Sakarya///54

aaa niree gidiyon yafff:gitme:

hoş gördükkkk efemmm
eltim çıkmak zorunda kaldım bea,
biliyon benim kociş pc de kalınca küsüyo,:dilcikar:
uyutunca gelirim dedimdi,ona kaa bende uyumuşum:umursamaz:
bi uyandım ki ev teli cıyak cıyak,saati bile duymamışım,
neyse kısçemle sahurumuzu ettik,sizlerede hayırlı bereketli sahurlar:Saruboceq:
Konuşmak ßir Mana İse ,
Susmak ßir Mana ...
Herkes Konuşmasına Konuşur ;
Lakin Sükut YürekLi oLanaa !..

:umursamaz: :umursamaz:
cnm şengülüm,bizlerin hatrına gelirsin inş. :teselli:Şeniz

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

pantercik hoşgelmişsin cicim nassen
bir hafta kafan yerinde olur artıkın oruç tutmaycan yaa

iftar sonrası bende bekliyorum ısrarla bilgin olsun canımcım....

ha birde manlinacım kızlar sizin ilk dans şarkınız neydi mandalina sen hangi şarkıyla dans edeceksiniz bir şarkınız varmı ben biraz kararsız kaldımm sizinkileri sorum dedimmaklinialirimsmile

falla benimkisi ferhat göçer bizim şarkımız idi
yeni çıkmıştı evlenirken favori şarkımdı vede düğün şarkım oldu
bizim şarkımız bizim oldu

iyi akşamlar sakaryamm
cerencim valla hayla başım ağırıyor.dünde hafif ağrı vardı.bugün iyice kudurduakannehir

ayyy deme yaaa baş ağrısı kötü alla kimseye vermesin kronikmi acaba altta yatan başka bir sebepmi var yoksa ramazan etkisimi ?

Günaydın

Ev temizledim,taşındımiyerleştim yine iş başı...

Çok yorgunum

canım hoşgelmişsin sefalar getirmişsin
hadi gözün aydın güzelim evi taşımış ve yeleştirmişsin e bu yorgunluk artık 10 günde anca atılır üzerinden
allah güle güle oturmayı nasip etsin yeni evinde güzelim.

ee bende henüz evlenmedim :)))

işte bu yüzden kilon normal diyorum canım sana kafaya takılacak bir şey değil şuanki halin.

pantercik hoşgelmişsin cicim nassen
bir hafta kafan yerinde olur artıkın oruç tutmaycan yaa

iftar sonrası bende bekliyorum ısrarla bilgin olsun canımcım....

.
gunaydın dıcemmmmmm cero sk olcaaasın sımcık ıı demeyı ck ısterdımama degılım cnm
kafam yerındede ck tuhafım ceren yha
hanı gecen benı orumbocek ısırdıydı ya dr hap wermıstı yatarken ıc dedı bende bu sabah yatarken 6 da ıctım yattım bıde mınıcık bı hap susuz attımhemen yuttum sabah 8de mıde bulantısına uyandım basım donuyo mıdeme sankı tas oturmus gıbı bogazımda bıse takılmıs ınmıyodu ck afedersınız ıstıfra etmeye calıstım olmadı
hemen dr gıttım yıne dedım bole bole oda dedı haptan olmus wucudun tepkı gostermıs yada ısırıktan dolayı olabılırkı dusuk bı ıhtımal dedı 4 gun sonamı aklına gelmıs bu hapın etkılerı dedım nsem tansıyonumu olctu 9 5 her zmankı gıbı dusuk hıc bı ılac wermeden benı ewe yolladı eger ck rahatsız olursan dahılıye ye gıt dedı ewe geldım bıraz atıstırdım sut ıctım yatıcammmm basımmmm ck fena donuyo

Hoşgördüm canım.
Saolasın güzel dileklerin için canım

kısmetsizim takmıyorum artıkın elimden geldiği kadarıyla boşvermeye çalışıyorum hakkımda hayırlısı olsun dua ediyorum öyle

evet büyütüyorum biraz çok zoruma gidiyo panterim ama zamanla hallederim üsttesinden gelirim inşallh bu arada bugün meb e vereceklermiş başvuru çıktısı almak gerekiyormuş mebten inşallh korucukta bir okula verirlerde orda çalışırım bakalım

çok doğru deyon biraz hödükte aynı evin içine girince yontulur inşallh

evet gerçekten şok oldum ahanda böyle :1shok: :1shok:

hay allah vücudun tepki verdi demek ilaca ilacın prospektüsünü okusaydın ya yan etkilerde böyle bir ibare varmı canım yaaaa belkide ilacın içeriğindeki maddeler sana dokundu neyse yat bakalım biraz belki kalktığında normale dönmüş olursun.
Gerçi aynı durumu bende d.k. hapında yaşamıştım acaip bir bulantı ve baş dönmesi yapmıştı değiştirdim ve geçti her vücut her ilacı kaldıramıyor demek a.s

Hoşgördüm canım.
Saolasın güzel dileklerin için canım

ne demek efendim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yarın akşam geliyorsun dimi iftar yemeğine zemuszemus

oley bu kez becerdimde cerene cevap vermeyi beceremedimkaydirigubbakcemile3

evet canım becermişsin ama üzülme ben anladım senin ne yazdığını kaydirigubbakcemile3

taşınırsın yerleşirsin de ev mevlüdü yaparsan gelirim canım....Şeniz
inşallah ablacım ..Şeniz
tahmin ettim.bi değişik modelinden bizim evde de var.kaydirigubbakcemile3
şengüle gelince canım sanırım gelmicek:1no2:
Günaydın

Ev temizledim,taşındımiyerleştim yine iş başı...

Çok yorgunum
hayırlı olsun .güle güle otur inş.
geçmiş olsun pantercim.bazı ilaçlar 2-3 taneden sonra etkisni göstrebiilir.vücut bi yere kadar dayanıyo sona tepki veriyo.umarım çabuk toparlarsın..Şeniz

ayyy deme yaaa baş ağrısı kötü alla kimseye vermesin kronikmi acaba altta yatan başka bir sebepmi var yoksa ramazan etkisimi ?
.
ay bu arada herkese günaydın yada tünaydınnkaydirigubbakcemile3
valla cerencim sanırım benim bu şikayetler oruç kaynaklı sanırım.çünkü hergün başka biyerde çıkyo.bugün zorum midemle..:bbo:bide ilaç kullanıyorum sanırım onlarda etkiliyo.sanırım ramazanın sonuna kaa ben böle olcem..boshayallersmile

Canım kısmetsiz kedi,
Dün sana yazdığım gibi....
Artık içbir şekilde gelmeyi düşünmüyorum buluşmalara
İlgine teşekkür ediyorum .....zemuszemus

geçmşler olsun pantişim,bazı ilaçalr maalesef sonarsında etki ediyo,dikkat ol kendineopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

bu halinle kilomu aldım deyon,bide beni gör,boy 1.72 kilo 70zemuszemus
düğün için süper düşünmüşsünüz,herşey gönlünce olur inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…