok kilomdan şikayetçi değilim ama gelinlik 54 kiloykan dikildi sürekli kilo alınca olmayacak diye korktum yoksa 80 90 olsam yine sorun yok :))))) boyum 1.70
ha birde manlinacım kızlar sizin ilk dans şarkınız neydi mandalina sen hangi şarkıyla dans edeceksiniz bir şarkınız varmı ben biraz kararsız kaldımm sizinkileri sorum dedimmaklinialirimsmile
canım benim düğünümde çalgı değil tasavvuf müziği ve semazen gösterisi olcak
Günaydın
Ev temizledim,taşındımiyerleştim yine iş başı...
Çok yorgunum
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
hayırlı uğurlu olsun Allah dertsiz huzurlu sağlıklı oturmak nasip etsin darısı olmayanların başına
slm sakaryam
modemdekı arıza su saat ıtıbarı ıle duzelmıs bulunmakta rosum haklıymısssın para sıkısmısalsanaalsanasmile
dun gece ıtıbarı ıle orucuma ara wermek zorunda kaldım karnım belımde ck agrı war ılk gunum normal olarak zorunlu sebeplerden 1 hafta oruc yk
yazılanları okudum yer bellı olmus kent park
turku ewı mantıklı degılmıs zaten
ıftar sonası kısmet artıkın gorusuruz
ha birde manlinacım kızlar sizin ilk dans şarkınız neydi mandalina sen hangi şarkıyla dans edeceksiniz bir şarkınız varmı ben biraz kararsız kaldımm sizinkileri sorum dedimmaklinialirimsmile
iyi akşamlar sakaryamm
cerencim valla hayla başım ağırıyor.dünde hafif ağrı vardı.bugün iyice kudurduakannehir
Günaydın
Çok yorgunum
ee bende henüz evlenmedim :)))
gunaydın dıcemmmmmm cero sk olcaaasın sımcık ıı demeyı ck ısterdımama degılım cnmherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
pantercik hoşgelmişsin cicim nassen
bir hafta kafan yerinde olur artıkın oruç tutmaycan yaa
iftar sonrası bende bekliyorum ısrarla bilgin olsun canımcım....
.
canım hoşgelmişsin sefalar getirmişsin
hadi gözün aydın güzelim evi taşımış ve yeleştirmişsin e bu yorgunluk artık 10 günde anca atılır üzerinden
allah güle güle oturmayı nasip etsin yeni evinde güzelim.
.
iyi akşamlar sakaryamm
zelişcim aman boşver üzme kendini..eltin şincilik diş geçirir nişanlına..sonarsında heç bişicik yapamaz.en güzel zamanlarını kendinede nişanlınada zehiretme...
cerencim valla hayla başım ağırıyor.dünde hafif ağrı vardı.bugün iyice kudurduakannehir
zelişcimçoklu alıntı yapmak için:mesajların sağ alt köşesinde "no"yazan buton var.alıntı yapmak istediğin kişilerin mesajının altındaki no ya tıklıyorsun.en son alıntı yapacağın kişinin mesajında ise alıntı yapa yıklıyosun.böllece işlem temama.umarım anlatabilmişimdir.
haydeç ablam napıyosunn.altan bakma öle yaff..özledim beaaa
bebegım bu konuda bılgım yk ama arkadaslardan ogrenır yazarım cnm
su olayları kafan da ck buyutuyosun yapma bole
bunlar bırıkım olur
ılerde kucucuk bı olayda patlarsın cnm benım
rahat olllll
ne yasıyosan ıcınden yasa karsıkıne bıldırme bebegım yha
yazılarımızın altında ''no''butınuna tıkla en son alacagın yazınında'alıntı'butonunu tıkla bebegım bu kadarcıkkkkkk
kıslar benden sonraki konuşmalara cvp verenler olmuş,
fekat zelişim ben saa ni didim hee ni didim,olumunekankayizsmile
kendini böle şeelere üzmücen,gününün keyfini çıkarcan o hödük nişanlına tavrını koycen,
sürüm sürüm süründürcen ki kıymetini anlasın,kaydirigubbakcemile5
eltini hele heç takmıcan,bak pantişim doğru demiş,
bu olaylara çok fazla takılıp yıpratırken kendini anlamazsın,sonrası hiç ii olmuyo bidanem,
bana bi komşum demişti etme eyleme çocuklarına kalmıcan die,
ne kaa haklıymış keşki dinleseymişim ,ahh şu akılsız kafam aah :mymeka:
işte sende böle pişman olma gülüm aman dikkat deyim:teselli:
ayy kim kalkacak oynayacak su içmek için kalkmaya üşeniyorum ben :))))
yok kilomdan şikayetçi değilim ama gelinlik 54 kiloykan dikildi sürekli kilo alınca olmayacak diye korktum yoksa 80 90 olsam yine sorun yok :))))) boyum 1.70
anladım canım maşallh boyunda uzun bence sorun etme kilona görede çok zayıfsın gelinlikte olur yakışırda allah mutluluğunu daim ettsin
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
pantercik hoşgelmişsin cicim nassen
bir hafta kafan yerinde olur artıkın oruç tutmaycan yaa
iftar sonrası bende bekliyorum ısrarla bilgin olsun canımcım....
