Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kestirme işini geçen sene hallettik canım şimdi halis mulis dana etli pilav yiceeeeeznaniknanikcokacimcoookşakkıdı
ooo guzel topraklarım :)) meger sakarya bolumu varmıs ben gormemısım :)
canım beyazım kıs seni sormamışım uyku sersemi..:bbo:..küsmedin demii.....:teselli:Şenizyaaff bi allahın kulu belkim ben gelecem demiştir beyazcım diye gecenin bu vaktinde yorgun argın baygın baygın girdim nete amaaa nerdeeesenağlama red cevabınızı bile yazmamışsınız yaf aşkolsuuun yani kırıldım size:dilcikar:
canım hoş geldinnn...... :teytey::1hug:ooo guzel topraklarım :)) meger sakarya bolumu varmıs ben gormemısım :)
kızlar farkındamısın gümüş boncuk ve yeşil gözlüm yoklar nerdesiniz ya inşallah sağlık sorunu yoktur ses verin canlar![]()
aramıza hoşgeldin cancazım inş. buluşmda tanışırız...kaydirigubbakcemile5
eeee buraların müdavimleri güzeller neler yapıyonuz bakem çok sıcak bi gün allah yardımcımız olsun...
beyaz toprakçım kardeşinin sünneti hayırlı olsun cnm allah damatlığını göstersin...a.s.
haydeç ablacım hakkaten bu günlerde gümüşle yeşilgözlü yok artıkın bizi beğenmiyolar mı dersin...gamyoncuiremsu
eltim sen ne yapıyon bakem görüşmeyeli...sengözlerimebaksanab
gününüz güzel geçsin hepinizi öptm...![]()