Sakarya///54

olabilir ablacım bugün herkezi uyandırdım zaten önce sen sonra gümüş=)))))af edin beni ne olur

ah eltişim bu sne ramazan hakket yoruyo insanı..
pantercim şekerim bu pcler ve modemler var ya insanı çıldırtır..sende ramazana ara verenler kervanına katıldın he.hade hayırlısı.
[
iyi geceler kızlar..nassınız bakalım....opuyorumnanaktan
ablamablam hoşgelmişinnŞeniz

şengülcüm öyle alttan alttan bakma gel gel hadi barışalım arkadaşlar arasında olur öyle şeyler hıııı=)))

Konuşmak ßir Mana İse ,
Susmak ßir Mana ...
Herkes Konuşmasına Konuşur ;
Lakin Sükut YürekLi oLanaa !..

:umursamaz: :umursamaz:

evet zor ama kendi evine taşınacaksın..allah güle güle oturmayı nasip etsin..evi olmuyanlarada versin:Saruboceq:
orası öyel ama ..evde inşaat pisliğide var.ne bilimm yaşlanıyoum galiba.ben çok ev değiştirdim eprem zamanı.ozaman toparlanıverirdim hemencik.şimdi acayip zor geliyo.bide komşularımdan ayrılmak zor olcek :sinifsinif:
rabbim evi olmayan herkese nasip etsin inş..

aynen pisim bende çok ev değiştirdim malum geziciydik..o lojmanı temizle başka evi temizle derken 16 sene kiracılıkla geçti ömrüm..kendi evime taşınırkende büyük bi heyecanla geldim..ama artık iş yapmak canım istemiyor..gençlik kiracılıkla geçti..yinede sana kolay gelsin canım...Şeniz

sağolasın ablam.bende senin gibiyim.milletin eski evlerini adam etmekle geçti ömrüm.çıktığım her badanası boyasıyla tertemiz bıraktım
şimdi kendi evime geçicem ama okadar iş varkii.gözümde büyüyo taşınmak.ama rabbim bi kolayını verir diyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…