falla benimkisi ferhat göçer bizim şarkımız idi
yeni çıkmıştı evlenirken favori şarkımdı vede düğün şarkım oldu
bizim şarkımız bizim oldu
güzel olmuş tam sizin olmuş opuyorumnanaktan
ayyy deme yaaa baş ağrısı kötü alla kimseye vermesin kronikmi acaba altta yatan başka bir sebepmi var yoksa ramazan etkisimi ?
canım hoşgelmişsin sefalar getirmişsin
hadi gözün aydın güzelim evi taşımış ve yeleştirmişsin e bu yorgunluk artık 10 günde anca atılır üzerinden
allah güle güle oturmayı nasip etsin yeni evinde güzelim.
işte bu yüzden kilon normal diyorum canım sana kafaya takılacak bir şey değil şuanki halin.
gunaydın dıcemmmmmm cero sk olcaaasın sımcık ıı demeyı ck ısterdımama degılım cnm
kafam yerındede ck tuhafım ceren yha
hanı gecen benı orumbocek ısırdıydı ya dr hap wermıstı yatarken ıc dedı bende bu sabah yatarken 6 da ıctımyattım bıde mınıcık bı hap susuz attımhemen yuttum sabah 8de mıde bulantısına uyandım basım donuyo mıdeme sankı tas oturmus gıbı bogazımda bıse takılmıs ınmıyodu ck afedersınız ıstıfra etmeye calıstım olmadı
hemen dr gıttım yıne dedım bole bole oda dedı haptan olmus wucudun tepkı gostermıs yada ısırıktan dolayı olabılırkı dusuk bı ıhtımal dedı 4 gun sonamı aklına gelmıs bu hapın etkılerı dedım nsem tansıyonumu olctu 9 5 her zmankı gıbı dusuk hıc bı ılac wermeden benı ewe yolladı eger ck rahatsız olursan dahılıye ye gıt dedı ewe geldım bıraz atıstırdım sut ıctım yatıcammmm basımmmm ck fena donuyo
Hoşgördüm canım.
Saolasın güzel dileklerin için canım
oley bu kez becerdimde cerene cevap vermeyi beceremedimkaydirigubbakcemile3
inşallah ablacım ..Şeniztaşınırsın yerleşirsin de ev mevlüdü yaparsan gelirim canım....Şeniz
tahmin ettim.bi değişik modelinden bizim evde de var.kaydirigubbakcemile3eltim çıkmak zorunda kaldım bea,
biliyon benim kociş pc de kalınca küsüyo,:dilcikar:
uyutunca gelirim dedimdi,ona kaa bende uyumuşum:umursamaz:
bi uyandım ki ev teli cıyak cıyak,saati bile duymamışım,
neyse kısçemle sahurumuzu ettik,sizlerede hayırlı bereketli sahurlar:Saruboceq:
cnm şengülüm,bizlerin hatrına gelirsin inş. :teselli:Şeniz
hayırlı olsun .güle güle otur inş.Günaydın
Çok yorgunum
geçmiş olsun pantercim.bazı ilaçlar 2-3 taneden sonra etkisni göstrebiilir.vücut bi yere kadar dayanıyo sona tepki veriyo.umarım çabuk toparlarsın..Şenizgunaydın dıcemmmmmm cero sk olcaaasın sımcık ıı demeyı ck ısterdımama degılım cnm
hanı gecen benı orumbocek ısırdıydı ya dr hap wermıstı yatarken ıc dedı bende bu sabah yatarken 6 da ıctımyattım bıde mınıcık bı hap susuz attımhemen yuttum sabah 8de mıde bulantısına uyandım basım donuyo mıdeme sankı tas oturmus gıbı bogazımda bıse takılmıs ınmıyodu ck afedersınız ıstıfra etmeye calıstım olmadı
hemen dr gıttım yıne dedım bole bole oda dedı haptan olmus wucudun tepkı gostermıs yada ısırıktan dolayı olabılırkı dusuk bı ıhtımal dedı 4 gun sonamı aklına gelmıs bu hapın etkılerı dedım nsem tansıyonumu olctu 9 5 her zmankı gıbı dusuk hıc bı ılac wermeden benı ewe yolladı eger ck rahatsız olursan dahılıye ye gıt dedı ewe geldım bıraz atıstırdım sut ıctım yatıcammmm basımmmm ck fena donuyo
ay bu arada herkese günaydın yada tünaydınnkaydirigubbakcemile3herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy deme yaaa baş ağrısı kötü alla kimseye vermesin kronikmi acaba altta yatan başka bir sebepmi var yoksa ramazan etkisimi ?
.
geçmşler olsun pantişim,bazı ilaçalr maalesef sonarsında etki ediyo,dikkat ol kendineopuyorumnanaktangunaydın dıcemmmmmm cero sk olcaaasın sımcık ıı demeyı ck ısterdımama degılım cnm
hıım hödük mödük ,artık yontulur yontulmazda,nedense bizler bayılıyoruz bunları sefmeeaklinialirimsmile
damdan düşenin halinden damdan düşer anlarmış demiikaydirigubbakcemile3tahmin ettim.bi değişik modelinden bizim evde de var.kaydirigubbakcemile3
Canım kısmetsiz kedi,
Dün sana yazdığım gibi....
Artık içbir şekilde gelmeyi düşünmüyorum buluşmalara
İlgine teşekkür ediyorum .....zemuszemus
üzüldüm :gitme:
inş. düzelir zamanla...
ne demek efendim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yarın akşam geliyorsun dimi iftar yemeğine zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?