hayırlı olsun .güle güle otur inş.
geçmşler olsun pantişim,bazı ilaçalr maalesef sonarsında etki ediyo,dikkat ol kendineopuyorumnanaktan
hıım hödük mödük ,artık yontulur yontulmazda,nedense bizler bayılıyoruz bunları sefmeeaklinialirimsmile
damdan düşenin halinden damdan düşer anlarmış demiikaydirigubbakcemile3
üzüldüm :gitme:
Inş. Düzelir zamanla...
gunaydın dıcemmmmmm cero sk olcaaasın sımcık ıı demeyı ck ısterdımama degılım cnm
kafam yerındede ck tuhafım ceren yha
hanı gecen benı orumbocek ısırdıydı ya dr hap wermıstı yatarken ıc dedı bende bu sabah yatarken 6 da ıctım :dyattım bıde mınıcık bı hap susuz attımhemen yuttum sabah 8de mıde bulantısına uyandım basım donuyo mıdeme sankı tas oturmus gıbı bogazımda bıse takılmıs ınmıyodu ck afedersınız ıstıfra etmeye calıstım olmadı
hemen dr gıttım yıne dedım bole bole oda dedı haptan olmus wucudun tepkı gostermıs yada ısırıktan dolayı olabılırkı dusuk bı ıhtımal dedı 4 gun sonamı aklına gelmıs bu hapın etkılerı dedım nsem tansıyonumu olctu 9 5 her zmankı gıbı dusuk hıc bı ılac wermeden benı ewe yolladı eger ck rahatsız olursan dahılıye ye gıt dedı ewe geldım bıraz atıstırdım sut ıctım yatıcammmm basımmmm ck fena donuyo
ay bu arada herkese günaydın yada tünaydınnkaydirigubbakcemile3
valla cerencim sanırım benim bu şikayetler oruç kaynaklı sanırım.çünkü hergün başka biyerde çıkyo.bugün zorum midemle..:bbo:bide ilaç kullanıyorum sanırım onlarda etkiliyo.sanırım ramazanın sonuna kaa ben böle olcem..boshayallersmile
gelmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa eğer...
sanırım katılım az olacak
gel bacım gel valla kimse iftara gelcem demiyor zate herkeşler iftar sonrası gelcez deyo sanırsam iftar yemeğinde beyaz cano ve ben olcez
tünaydın tünaydın
bencede zannımca kesinlikle oruçlan alakalı cicim bayramdan sonra her birşey normale döner
gel bacım gel valla kimse iftara gelcem demiyor zate herkeşler iftar sonrası gelcez deyo sanırsam iftar yemeğinde beyaz cano ve ben olcez
canımm hap küçk müçük ama insanı aptal ediyooo:bbo:kızlar tunaydın
alıntı yapmaya hıc halım yk gecmıs olsun dıleyen canlar ck tsk ederım bole cıns bı bunyem war ıste hala kotuyum nokta kadar hapın benı getırdıgı hale bak yha
sengulummmmmmm
takma pilizzzz yarın aasama beklıyorum ona gore konustugumuz gıbım
bencede öleee ay ben u smili yeni gördüm ne güsell
iftar sonasıı beraberiz şikeriimmmolumunekankayizsmile
canımm hap küçk müçük ama insanı aptal ediyooo:bbo:
şengülede konuş bacım.ben sööledim ama dinletemedimm
Ozaman iftara kesin gelirim ekleyin benide bayanssulusmile
bencede öleee ay ben u smili yeni gördüm ne güsell
iftar sonasıı beraberiz şikeriimmmolumunekankayizsmile
canımm hap küçk müçük ama insanı aptal ediyooo:bbo:
şengülede konuş bacım.ben sööledim ama dinletemedimm
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
roşum, kısmetsiz kedi+
pisi pisi msn ye gelseyneeekaydirigubbakcemile
ee hap bu küçük ama çok etklii:umursamaz:
şengül kararlı maalesef:gitme:
heee el bacım gelde ortalık şenlensin aç açına:teytey: :teytey: :teytey:
inşallah cicim inşallah iftar sonrası kent parkta görüşmek ümidi ile diyorum o halde opuyorumnanaktan
şengül arkadaş çok kırılmış zaaar kararlı görünüyor
acep diyorumki şengülcüm canımcım bak ben yeniyim ilk defa sizlerle bir araya gelicem hani benimle tanuşmak içinde olsa gelmezmisin canım yaaaaa opuyorumnanaktan
siz msn e çağırıp durun zaten birbirinizi biz burda neci oluyorsak alsanaalsanasmile
şengülllllll bak ben sana özel teklif yaptım emmee kırma beni nütfen :teselli:
inşallah cicim inşallah iftar sonrası kent parkta görüşmek ümidi ile diyorum o halde opuyorumnanaktan
siz msn e çağırıp durun zaten birbirinizi biz burda neci oluyorsak alsanaalsanasmile:
Kısmetsiz kedi
Roşum
Panter
hepinize çok teşekkür ediyorum....
opuyorumnanaktan
Teşekkür ediyorum
inş.bebem bekle bizi iftar sonrası görüşürüz inş.olumunekankayizsmile
nolduu kıskandın mıı ,kısım biz eltiyiz demi,konuşulcak çok şee var,burda sayfalaa yetmez
hem bir kerem benim eltim yok görümcemde yok ama kayınnam vaaaaarrr hepiciğine yetecek kaaaaa
ee daa ne istiin bacıım,bizde de kaynana yok,bi danecik görümcemiz vaa,olsa olmasada olurlardansositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?