3
CADIARZUsüpermiş..keşke benim de canım istemese nerde panterim ya... bem baştan 1 gün mola verdim sondan 5 gün mola vercem sizden önce ramazanı bitircem canım....
beyazım bilmiyorum ki bendeki tel nosu sana verdiğimdi..uyuyor olabilir.senin tel noyu tanımayıncada geri dönmemiştir....
iigeceler hanımlarr nparsınız beaa
iigeceler hanımlarr nparsınız beaa
ah eltişim bu sne ramazan hakket yoruyo insanı..ooo efenim hoşgelmişsiniz,eee bizim başımızdada vaa sonuçta biliiz
sağlık ossun boşveee,sıkışan para olsun be gülüm,
dier konu içinse çok geçmş olsun,oruca ara verip başlamak daa bi zor oluyo ben hayla alışamadımolumunekankayizsmile
ablamablam hoşgelmişinnŞeniziyi geceler kızlar..nassınız bakalım....opuyorumnanaktan
aaa niree gidiyon yafff:gitme:eltiim hoşgelmşsen,opuyorumnanaktan
ama ben azcık kaçiim,sonacıma yine gelerim
hoş gördükkkk efemmmhoşgeldin sefalar getirdin gülüm
Konuşmak ßir Mana İse ,
Susmak ßir Mana ...
Herkes Konuşmasına Konuşur ;
Lakin Sükut YürekLi oLanaa !..
:umursamaz: :umursamaz:
Konuşmak ßir Mana İse ,
Susmak ßir Mana ...
canımsınnopuyorumnanaktanKonuşmak ßir Mana İse ,
Susmak ßir Mana ...
evet ablacım nasip olursa bayramdan sonra..valla çok zor geliyo taşınmak.napcaz bakalımm
evet ablacım nasip olursa bayramdan sonra..valla çok zor geliyo taşınmak.napcaz bakalımm
orası öyel ama ..evde inşaat pisliğide var.ne bilimm yaşlanıyoum galiba.ben çok ev değiştirdim eprem zamanı.ozaman toparlanıverirdim hemencik.şimdi acayip zor geliyo.bide komşularımdan ayrılmak zor olcek :sinifsinif:evet zor ama kendi evine taşınacaksın..allah güle güle oturmayı nasip etsin..evi olmuyanlarada versin:Saruboceq:
orası öyel ama ..evde inşaat pisliğide var.ne bilimm yaşlanıyoum galiba.ben çok ev değiştirdim eprem zamanı.ozaman toparlanıverirdim hemencik.şimdi acayip zor geliyo.bide komşularımdan ayrılmak zor olcek :sinifsinif:
rabbim evi olmayan herkese nasip etsin inş..
sağolasın ablam.bende senin gibiyim.milletin eski evlerini adam etmekle geçti ömrüm.çıktığım her badanası boyasıyla tertemiz bıraktımaynen pisim bende çok ev değiştirdim malum geziciydik..o lojmanı temizle başka evi temizle derken 16 sene kiracılıkla geçti ömrüm..kendi evime taşınırkende büyük bi heyecanla geldim..ama artık iş yapmak canım istemiyor..gençlik kiracılıkla geçti..yinede sana kolay gelsin canım...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?